60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
zozo12 #5755 uhhh
nagyon köszönöm a segítséget -
#5754 igen, akkor a polgármesteri hivatalbol megkapod az engedéjt hogy kivond a vízbű a zokszigént
Komolyra forditva a szót: igen, akkor mehetsz a sniper trainingre ( engedéj ) -
zozo12 #5753 és akkor megadja a mesterlövészhez az engedéjt??? -
#5752 Az alaplogyakorlaton minimum 36 talaltot kell elerned! -
zozo12 #5751 sziasztok
van egy olyan godom hogy megcsinálom az első pár gyakorló küldetést és megadja az összes páját még ejtőernyőiképzésre is mehetek de nem tudok mesterlövésszel menni sehol és a gyakorlója is le van tiltva .
miért van ez???????????
kérlek segítsetek.
előre is köszi -
#5750 legalábbis a Landor :) -
#5749 1.6-os a magyar szerver -
#5748 Ismerünk:
Landor (HUN) ArmyOps Server
152.66.93.27
Vagy katt ide: Landor -
Kalpy #5747 Sziasztok,
nem olvastam végig a fórumot (egy kicsit hosszu), ismertek magyar szervert ?
Köszzi, Kalpy. -
#5746 és mikor lesz kiskése az ejtőernyősöknek? :)) -
#5745 Kurva twins -
[DFL]vajdi #5744 lol... -
#5743 Most olvastam, hogy nyáron módosítják a fegyvereket, és lehetőség lesz a módosításukra.
Az E3-at követő peccs tartalmazza a medicet, de a Punk buster még nem lesz benne abban a peccsben. -
#5739 igazán jó jelentkezés volt fiuk... -
#5738 Végül is, jobb későn, mint soha. :) -
#5736 hi all!
nagyon LOL!
nem tudom emléxetek e még, h vmikor meseltem, h bannoltak a useremet ([HF]Inquisitor), azért mert a hf homelan federation-os sign...
most kb 3 hónap utan visszakaptam -
#5735 Az a gond, hogy csak regisztraált tagok tudják leszedni onnan. -
[DFL]vajdi #5734 Nemtudom mekkora fájl. Elküldenéd az emailomra? :D -
[DFL]vajdi #5733 valamiért nem tudom letölteni sem és megnézni sem :(((((((((((( -
[DFL]vajdi #5732 -
#5731 hja erre meg nem tok mit ajánlani.. elvileg egy ACE fájlnak kéne jönnie.. -
#5730 nya a HSF dolog megszűnt.. most van 2RF ami csak AA.. RvSben pedig van ST*6... egyik klán se ugyan az, mint a másik, mindegyikben vannak/voltak ugyan azon emberkék -
#5729 Tikal, mi jáccogattunk a MoH:AA-val? Jó tudni... :)
Vajdi, év pillanatnyilag semmivel sem játszom. Nemsokára viszont... :) -
#5728 Az a MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System).. akzokon a pályákon csak gyakorlatozol, az egy lézeres találatjelső vagy ilyesmi.
Ha megfigyeled akit lelősz nem meghal hanem szépen lül a helyén és várja a kör végét. :) -
[DFL]vajdi #5727 Tikal ez a HSF dolog hogy nyomja???
Régebben kérdeztem hogy miért váltotok állandóan játékot... erre ti azt mondtátok hogy Ti csak aa klán vagytok és mohával is csak ugy jáccogattatok meg ilyesmi :)))
Most meg van 3 HSF-es (vagy 2RF) aki aaozik, a többi meg mind RvS . Na ez most hogy van??
És akkor még valaki jön is hasonlitgatni a két jatekot ez lol :D
Csak egy kérdés ;] -
[DFL]vajdi #5726 Nekem nem tudja megnyitni a képes oldalt :((( -
#5721 ho vége előtt: egy uj map -
#5719 ajtón átmegy, ezt tapasztalatból mondom... :))) -
#5718 Tanulsag: mindig keress olyan fedezeket, hogy meg a lepattano repeszek se tudjanak elerni.
Tenyleg! A granat repeszek is lepattannak a targyakrol? -
#5717 én most a WC láttam egy érdekes gránáttörténést....
a Shippingnél a lépcső alján robbant. én a desk mögött voltam és legugoltam. nekem pirosra levitt, mögöttem ketten meghaltak (szerintem ők álltak), és a pali a lépcső aljában aki közvetlen közelről imátkozott, nem halt meg... :))
imái meghallgattattak.. :D -
#5716 Granat meg katasztrófális egy granat közelembe robban igaz csak légvonalban láttam és nem sebzte egyszer meg a piplinon a prim hoz levágtam egy grábnátot én meg fent kuksoltaím a szelözönékl és majdnem megölt vörösre sebzett.... érdekes volt -
#5715 thx -
#5714 A legjobb az ujratöltési hiba volt :) csinálta a csóri karakter töbször is és nem történt meg a töltés :D üres tárakat pakolt be a fegyverbe :) -
#5713 Az a jelenség amit te is említettél. :) (amikor a fegyverek "belemennek" a falba) -
#5712 Mijaza clipping hiba? Sokszor olvastam, hallottam mar rola, de a jelenteset meg nem tudom. Kerlek Petyus ne hagyd, hogy hulyen haljak meg :) -
#5711 Azért a kezdeti nagyon durva clipping hibákhoz képest szépen javítottak rajta.. szal feltűnik nekik csak lassan haladnak a meéóval. :) -
#5710 Hát igen, a fegyvervillanás elég szar, igy nem mindig sikerül elbujnom az ajto mögé :))))
Na meg a hangokkal is van még problema, engem ez zavar a legjobban... remélem ebben a kis patchben kijavitják rendesen, mondjuk az uj mapre is kiv vagyok már. -
#5709 Engem inkabb a fegyvervillanas (atlatszik a falon) es a fustgranat (fust athatol a falon) problemaja aggaszt. Nem igaz, hogy ez nem tunik fel a fejlesztoknek... -
#5708 Mostmár inkább nem mondok semmit -
#5707 Itt azt irjak, hogy 18 meterig halalos, 300 meterig veszelyes.