60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Gábor #6382 De fasznak sincs kedve lövöldözni 36 célpontra hibátlanul....:((( -
#6381 Az mar egy kisse durva, hogy a www.bix.hu-t se latom... Valamit nagyon elszabtak a muzsikusok... :( -
#6380 mert chellos vagy.... -
zozo12 #6379 sziasztok!
bocs hogy itt kérdem de miért nem tudom megnyitni a honlapokat???
csak az sg.hu nyílik meg és semmi más. -
#6378 hozza a formáját, nekem még magyar oldalak sem jönnek be -
lenta #6377 Nekem is ez volt! Azt találtam 1 megoldást. (ujreregeltem magam és akkor meg tudtam csinálni) -
lenta #6376 Nekem is szarakodik a chello! -
Gábor #6375 Én tegnap megcsináltam a sniper m24es tréninget,aztán mikor tovább léptem volna a köv trainingre a menüben le volt tiltva a sniper képzéshez a hozzáférésem!:((
Nincs kedvem megint ledurrantani 36 táblát!!!! :(((
Fasz kivan.....:( -
#6374 Nektek mukodik a kulfold vagy csak a chello hozza a szokasos formajat? -
#6373 leszedtem, de kurva sok crc-s file volt közte, újra le kell töltenem őket. mostanában sajna nem fogok sokat jáccani,mert vizsgaidőszak jön:( -
#6372 De igen :)))))))))
No user reckord akor van amikor nem tudja elérni a szervert valamilyen oknál fogva. akkor ezt a "hibaüzenetet" dobja, ha töbször porbáltad akor sem megy akor a szerver halt meg ahol a karid tárolodik de tui nem veszik el igy a karid (legalább is remélem igazam van) -
#6371 hi!
All auth server crash..... bár nem tudom pontosan mi van mert van 2-3 szerver amire többszöri próbálkozás után be lehetett lépni!
A no user record nekem is volt, aztan masodszorra meg bejelentkezett, u hogy nem kell fosni nem vszett el a akkont....
-
#6370 Elragadott az alvilág, most mit csináljak... -
#6369 Dezertőr!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6368 Reggeltem magam, még aznap Fluga! :)
Este leszek, már kipucoltam vice city-t :) -
#6367 ja 1xüerübb lenne.... :) -
#6366 nem tudok belépni.... :( -
#6365 Fluga adatokat kénének az emberektöl :) és küldhetnénk SMSt mindenkinek :D Hogy ugyan már reggeléje magát :D Fluga ha nincs meg még a Blitzkrieg akor odadanám neked ha össze tudunk futni valahol... -
#6364 Migthy tudod mikor fog megoldodni a probléma :) Soha :D -
#6363 Helyesbitek! Asszem globalis a problema, mert a HomeLAN serverek majdnem tok uresek. Valszeg mar csak az addictok vannak a serveren es a problem a jelentkezese elott kezdtek el jatszani.
Azert most mar rendbe tehetnek ez(eke?)t a bena authorizacios server(eke?)t. -
#6362 Bocsi Cirek, csak leléptél a szerverről mielött legránátvetőztelek volna!!
Máskor mad tudom, hogy ide írod hol vagy :))
Egyébként 1xerübb lenne, ha ARMY-zol feljónnél te is az extra IRC-re!! -
#6361 Probalj meg belepni az americasarmy.com oldalon a userneveddel. -
#6360 Surgosen keresse fel haziorvosat, gyogyszereszet....akarom mondani, irj levelet a HomeLAN-osoknak. Asszem ok uzemeltetik az authservereket. -
#6359 mit lehet tenni, ha nem tudok felmenni egy szerverre sem mert ezt írja ki:
Authorization Failed
Unknown
Ha a játék menüjéből logolok be akkor meg ezt írja:
No User record
most elveszett mindenem? -
#6358 Warlord akkor én majd igyekezlek elkerülni :))) -
#6357 és már én sem :D -
#6356 de te nem :)) -
#6355 rush a 65 east-en vagyok. -
#6354 ||||||FONTOS||||||||||||[== 2 R F ==]||||||||||||FONTOS|||||||
TWL-EN joinoljatok a ladderre!!
||||||FONTOS||||||||||||[== 2 R F ==]||||||||||||FONTOS|||||||
Fluga -
#6353 Hat az ilyen dolgokra vigyazni kell a hivatalos szervereken. Na meg ha erdekel, hogy mennyi az honor-od. -
#6352 Hat jol elkerultuk egymast :)
Mindegy, ejfel korul remelem mar itthon leszek. Akkor majd bepotoljuk. -
#6349 Mighty!
ledobott a szerver, ugyhogy kajálok, utána szerintem benézek egy Weapons Cache-re... -
#6347 lol... :P -
Prank #6346 laugh out loudly -
#6345 "[]_ (()) []_"
Na jo feladom, mi ez? : ) -
#6344 Nyugi ez csak egy veglet volt. Volt aki meg azt is tudta, hogy mikor es miert volt az '56-os forradalom (tudtatok, hogy az vilagtortenelmi jelentosegu?). Raadasul amerikai tortenelem oran tanultuk, ahhol elvileg csak az usa tortenelmerol kellene tanulnunk. Tokre jol esett... -
#6343 de neeee nene neneneeeeeeee. és az ilyenek uralják a világot.
hogy Marsi papát idézzem:
"Büdös isten faszát jó, dehogy jó anyám."
Hogy lehet vki ENNYIRE primitív? -
#6342 :) -
#6341 []_ (()) []_ -
#6340 Nekem csak az ornagyom tudta, hogy mifan terem a gulyas, de o is csak azert, mert eredetileg Csehszlovakiabol jottek a nagyszulei.