60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zozo12
    uhhh
    nagyon köszönöm a segítséget
  • Tikal #5754
    igen, akkor a polgármesteri hivatalbol megkapod az engedéjt hogy kivond a vízbű a zokszigént

Komolyra forditva a szót: igen, akkor mehetsz a sniper trainingre ( engedéj )
  • zozo12
    és akkor megadja a mesterlövészhez az engedéjt???
  • Mighty
    Az alaplogyakorlaton minimum 36 talaltot kell elerned!
  • zozo12
    sziasztok
    van egy olyan godom hogy megcsinálom az első pár gyakorló küldetést és megadja az összes páját még ejtőernyőiképzésre is mehetek de nem tudok mesterlövésszel menni sehol és a gyakorlója is le van tiltva .
    miért van ez???????????
    kérlek segítsetek.
    előre is köszi
  • [negativ] Cirek
    legalábbis a Landor :)
  • [negativ] Cirek
    1.6-os a magyar szerver
  • Tikal #5748
    Ismerünk:
    Landor (HUN) ArmyOps Server
    152.66.93.27

Vagy katt ide: Landor
  • Kalpy
    Sziasztok,

nem olvastam végig a fórumot (egy kicsit hosszu), ismertek magyar szervert ?

Köszzi, Kalpy.
  • [negativ] Cirek
    és mikor lesz kiskése az ejtőernyősöknek? :))
  • Tikal #5745
    Kurva twins
  • [DFL]vajdi
    lol...
  • zotyesz
    Most olvastam, hogy nyáron módosítják a fegyvereket, és lehetőség lesz a módosításukra.
    Az E3-at követő peccs tartalmazza a medicet, de a Punk buster még nem lesz benne abban a peccsben.
  • Strahd_
    igazán jó jelentkezés volt fiuk...
  • zotyesz
    Végül is, jobb későn, mint soha. :)
  • [MHA]Inquisitor
    hi all!
    nagyon LOL!
    nem tudom emléxetek e még, h vmikor meseltem, h bannoltak a useremet ([HF]Inquisitor), azért mert a hf homelan federation-os sign...
    most kb 3 hónap utan visszakaptam
  • zotyesz
    Az a gond, hogy csak regisztraált tagok tudják leszedni onnan.
  • [DFL]vajdi
    Nemtudom mekkora fájl. Elküldenéd az emailomra? :D
  • [DFL]vajdi
    valamiért nem tudom letölteni sem és megnézni sem :((((((((((((
  • [DFL]vajdi
  • repro
    hja erre meg nem tok mit ajánlani.. elvileg egy ACE fájlnak kéne jönnie..
  • repro
    nya a HSF dolog megszűnt.. most van 2RF ami csak AA.. RvSben pedig van ST*6... egyik klán se ugyan az, mint a másik, mindegyikben vannak/voltak ugyan azon emberkék
  • zotyesz
    Tikal, mi jáccogattunk a MoH:AA-val? Jó tudni... :)
    Vajdi, év pillanatnyilag semmivel sem játszom. Nemsokára viszont... :)
  • Petyus_
    Az a MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System).. akzokon a pályákon csak gyakorlatozol, az egy lézeres találatjelső vagy ilyesmi.

Ha megfigyeled akit lelősz nem meghal hanem szépen lül a helyén és várja a kör végét. :)
  • [DFL]vajdi
    Tikal ez a HSF dolog hogy nyomja???

Régebben kérdeztem hogy miért váltotok állandóan játékot... erre ti azt mondtátok hogy Ti csak aa klán vagytok és mohával is csak ugy jáccogattatok meg ilyesmi :)))

Most meg van 3 HSF-es (vagy 2RF) aki aaozik, a többi meg mind RvS . Na ez most hogy van??

És akkor még valaki jön is hasonlitgatni a két jatekot ez lol :D

Csak egy kérdés ;]
  • [DFL]vajdi
    Nekem nem tudja megnyitni a képes oldalt :(((
  • Tikal #5721
    ho vége előtt: egy uj map
  • [negativ] Cirek
    ajtón átmegy, ezt tapasztalatból mondom... :)))
  • Mighty
    Tanulsag: mindig keress olyan fedezeket, hogy meg a lepattano repeszek se tudjanak elerni.
    Tenyleg! A granat repeszek is lepattannak a targyakrol?
  • [negativ] Cirek
    én most a WC láttam egy érdekes gránáttörténést....
    a Shippingnél a lépcső alján robbant. én a desk mögött voltam és legugoltam. nekem pirosra levitt, mögöttem ketten meghaltak (szerintem ők álltak), és a pali a lépcső aljában aki közvetlen közelről imátkozott, nem halt meg... :))

imái meghallgattattak.. :D
  • Strahd_
    Granat meg katasztrófális egy granat közelembe robban igaz csak légvonalban láttam és nem sebzte egyszer meg a piplinon a prim hoz levágtam egy grábnátot én meg fent kuksoltaím a szelözönékl és majdnem megölt vörösre sebzett.... érdekes volt
  • Mighty
    thx
  • Strahd_
    A legjobb az ujratöltési hiba volt :) csinálta a csóri karakter töbször is és nem történt meg a töltés :D üres tárakat pakolt be a fegyverbe :)
  • Petyus_
    Az a jelenség amit te is említettél. :) (amikor a fegyverek "belemennek" a falba)
  • Mighty
    Mijaza clipping hiba? Sokszor olvastam, hallottam mar rola, de a jelenteset meg nem tudom. Kerlek Petyus ne hagyd, hogy hulyen haljak meg :)
  • Petyus_
    Azért a kezdeti nagyon durva clipping hibákhoz képest szépen javítottak rajta.. szal feltűnik nekik csak lassan haladnak a meéóval. :)
  • Tikal #5710
    Hát igen, a fegyvervillanás elég szar, igy nem mindig sikerül elbujnom az ajto mögé :))))
    Na meg a hangokkal is van még problema, engem ez zavar a legjobban... remélem ebben a kis patchben kijavitják rendesen, mondjuk az uj mapre is kiv vagyok már.
  • Mighty
    Engem inkabb a fegyvervillanas (atlatszik a falon) es a fustgranat (fust athatol a falon) problemaja aggaszt. Nem igaz, hogy ez nem tunik fel a fejlesztoknek...
  • Tikal #5708
    Mostmár inkább nem mondok semmit
  • Mighty
    Itt azt irjak, hogy 18 meterig halalos, 300 meterig veszelyes.