60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [MHA]Inquisitor
    faszom, senki nem jön.....
    nem baj még mindig ott vagyok
  • [MHA]Inquisitor
    mindenki jöjjön landorra
  • zotyesz
    És ha ilyeneket mond akkor más is tele van? :)
  • [Rush]
    A f*szt tele volt!!
    Tudhatnád, hogy a RT mindig tele van.......
  • zotyesz
    Á, biztos csak a füst csípia szemét. :)
  • Tikal #5795
    Ok, én mindjárt ráérek, csak most szedem a gta3 real modot, uj autok meg miegymás.
    És hanyan voltatok a serveren? 4?
  • [Rush]
    Norbi, ha mentek bevetésre szóljatok rám!!!!
    Tegnap voltam vagy 3 órát Radio toweren, elég komoly volt :D Az első 3ban mindig benne voltam, kezd visszajönni az "erőm"!!
    Végetek
  • Tikal #5793
    Ki akartak dobni?
    A jackass clan amugy nekem nagyon gyanus:)

Lépj fel irc-re aa.hu csatira és szolj vkinek hogy intézkedjen ha vészhelyzet van ( ha minden igaz akkor Meier az egyik adminja a landornak, küldök is neki mindjárt egy kis v-money kenőpénzt, csak hogy ápoljuk a kapcsolatokat )
  • V-Storm
    Strahd: Mehetünk tegnap megint összeakasztottam a bajuszom a JACKASS Clan-osokal megint ki akartak dobni a Landoról. Vonzom az ilyen állatokat?
  • riwer
    Kocc a helpet,akkor elég az a full?
  • xunil
    az 1.6-os patch - 86.67 MB

a full install 1.6-os - 373.85 MB

igazából a full ami javalott, mert a hamarosan(kop kop kop) érkező 1.7-es patch, csak erre fog felmenni blablabla...
    "van vmi cd-s verzióm,csak nemtom az milyen."
    csak meg tudod nezni valahogy
  • riwer
    V-storm s ez a 1.6 ez vmi install,vagy csak pecs,mert van vmi cd-s verzióm,csak nemtom az milyen. (1.x)
  • Strahd_
    Fluga Repor mások... men gyülünk össze egy gaméra?? :)
  • lenta
    Valahol nincs véletlenül olyan hely ahol meg lehet nézni a pontjainkat? Vagy ez csak úgy fejben számolgatva lehetséges?
  • V-Storm
    3b0|4: Igen
    Repro: köszi az infot most már kapizsgálom a dolgot THX
  • fluga
    az navy seals lett vóna? nem tom, a filmben csak annyi volt, hogy a haditengerészettöl vannak. ez a könnyedzö szuperhiró dolog azért elég cinkes. Úgy láccik Bruce már csak könnyezni tud lövöldözés közben. Rájöttem! Az volt a baj, hogy nem volt hiteles Bruce alakítása.
  • repro
    "Mínusz pontos, ha kilőnek, illetve (és főként) ha a társaidat lövöd le/sebesíted meg. Ez utóbbi miatt veszthetsz leginkább honort."
    csak ezért veszthetsz honort!
    Honor pontyot úgy lehet növelni/csökkenteni, ha olyan szerverre mész, ahol a ponttáblázaton a jobb felső sarokba az van írva, h
    Official vagy Leased server
    Honor pontot ha jól emléxem így kapod:
    1-10: 500
    10-20:1000
    20-30:2000
    30-40:3000
    stb...
    valahol megvan ez a táblázat itt a fórumon.. keressétek..
  • Strahd_
    Játszotok most valahol?
  • zotyesz
    "Minuszba csak ROE miatt kerülhetsz... lelönek akkor nem :)"

Hála az égnek! :) Már féltem, hogy amikor újra kezdek játszani elveszítek valmennyit abból a rengeteg honoromból.
  • Strahd_
    Kb 1000 számol az elején...
    Minuszba csak ROE miatt kerülhetsz... lelönek akkor nem :)
  • Strahd_
    Inq szerintem szar volt a film , pont katonailag volt szerintem szar.. közelébe nem volt a black hawk down nak... Igaz a Silenceres lövöldözés jó volt :)
  • zotyesz
    ha jól tudom (bocs mindenkitől ha marhaságokat írok): a pontszámod a döntő. Pont jár a küldetés sikeres teljesítésérét (ha még élsz is a végén akkor több), a jó vezetésért, a kilőtt ellenért.
    Mínusz pontos, ha kilőnek, illetve (és főként) ha a társaidat lövöd le/sebesíted meg. Ez utóbbi miatt veszthetsz leginkább honort.

