60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6687 hu de nem tudok gépelni :)) rambozik és gyógyszert :) -
#6686 Én szivesen leszek field medic de az aki nem a teammel megy hanem ramborik annak nem lesz ghyógyszer...
Második szabály ha nem fedezed a medicet akkor nyavajoghatsz hogy segítség orvost :) -
#6685 5 nap eszetlen játék :) mindenki gyurja ki magát az össze mapen :) és lehetöleg eggyüt menjen a kiválasztott csapat már ha megtudjuk kit választottak ki a csatára :) és öljenek együtt ugy több pont mindenkinek :)) és lesz összejátszás és ugy nyerhetünk... -
#6684 Jertek jáccani! :) -
#6682 nya akkor éjjel nappal jáccani kell!! -
#6681 Dehogy palinkazok, csak valamivel el kellett palastolnom a hulyesegemet :D -
#6680 En ezekbol a szavakbol azt vettem ki, hogy a regi serules-modellt kibasztak az ablakon. Ha a medic patch utan meglonek, akkor nem a regi serules mennyiseget kapod be egyszerre, hanem csak kisebbet. Csak kozben a verveszteseg miatt lecsokken az egeszsegi allapotod a mostani serules-modell szintjere. Hacsak a medic meg nem gyogyit, ill. nem gyogyit meg, mert a medic majd mindig eloszor a klantarsait fogja gyogyitgatni, vagy mas haverjait... -
#6679 meló után szórakozás? :) (a pálesz) -
#6678 mightyyyyy=) pálinkázol de. fél 11-kor???? looool=) -
#6677 ez jó, de mi van, ha kilövik a medic-et és a fél csapat már sárga-piros...? elvérzik mindenki szép lassan (pl ráborulva az objektívre?...=D) -
#6676 hmmm en is figyelmetlenul olvasok :)
A kihivas, lehet manualis lesz, de azt nem tudom, ki fogja eldonteni, kit hivjon ki a magyar csapat. Meg a harcot se ertem most mar kristalytisztan...nem kellett volna az a palinka :) -
#6675 Ugy latom nem ertettetek meg Meier irasat.
A tracker progi valasztja ki a ket kuzdo orszagot, abbol is veletlenszeruen az 5 jatekost. Ennek az ot jatekosnak az 5 napi atlag statisztikaja alapjan lesz egy gyoztes es lesz egy vesztes. -
#6673 Addig folglajunk amig nicsenek védök :)))
Fél európa a miénk lehet :) -
#6672 De ha az Osztrákokat lerohanjuk :) 3 an vannak mi 25 en :)) -
#6671 :) és persze a Landoron játzsunk hoyg nekünk legyen jobb a pingünk :)) -
#6670 :) na bereggeltem magam :)
De hogy döntjük el majd ki játszik :)
Rohanjuk le most az Amcsikat :))) -
#6669 Nem hívjuk ki USA-t :)) -
#6668 Hungary már 8. !! :D
-
#6667 :) Király Viláégháború :)) Sokan játszunk hoyg lenyomjuk az országokat :) -
[DFL]_Hussars #6666 nembaj! Magyar virtus!!
Hujhujhajrááááá -
#6665 Magyarul, a sérült hvhatja a medicet, akinek az iránytűjén megjelenik a sérült helyzete. Ha a közelébe érve ráteszi a célkeresztet, akkor információkat kap a sérülésről. A doki felszerelése csak korlátozott mennyiségű, ezért nem árt majd óvatosan használni. (Akkor elég komoly kis tanfolyam lesz a játékban, legalábbis szerintem.)
A sérülési modell pedig olyan lesz, ahogy azt már pár napja írtam. -
#6664 Egy kis információ a dokik működéséről:
"When wounded, a soldier will have the ability to call for a medic. The medic will then see the wounded soldier on his compass. Whenever a medic points his cross-hair at a wounded soldier, he will be given information regarding the severity of the wound. In this way, the medic can make a proper triage assessment and know who to treat first. This is important, since he has only a limited amount of equipment in which to apply medical aid.
