60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5800 faszom, senki nem jön.....
nem baj még mindig ott vagyok -
#5799 mindenki jöjjön landorra -
#5798 És ha ilyeneket mond akkor más is tele van? :) -
#5797 A f*szt tele volt!!
Tudhatnád, hogy a RT mindig tele van....... -
#5796 Á, biztos csak a füst csípia szemét. :) -
#5795 Ok, én mindjárt ráérek, csak most szedem a gta3 real modot, uj autok meg miegymás.
És hanyan voltatok a serveren? 4?
-
#5794 Norbi, ha mentek bevetésre szóljatok rám!!!!
Tegnap voltam vagy 3 órát Radio toweren, elég komoly volt :D Az első 3ban mindig benne voltam, kezd visszajönni az "erőm"!!
Végetek -
#5793 Ki akartak dobni?
A jackass clan amugy nekem nagyon gyanus:)
Lépj fel irc-re aa.hu csatira és szolj vkinek hogy intézkedjen ha vészhelyzet van ( ha minden igaz akkor Meier az egyik adminja a landornak, küldök is neki mindjárt egy kis v-money kenőpénzt, csak hogy ápoljuk a kapcsolatokat ) -
#5792 Strahd: Mehetünk tegnap megint összeakasztottam a bajuszom a JACKASS Clan-osokal megint ki akartak dobni a Landoról. Vonzom az ilyen állatokat? -
riwer #5791 Kocc a helpet,akkor elég az a full? -
xunil #5790 az 1.6-os patch - 86.67 MB
a full install 1.6-os - 373.85 MB
igazából a full ami javalott, mert a hamarosan(kop kop kop) érkező 1.7-es patch, csak erre fog felmenni blablabla...
"van vmi cd-s verzióm,csak nemtom az milyen."
csak meg tudod nezni valahogy
-
riwer #5789 V-storm s ez a 1.6 ez vmi install,vagy csak pecs,mert van vmi cd-s verzióm,csak nemtom az milyen. (1.x) -
#5787 Fluga Repor mások... men gyülünk össze egy gaméra?? :) -
lenta #5786 Valahol nincs véletlenül olyan hely ahol meg lehet nézni a pontjainkat? Vagy ez csak úgy fejben számolgatva lehetséges? -
#5785 3b0|4: Igen
Repro: köszi az infot most már kapizsgálom a dolgot THX -
#5784 az navy seals lett vóna? nem tom, a filmben csak annyi volt, hogy a haditengerészettöl vannak. ez a könnyedzö szuperhiró dolog azért elég cinkes. Úgy láccik Bruce már csak könnyezni tud lövöldözés közben. Rájöttem! Az volt a baj, hogy nem volt hiteles Bruce alakítása. -
#5781 "Mínusz pontos, ha kilőnek, illetve (és főként) ha a társaidat lövöd le/sebesíted meg. Ez utóbbi miatt veszthetsz leginkább honort."
csak ezért veszthetsz honort!
Honor pontyot úgy lehet növelni/csökkenteni, ha olyan szerverre mész, ahol a ponttáblázaton a jobb felső sarokba az van írva, h
Official vagy Leased server
Honor pontot ha jól emléxem így kapod:
1-10: 500
10-20:1000
20-30:2000
30-40:3000
stb...
valahol megvan ez a táblázat itt a fórumon.. keressétek.. -
#5780 Játszotok most valahol? -
#5779 "Minuszba csak ROE miatt kerülhetsz... lelönek akkor nem :)"
Hála az égnek! :) Már féltem, hogy amikor újra kezdek játszani elveszítek valmennyit abból a rengeteg honoromból. -
#5778 Kb 1000 számol az elején...