Kérédés: hány mínusz pont kell eg honor elvesztéséhez? (ezt nem tudom)
  • V-Storm
    Zotyesz mi alapján számolja a Honort és veszi el?
  • zotyesz
    Ha jól emlékszem azon a szerveren lehet honort szerezni, de veszíteni is. Úgyhogy csak óvatosan!
  • lenta
    Hogy lehet képet belinkelni?
  • lenta
    Nem ide tartozik, de ez csúcs gif kép :-)
    http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/uploads/post-15-1049741244.gif
  • zotyesz
    lvastam=olvastam :)
  • zotyesz
    Azt lvastam, hogy a Navy SEALS serepel a filmben, ott pedig lehet pistoly és kés. Végtére is spec alakulat.
  • zotyesz
    Nekem a C17-esből valaó ugrás volt ilyen. 2 óra folyamatos ugrálás után végre rájöttem mi lehet a gond, erre nem küldte el az eredményt. Hát, kicsit ideges voltam. :)
  • [negativ] Cirek
    én három napig nyúztam, és utána lett meg a hőn áhított 36 pont.... :)

35 legalább 60x volt :)

ja és pont amikor megcsináltam először a 36 pontot, elromlott a net... így még egyszer meg kellett csinálnom...
  • fluga
    és ha jól tudom oldalfegyverük sincs (gondolok itt a .45-ös Colt-ra, amit igen sűrűn rántottak elö), beleértve a kést is, ezt pont asszem abraxas mondta, hogy ezért nem lesznek benne a játékban ilyen dolgok.
  • fluga
    mellesleg a film megdöbbentően megnézhető, propaganda film létére, soha rosszabbat ne egyek moziban (pedig sajna tuti fogok..)
  • fluga
    azért a shotgun elég erős volt a dzsungel közepén:)))
  • Tikal #5762
    Ez vmi spec alakulat volt nem?
  • [MHA]Inquisitor
    sziastok!
    (egy kis reklám következik, de úgy gondolom vmennyire ide tartozik)
    Ma láttam a A Nap könnyei c. filmet és azt kell mondjam minden army fannak kötelező....
    Nagyon élvezetes volt a film, hogy vmennyire tudtam is hogy s mint mennek a dolgok....

Tényleg csak a valódi armys fegyverek voltak benne (m249, m203, m24, m4a2, stb...)
    Volt benne kurva yo dzsungelharc (vagyis eleg sok)... de tudjátok mit nem akarom leloni a poént...MINDENKI FEGYVERBE ÉS FUTÓLÉPÉSBEN IRÁNY A MULTIPLEX!!! :)))))
  • lenta
    Jobb ha hozzászoksz! Nekem pl 1általán nem akarta, hogy sniper legyek, mert amikor más megcsinálta helyettem a snipert akkor a gyakorlópályán hiába lőtem ki amit kell akkor se engedett tovább :-( Szóval kitartás. Aztán majd csak sikerül!!!
  • zozo12
    előtte a szabad lövészeten becélzom a táblát és egyből kiviszi amikor a pontot is számolya mindig mellélő
  • zozo12
    már vagy egy órálya csinálom és semmi
  • lenta
    Alapból az a tulajdonsága a géppityunak hogy jobra felfelé ránt, tehát kicsit balra és lefelé célozz! Nem fog elsőre sikerülni, de a kitartásnek meglesz az eredménye:-) Igaz Xunil?
  • zozo12
    meg se lehet csinálni fulossan be van célozva a tábla és mellé lő