60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5569 Miért a Radio Tower megy landoron?
Amugy jo az uj landor oldal, igy áttekinthetőbb. -
#5568 Ha megyek, akkor én a MOH:AA-ra szavazok. :) -
#5566 MOHAA :) -
#5565 Ezek közül RvS-el soktam játszani csak :) -
[DFL]vajdi #5564 egy szavazás a lan másodlagos játékának:
1. Battlefield 1942 (!)
2. MoH:AA
3. UT2003
4. RvS
-
#5562 Soldiers: The expected release date for it is July 6th marking the 1st anniversery of AA:Operations -
#5561 megsem ott vagyok:))) -
#5560 Ho vege előtt kijön egy kisebb patch!!!!
Uj map, audio bugok javitása!!!!! -
#5559 Homelan 02 east, probalkozz, ha nem tudsz bejonni, menj olyanra ahol kevesen vaanak és ird ki -
#5556 Mikor lesz már a Soldier?? -
#5555 :) Akkor is szégyeld magad ezért küldtem neked cdt :) -
#5552 SIG-SAUER P226
www.fegyver.org-ról :) -
#5549 Egy tanács (ha még nem jöttél volna rá): aki hátizsákos, az veled van. Célszerű nem lelőni, mert akkor hadbíróság!
Nekem speciel be van bindelve, hogy vigyázz, gránátot dobok...
Aki ennek ellenére meghal a csapatomból az magára vessen. -
#5548 Én az elmult héten kifejezetten bénán játszotam az RS miatt teljesen elszoktam a jótól :)
De majd.. :DDD -
IronSight - Minden fegyveren van egy
5 – Célgömb
6 – Nézőke :)
ezen kereztül lehet pontosabban célozni ha nincs Scope, LaserPoint, AimSite, stb. rajta mint majd a (WC nevü pályán látni fogod) -
#5543 Akkor este Landor?
-
#5541 Nézd meg billentyüzet kiosztáson az ironsightot ( célzásra emeli a fegyvert, mint RvS-ben a zoom ).
Opfor - enemy, ellenség, terrorista
Opfor fegyver - ellenség fegyvere, amit itt fel vehetsz, nem ugy mint az RvS-ben.
Hooah! -
#5537 F1, ott van kiirva hol vagy -
#5535 :) jol van na :D Mikrofon :D -
#5534 mikó'?
egyebet nem tudok mondani -
#5533 A hidas pályán vannak sniperek, ők leszednek messziről, használd az ironsight-ot távoli célokhoz egyeslövéssel. Hol vagy melyik serveren? Felmegyek én is. -
#5532 WarLord Mikod van? -
#5530 Warlord közlegény lépjen elö!
Önt a rögtönitélő biroság 20 év fegyházra itéli indok mert eldobta a kincstári tulajdont és még gárnátozott is :)
(Gyors futás kétszer elöre, use gomb nálam e :) Backspacel dobom el a fegyvert ha kell az opfor fegyver de nézd meg nálad is közelibe kell lennie.)
lean right lean Left a hajlongás :) -
#5529 Zoom gomb, billentyüzet kiosztást sürgösen nézd át katona, mert ez igy nem mehet tovább!
-
#5528 A trainingen nem figyeltél, ezért kockáztattad saját és társaid életét, haditörvényszék.
UI: szerintem nézd meg a billentyüzet kiosztást, én már nem tudom mi a default use. Gyors futás: kétszer előre gyorsan. -
#5526 Fegyver elejtése nem csak saját, de társaink életébe is kerülhet, ezért haditörvényszék elé állitunk. A részleteket levélben közöljük.
Hooah!
UI: még szép, hogy este játszunk! -
#5524 Tikal ugye hadbiroság az ilyen katonának :D Ma este nyomjuk? -
#5523 Warlord :) ha a landorra nem tudsz felmenni akkor te LeTkztál valakit . Vannak McCena szerverek HomeLan ott kell szerezned pár pontot. Ha teljesited az küldetéseket akkor kapsz a legtöbb ponott. + Kill és kevés halál :) Sok sikert -
#5522 Kiesett
-
#5521 USE gomb -
#5520 Szégyeld magad Katona! Eldobodd a kincstári tulajdont?
Use gombbal fel tudod venni. -
[DFL]vajdi #5516 :))))))))) -
#5515 Délután megyek megint céltáblának a landorra :) mert nagyon nem megy :)) -
#5514 Vajdinak mindig jó ikonjai vannak :) -
#5513 Üdv emberek, vki feltenne engem is a landor oldalára.
Köszönöm!
-
#5512 Meier :
Puskadobálásnál a kép03 címe :
"Aki bújt, aki nem..."
Amíg tart a lőszer, harc, ha elfogyott, váltsunk bújócskára. :) -
[DFL]vajdi #5511 Dilmor az egy különleges gyerek. mindig támadnak ilyen frankó ötletei (pl puskával dobálozni), még barkácsolni is tud ;]]] -
[DFL]vajdi #5510 huh mostmár király :)))
-
[DFL]vajdi #5509 Probálok képet betenni a traackeres sign nek, de valamit nem jól csinálok :(. Felrakom a képet 350*60 as felbontás, *.png fájl, fent is van , mutatja is hogy ot van, de amikor a rendeset mutatja azon meg nincs semmilyen háttér. :(((( -
#5508 Ismét sikerült 1-2 érdekes szituációt megörökítenem:
Dilmor 203-al kombinált sniper fegyvere RT-n (katt a képre, hogy lásd nagyobban):
KÉP01 KÉP02 KÉP03
Egy másik kombináció RPK Sniperrel:
KÉP01 KÉP02 KÉP03 KÉP04
Végül pedig mit kell csinálni ha már a lőszer is elfogyott:
KÉP01 KÉP02 KÉP03
Landor és Magyar játékos Monitor