As stated above, damage is now distributed over time. When shot, you only initially receive a percentage of the damage. The remaining damage will be distributed over time through the loss of blood. A quick responding medic can stop the loss of further health, as well as restore a portion of combat effectiveness. The quicker a medic acts, the more points he gets.
Both the medic and the injured party will know when treatment is being administered. Both will have the ability to halt the treatment if necessary. Choosing a safe location and time for treatment will be up to both parties. But keep in mind, there are no "time outs" on the battlefield, and the clock is always ticking. ;-) "
A forrás a Militarysim.com volt
-
#6660 Hát, ja. Kitaláltam, hogy népszerüsiteni fogom az AA-t Mo-n. Mondjuk megcsinálom az americasarmy.lap.hu-t, legyen ilyen is, ha mar CS.lap.hu meg halflife.lap.hu már van. De most megyek aludni. Üdv mindekinek! -
#6659 De mi lesz ha az egész tracker társadalom bejegyzi az országát, akkor bizony kevesek leszünk.... :) -
#6658 Magyarország AAO NAGYHATALOM! (??)
Valaki aki be van regelve az index forumara irja ki plz oda is, hogy ertesitsuk az embereket, vagy Meier mi lenne ha felhivnad az emberek figyelmet erre kulon a listas oldaladon? Ott 30+x en vannak mar.
-
lenta #6657 2 ember és az első 5ben vagyunk!!! -
lenta #6656 Jé enyém lett 6655 :-)) -
lenta #6655 Már a 9.! -
#6654 Cool, pályázzunk a 10.helyre -
#6652 Gyerünk emberek Magyarország leelőzte a Franciákat.De sajna visszavették az elsőbséget.
Ezt nem tűrhetjük :) -
#6651 Nekem Hungary van választva :) -
#6650 Jelenleg 2-en "védik" Magyarországot. 5 fővel már be lehet kerülni a legnépszerűbb 15 ország közé. -
#6649 Angolosoknak:
"yes ... we are thinking about "world battles" as you can see.
I don´t want give too much details now but i think its time to say a little bit about that and how that work:
The "WorldWar" (don´t know if we change the name) System will work together with our tracker system. Every player that want to play their can select his country and then fight against other countries.
Example:
When Canada will attack Germany the system will look how many soldiers are available and active for each country and then it will take XXX Soldiers of each country and they must go playing then (same number of players on each country).
The System will select three random maps where all soldiers can play 5 days ! After that 5 days the country with the best average statistics in those 5 days will win this war and they can control now this country and fight against other countries then.
When you lost a War you can not fight against other countries but you can fight against the country that beat you in the last war and try to get your country back.
You will find also then a playerlist and a list with statistics for each county like how many players, toplists etc.
... thats enough for today ;-)"
Magyarul:
Ki lehet hívni más országokat, a rendszer kiválaszt azonos számu katonát és 3 véletlen pályát majd azon kell küzdeni, mindenkinek 5 napig végül a tracker statisztikai eredmények alapján győztest hírdetnek. Aki nyer azé a másik országa, így a legyőzöttek csak a megszállókkal csatázhatnak.
Magyarország beállításához katt a képre:
-
[DFL]_Hussars #6648 kicsinálni a sok faszfej US kocsogot.. -
[DFL]_Hussars #6647 van valami world war a AAOtrackeren...
nezzetek mar meg..
csak 1 magyart talaltam osszesen.. -
#6646 RUSH mailed ment ha lehet valaszolj ok csa -
#6643 de ha már van ingyen szerver ami mindig megy :) inkább azt használjuk :) -
#6642 Valoban, de egyesek azt mondják a ventrilo jobb még a TS-nél is... -
#6641 Este game... -
#6640 Mi TS-t használunk sopkkal jobb mint az RW