60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6425 szerintem ezt jelenteni kéne, sőt, geci leszek és felmegyek majd arra serverre ahol játszik, és jelenteni fogom -
[DFL]_Hussars #6424 Woaaaa mi vagyunk a 7.ek (ROE)Top10
Hurráááá
mindenki fedezékbe!!! Heh.. -
#6423 na most jáccok ötig, aztán májd éjjel megint! :)
Ja még vmi amit az 1.7 tud:
weapon bug - ha a csapattársad fegyverét veszed fel aklkor nem lesz benne lőszer!
ez azért jó mert így végre ki lehet cseszni a sniperekkel.... :)))) -
#6422 Rush lehet hogy resetelte az accontját és nem ugyannakkor reggelt -
#6421 Most vettem észre ennek ez a Jenka, már van regelve 69 honorral, de csak 2.49-es fragratel, akkor hogy is van ez? -
#6420 Ez a klánjuk statja ezt is meg lehet nézni, és hasonlítsátok össze a fragrate-ket az ottani 60 honorosokkal, meg az eltöltött időt!!!!
Összehasonlítás -
#6419 Az nem semmi 16.xx fragrate :D
Nekem van 1.46-os, kicsit fura -
#6418 -
#6417 csak leszürték a csít által adott fragokat :DDDD
(vicc volt nehogy komolyan vedd) -
#6416 MA kezdődik az E3 -
#6415 Ja igen! Nem volt semmilyen (server, lokalis) osszeomlas. Meg kellett volna jegyeznie a trackernek. -
#6414 Szar ez a tracker fiuk.
Tegnap Bridge SE-n volt, mikor 10+ fragam volt a 7. kor vegere. A nem reg bevezetett ujitas lehetove teszi, hogy nyomon kovessuk az elmuls 48 ora tevekenyseget (mikor, hol jatszottunk, kills, KIA, Score, ROE, es az idotartamm). Sehol nem latszik a 10+-os fragem a BridgeSE bejegyzeseknel.
Tracker suxxxxxxxx -
#6413 ja Bridge SE volt a pálya és ö assault volt -
#6412 Haza akarok menni egy kicsit lövöldözni :)
Tegnap egy srác nem tudom hogy csinálta de minden körben első másodpercben belelött a kezdönkbe egy gránátvetövel. (6-8 halott elsö mp alatt) -
#6411 bazz nemrég játszottam egy gyerekkel (kb 2-3 napja) és mindig le loooserezett minek, hogy őt cheaternek hívjuk....
a gyerek neve: [LTD]__Jenka_____
na ma megtaláltam traackeren a statját nézzétek meg nagyon LOL.
http://americas-army.4players.de:1042/tracker/usertracker.php?userid=13792
Főleg a FragRate-t és a honort! Szerintem önmagáért beszél. -
#6410 hát jah
lehet róla szó #code.hu szoba quakenetröl na csá -
#6407 Thx koma -
guces #6406 Köszi szépen -
guces #6404 Helloka tudnátok segiteni, van 1lap valamilyen Zeppelin AA-t lehet letölteni több daraban, megtudná mondani valaki a pontos cimet? Elöre köszi -
Gábor #6403 Chello nálam is megy már,és ami a legnagyobb poén,hogy most megvannak a licenseeim is!...Én ezt nem értem, de azért örülök!:) -
#6402 Ja meg akkor jol jönne egy magyar link is ahonnan lehúzhatom THX.CSELÓÓÓ SZÁKSZZZZZZZZZZZZZZ -
#6401 ah most látom hogymár 1.7nél járunk.Mit tudd az 1.7? -
#6400 Meier. lécci tedd ki a haverom(Lacek) bánnerjét..
userid:19583
köszi -
#6399 Nyaraltam:P Vertem a tököm ,stb. -
#6398 Nya megjavult a chello.. mármint nálam -
#6397 Na vegre... Hol a buspocsben voltal eddig? -
#6396 REH -
#6395 http://www.bix.hu/index.php3?lang=hu&page=graph&swid=14&portid=19 -
lenta #6394 Ne agódj! Én Nyíregyházán vagyok és itt ugyan ilyen szar! -
Gábor #6393 ... -
Gábor #6392 Jaja, légzéshez kötöm én is,de ez akkor is rohadtul idegesítő egy dolog,főleg,hogy már egyszer sikerült is és a qrva szerverrel meg vmi gáz van!:( -
#6391 én siman le traningeletem magam csak oda kell figyelni!! -
#6390 hát már nem sok mindent lehet hozzáfűzni...
amikor épp nem veszel levegőt akkor lőjj. egy céltáblára csak 1x... ennyi
akkor van mákod, ha a légzésed pont úgy jön ki, hogy amikor felpattan a tábla akkor tudj célozni.. ez nagyon ritkán fordul elő -
#6389 értem hogy van ez de ez mi? valami progi?mi a neve? -
Gábor #6388 Van esetleg vmi könnyítő taktika erre az idegőrlő célbalövöldözősdire? Már kitalálgattam magamnak,hogy állás közben kihagyok 3 hátsót, esetleg 3 újralövésem van egy célpontra,ha nem fekszik el elsőre.Persze akkor hasalásból hibátlanul kell,hogy célozzak! Remélem érthető,hogy mit vakerálok!:) -
Gábor #6387 Értem. Hívta már vki az ügyeletüket? Tényleg, ti honnan használjátok? Én a xiii. kerben vagyok, és ugyanígy problémákat észlelek sajna!:( -
#6386 Ez egy 3 napos idoszakot atolelo grafikon. A grafikon vizszintes vonalan az ido van. Fuggoleges vonalan a savszelesseg. Ha megfigyeled, a grafikon jobb oldalan (tehat most) lefele megy a vonal, mikozben felfele kene menni, mint pl. a megelozo ket nap azonos idopontjaban. Ejjel 2 es 4 kozott is volt egy nagyobb szakadas, mikor lement teljesen 0-ra a savszelesseg kihasznalasa. -
#6385 Akkor nem lesz snipered. Ha meg csak bizonyos palyakra mesz (nem Radio Tower, Bridge, Bridge SE, Ins. Camp, Mountain Pass), akkor nem is valaszthatod. -
Gábor #6384 Nem vagyok nagy guruja a netnek,csak használom,így felteszem a kérdést,hogy hogyan kell ezt értelmezni? -
Hopsz...megis latom. Ez a csemballo-BIX statja. Figyelitek milyen szepen megy lefele a vonal, ahelyett, hogy folfele kuszna.