60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6479 és a Robot Factory norvég server...
még akartok tudni valamit?? -
#6478 Bocsi de lama vagyok valaki meg tudná mondani hol találok statot vagy trackst a gamához.Már nagyon rég nyomtam vele most szereztem be a patchokat.
THX -
#6476 jha és ezek mind official serverek. :) -
#6475 63.205.26.76 - [DEV][Sleep is a crutch]
66.205.193.227 - Pirates Cove
map: SBCT (ezt még nem láttam)
ver: 1.7.20
66.205.193.226 - Ninja University
map: SFCSAR (ezt se láttam)
ver: 1.7.20
66.205.193.228 - Robot Factory - All Maps - Testing only
66.220.20.172 - Zombie's Sarcophagi
map: változó
ver: 1.7.20 -
fluga@school #6474 elvileg aszonták, hogy az e3-on jön a zúj peccs (meg a zojjektum), de ezek szerint csak az új peccs bejelentése lett csak:(
más tészta, hogy repro az ase-ban látott néhány szervert, amelyeknek az 1.7.15 volt a nevük (asszem) és vmi underwater assault volt a neve a mapnek.
ezt támasztya alá, hogy akartam hívni pár napja egy admint és az volt az érdekes, hogy amikor ki kell választani a szervert, ahol a feltételezett csiter van, nos ott volt egy pár map, amihez commentként az volt odaírva, hogy new patch. érdekes, meglássuk mi lesz! -
#6472 és vajon a trackelö miko all majd at ra??? -
#6471 Föleg ha ezt is el kureljak :))))akor lesz a legjobb -
#6470 Csah mki én halottam ojat is hogy 15-16 an jön ki bar ez lehet kamu nem tom amugy kiraj lesz föleg ha lessz benne RPG :)))))) -
#6469 Nagyon optimista vagy! :) -
#6467 Ja, lehet, 9fő + 2fő személyzet :) -
Stryker is a 19-ton wheeled armored vehicle that will provide The Army a family of ten different vehicles. The Stryker can be deployed by C-130 aircraft and be combat-capable upon arrival in any contingency area. The Stryker family includes the Infantry Carrier Vehicle, Mobile Gun System, Anti-Tank Guided Missile Vehicle, Mortar Carrier Vehicle, Reconnaissance Vehicle, Fire Support Vehicle, Engineer Squad Vehicle, Commander's Vehicle, Medical Evacuation Vehicle, and a Nuclear, Biological and Chemical (NBC) Reconnaissance Vehicle. The vehicles have robust armor protection, can sustain speeds of 60 miles-per-hour, have parts commonality and self-recovery abilities and also have a central tire inflation system. The Infantry Carrier Vehicle carries a nine-man infantry squad and a crew of two and has a Remote Weapon Station with an M2 .50 caliber machine gun or MK19, 40 mm grenade launcher.
-
-
#6464 csocso, lesd meg a többi képet is, infiltration mehet a dobozba aludni -
#6463 Es meg sorolhatnank.... -
#6462 de egyébként én jobban örülnék ha eloszor kijavitanak az ismert bugokat....
mert rohast idegesito h a fal mogott robbano granattol meghalok....akkor legalabb doljon be a fal...
meg a fustot is megcsinalhatnak -
#6460 csavoknak milyen vasza szemdzsójuk van...:D
figy ez a special forces nem lesz mas csak uj skinek??? -
#6458 Nagyon láma vagyok, de ebbe a stryker vehicle-be a "személyzeten" kívül, katonákat is lehet szállítani benne? -
#6456 Gondolom ezek alapján már érthető miért kell éjjellátó a fegyverre :) -
#6455 Ezek a srácok nagyon el akarnak pár dolgot titkolni előlünk de azért rajtam nem fognak ki, beájultam mikor felfedeztem ezeket a shotokat:
-
#6454 no de éjjelláto felszerelésünk már van, akkor mi célt szolgál az éjelláto scope? vagy annak is éjjellátonak kell lennie hogy jobban lássam a pokot a sarokban? :) -
#6453 zöld éjjellátó, piros infram a sima meg tvcső
persze lehet hoyg valamelyik aimpont... -
#6452 komoly lesz, nagyon belehúztak, hooah -
lenta #6451 Most az E3-ra is igértek valamit, nem? -
#6450 úgy értem otthon 2en
-
#6449 ezek a célzok miben különbözhetnek? -
#6448 Meier: még egy trackeres.
userid:20001
köfi -
#6447 FLUGA, STRAHD ITT VAN AMIRŐL BESZÉLTÜNK!!!!!!!!
-
#6442 legalább forítsd már le -
#6439 eh, a 99 honoros foufoulala fragrate-je kevesebb mint egy, hol szerezte ez a pontjait? Tele van sok 50honoros gyerekkel a vibe és mind szar... -
#6438 Mondom, este keressük meg és fingassuk ki a köcsög cheatert :) -
#6437 bazz nézzétek meg a vibe klán statját (amiben az a 10000 honoros fufulala van)
nagyon lámák.... -
#6436 na, szal itt:
http://americas-army.4players.de:1042/tracker/userlist.php?letter=&sortby=frate&order=DESC&x=14&y=11
mondtam de beszurni mar elfelejtettem -
#6435 Rush!
itt a fragrate toplista és ő az első!
De a többi sem kutya....
én majdnem tutira mondom h az elso 10 az csíter....
Magamat nem találtam meg:((((
de kb ugy az 1000 körül lennék. -
#6433 Magyarul? :D -
#6431 hopp nem lattam tikal az üzidet "COPY-ztam egy picit"-BOCSESZ-TIKAL -
#6430 persze ha ketten mentek be a szerverre es amig nem jön be mas -
#6429 Strahd a fragrate a lényeg, és szerintem ez nevetséges
Enemy Kills: 706
Killed in Action: 43
Fragrate: 16.42 (1542%)
-
#6428 Norbi gyere már ICQ-ra, mi van má negyon elvagy tünve -
#6427 ja, felmentek egy üres servere ketten
LAN-on biztos lehet... -
#6426 lehet ezt csak 2en játszani egymás ellen?