Minuszba csak ROE miatt kerülhetsz... lelönek akkor nem :) -
#5777 Inq szerintem szar volt a film , pont katonailag volt szerintem szar.. közelébe nem volt a black hawk down nak... Igaz a Silenceres lövöldözés jó volt :) -
#5776 ha jól tudom (bocs mindenkitől ha marhaságokat írok): a pontszámod a döntő. Pont jár a küldetés sikeres teljesítésérét (ha még élsz is a végén akkor több), a jó vezetésért, a kilőtt ellenért.
Mínusz pontos, ha kilőnek, illetve (és főként) ha a társaidat lövöd le/sebesíted meg. Ez utóbbi miatt veszthetsz leginkább honort.
Kérédés: hány mínusz pont kell eg honor elvesztéséhez? (ezt nem tudom) -
#5775 Zotyesz mi alapján számolja a Honort és veszi el? -
#5774 Ha jól emlékszem azon a szerveren lehet honort szerezni, de veszíteni is. Úgyhogy csak óvatosan! -
lenta #5771 Hogy lehet képet belinkelni? -
lenta #5770 Nem ide tartozik, de ez csúcs gif kép :-)
http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/uploads/post-15-1049741244.gif -
#5769 lvastam=olvastam :) -
#5768 Azt lvastam, hogy a Navy SEALS serepel a filmben, ott pedig lehet pistoly és kés. Végtére is spec alakulat. -
#5767 Nekem a C17-esből valaó ugrás volt ilyen. 2 óra folyamatos ugrálás után végre rájöttem mi lehet a gond, erre nem küldte el az eredményt. Hát, kicsit ideges voltam. :) -
#5766 én három napig nyúztam, és utána lett meg a hőn áhított 36 pont.... :)
35 legalább 60x volt :)
ja és pont amikor megcsináltam először a 36 pontot, elromlott a net... így még egyszer meg kellett csinálnom... -
#5765 és ha jól tudom oldalfegyverük sincs (gondolok itt a .45-ös Colt-ra, amit igen sűrűn rántottak elö), beleértve a kést is, ezt pont asszem abraxas mondta, hogy ezért nem lesznek benne a játékban ilyen dolgok. -
#5764 mellesleg a film megdöbbentően megnézhető, propaganda film létére, soha rosszabbat ne egyek moziban (pedig sajna tuti fogok..) -
#5763 azért a shotgun elég erős volt a dzsungel közepén:))) -
#5762 Ez vmi spec alakulat volt nem? -
#5761 sziastok!
(egy kis reklám következik, de úgy gondolom vmennyire ide tartozik)
Ma láttam a A Nap könnyei c. filmet és azt kell mondjam minden army fannak kötelező....
Nagyon élvezetes volt a film, hogy vmennyire tudtam is hogy s mint mennek a dolgok....
Tényleg csak a valódi armys fegyverek voltak benne (m249, m203, m24, m4a2, stb...)
Volt benne kurva yo dzsungelharc (vagyis eleg sok)... de tudjátok mit nem akarom leloni a poént...MINDENKI FEGYVERBE ÉS FUTÓLÉPÉSBEN IRÁNY A MULTIPLEX!!! :)))))
-
lenta #5760 Jobb ha hozzászoksz! Nekem pl 1általán nem akarta, hogy sniper legyek, mert amikor más megcsinálta helyettem a snipert akkor a gyakorlópályán hiába lőtem ki amit kell akkor se engedett tovább :-( Szóval kitartás. Aztán majd csak sikerül!!! -
zozo12 #5759 előtte a szabad lövészeten becélzom a táblát és egyből kiviszi amikor a pontot is számolya mindig mellélő -
zozo12 #5758 már vagy egy órálya csinálom és semmi
-
lenta #5757 Alapból az a tulajdonsága a géppityunak hogy jobra felfelé ránt, tehát kicsit balra és lefelé célozz! Nem fog elsőre sikerülni, de a kitartásnek meglesz az eredménye:-) Igaz Xunil? -
zozo12 #5756 meg se lehet csinálni fulossan be van célozva a tábla és mellé lő