60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #6425
    szerintem ezt jelenteni kéne, sőt, geci leszek és felmegyek majd arra serverre ahol játszik, és jelenteni fogom
  • [DFL]_Hussars
    Woaaaa mi vagyunk a 7.ek (ROE)Top10
    Hurráááá
    mindenki fedezékbe!!! Heh..
  • [negativ] Cirek
    na most jáccok ötig, aztán májd éjjel megint! :)

Ja még vmi amit az 1.7 tud:

weapon bug - ha a csapattársad fegyverét veszed fel aklkor nem lesz benne lőszer!

ez azért jó mert így végre ki lehet cseszni a sniperekkel.... :))))
  • Strahd_
    Rush lehet hogy resetelte az accontját és nem ugyannakkor reggelt
  • [Rush]
    Most vettem észre ennek ez a Jenka, már van regelve 69 honorral, de csak 2.49-es fragratel, akkor hogy is van ez?
  • [Rush]
    Ez a klánjuk statja ezt is meg lehet nézni, és hasonlítsátok össze a fragrate-ket az ottani 60 honorosokkal, meg az eltöltött időt!!!!
    Összehasonlítás
  • [Rush]
    Az nem semmi 16.xx fragrate :D
    Nekem van 1.46-os, kicsit fura
  • Mighty
  • Strahd_
    csak leszürték a csít által adott fragokat :DDDD
    (vicc volt nehogy komolyan vedd)
  • repro
    MA kezdődik az E3
  • Mighty
    Ja igen! Nem volt semmilyen (server, lokalis) osszeomlas. Meg kellett volna jegyeznie a trackernek.
  • Mighty
    Szar ez a tracker fiuk.
    Tegnap Bridge SE-n volt, mikor 10+ fragam volt a 7. kor vegere. A nem reg bevezetett ujitas lehetove teszi, hogy nyomon kovessuk az elmuls 48 ora tevekenyseget (mikor, hol jatszottunk, kills, KIA, Score, ROE, es az idotartamm). Sehol nem latszik a 10+-os fragem a BridgeSE bejegyzeseknel.

Tracker suxxxxxxxx
  • Strahd_
    ja Bridge SE volt a pálya és ö assault volt
  • Strahd_
    Haza akarok menni egy kicsit lövöldözni :)

Tegnap egy srác nem tudom hogy csinálta de minden körben első másodpercben belelött a kezdönkbe egy gránátvetövel. (6-8 halott elsö mp alatt)
  • [MHA]Inquisitor
    bazz nemrég játszottam egy gyerekkel (kb 2-3 napja) és mindig le loooserezett minek, hogy őt cheaternek hívjuk....
    a gyerek neve: [LTD]__Jenka_____
    na ma megtaláltam traackeren a statját nézzétek meg nagyon LOL.
    http://americas-army.4players.de:1042/tracker/usertracker.php?userid=13792
    Főleg a FragRate-t és a honort! Szerintem önmagáért beszél.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    hát jah
    lehet róla szó #code.hu szoba quakenetröl na csá
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Thx koma
  • guces
    Köszi szépen
  • guces
    Helloka tudnátok segiteni, van 1lap valamilyen Zeppelin AA-t lehet letölteni több daraban, megtudná mondani valaki a pontos cimet? Elöre köszi
  • Gábor
    Chello nálam is megy már,és ami a legnagyobb poén,hogy most megvannak a licenseeim is!...Én ezt nem értem, de azért örülök!:)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Ja meg akkor jol jönne egy magyar link is ahonnan lehúzhatom THX.CSELÓÓÓ SZÁKSZZZZZZZZZZZZZZ
  • Mu*][*h4pHu|{4
    ah most látom hogymár 1.7nél járunk.Mit tudd az 1.7?
  • repro
    Meier. lécci tedd ki a haverom(Lacek) bánnerjét..
    userid:19583
    köszi
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nyaraltam:P Vertem a tököm ,stb.
  • repro
    Nya megjavult a chello.. mármint nálam
  • Mighty
    Na vegre... Hol a buspocsben voltal eddig?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    REH
  • Mighty
    http://www.bix.hu/index.php3?lang=hu&page=graph&swid=14&portid=19
  • lenta
    Ne agódj! Én Nyíregyházán vagyok és itt ugyan ilyen szar!
  • Gábor
    ...
  • Gábor
    Jaja, légzéshez kötöm én is,de ez akkor is rohadtul idegesítő egy dolog,főleg,hogy már egyszer sikerült is és a qrva szerverrel meg vmi gáz van!:(
  • Belton
    én siman le traningeletem magam csak oda kell figyelni!!
  • repro
    hát már nem sok mindent lehet hozzáfűzni...
    amikor épp nem veszel levegőt akkor lőjj. egy céltáblára csak 1x... ennyi
    akkor van mákod, ha a légzésed pont úgy jön ki, hogy amikor felpattan a tábla akkor tudj célozni.. ez nagyon ritkán fordul elő
  • CSOCSO
    értem hogy van ez de ez mi? valami progi?mi a neve?
  • Gábor
    Van esetleg vmi könnyítő taktika erre az idegőrlő célbalövöldözősdire? Már kitalálgattam magamnak,hogy állás közben kihagyok 3 hátsót, esetleg 3 újralövésem van egy célpontra,ha nem fekszik el elsőre.Persze akkor hasalásból hibátlanul kell,hogy célozzak! Remélem érthető,hogy mit vakerálok!:)
  • Gábor
    Értem. Hívta már vki az ügyeletüket? Tényleg, ti honnan használjátok? Én a xiii. kerben vagyok, és ugyanígy problémákat észlelek sajna!:(
  • Mighty
    Ez egy 3 napos idoszakot atolelo grafikon. A grafikon vizszintes vonalan az ido van. Fuggoleges vonalan a savszelesseg. Ha megfigyeled, a grafikon jobb oldalan (tehat most) lefele megy a vonal, mikozben felfele kene menni, mint pl. a megelozo ket nap azonos idopontjaban. Ejjel 2 es 4 kozott is volt egy nagyobb szakadas, mikor lement teljesen 0-ra a savszelesseg kihasznalasa.
  • Mighty
    Akkor nem lesz snipered. Ha meg csak bizonyos palyakra mesz (nem Radio Tower, Bridge, Bridge SE, Ins. Camp, Mountain Pass), akkor nem is valaszthatod.
  • Gábor
    Nem vagyok nagy guruja a netnek,csak használom,így felteszem a kérdést,hogy hogyan kell ezt értelmezni?
  • Mighty

Hopsz...megis latom. Ez a csemballo-BIX statja. Figyelitek milyen szepen megy lefele a vonal, ahelyett, hogy folfele kuszna.