60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6740 Ma a discovery channel-en naggyon dúrva fegyvermodokat mutattak....
M16 + szurony + egy kamera...
a kamera hő és éjjellátó is tud lenni, és a katona szeme elötti "szemüvegre" vetitette a képet, így a palinak elég volt kidugnia a fegyvert a sarkon és már aszalhatott is...
a másik + két m82 töltény.
az egyik egy szép lövéssel felrobbantott egy tankot, a másik ennek a dúrvább változata volt, mert kanyarodott(!!!) a töltény. elég volt ha vki megfestette a célpontot, és az tuti odament....
(tehát az aimbot, már real time-ban legális... :D ) -
#6739 MS- We saw a couple of screen shots of that new map and it looks very interesting. I saw a video that showed the rescue of a downed pilot. Can you tell us a bit more about the objectives of that map and what that map will be called?
[DEV]Abraxas- The map is called SF CSAR. Your team must locate and rescue a downed helicopter pilot, as well as destroy the crashed Blackhawk so that its sensitive equipment does not fall into enemy hands. Originally for E3 we had planned to have the pilot follow players through the map to an extraction point. However, at the last minute we ran into problems with the AI and had to abandon it for the show. Since this map will not be out for a while, it gives us plenty of time to perfect the pilot AI, so I anticipate that this feature will make it back in for the final version of the map.
Szoval ugy néz ki a dolog hogy a pilota mentés olyan lesz mint a Raven Shield-ben - itt a pilotát a gép irányitja - de még az AI nem tökéletes, dolgoznak rajta...
Mondjuk ez szerintem elég érdekes küldetés lesz, ha nem fedezik eléggé a pilotát akkor kampeca neki...
-
#6738 Én + kevlárt akarok és birodalmi csillagrombolo pajzsot :) Amit elkerülnek a csiter golyok :)
-
Prank #6737 szuronyt is lehet rá majd tenni? -
#6736 Itt a teljes cikk -
#6735 Tehát a strykerbe egy ember beszállhat és kezelheti a .50-es gépágyut :) Normál gépkarabély tűztől védve.
SF katonák mindenféle modifikáciokat végezhetnek a fegyverükön mint pl festés, hangtompito, különböző scope-ok, lámpa, lézeres célzo... -
#6734 How will the Stryker funtion? Will it interact at all or just sit there? If it does interact, how will it do so? What kind of weapons will be on it?
The Stryker has a .50 caliber remote weapon system. A player can enter the vehicle and access a view screen that will allow him to operate the remote turret. Considering the strength of the vehicle's weapon system and the fact that the player is protected from normal weapon fire, the Stryker will prove to be a formidable tool on the battlefield.
When we are able to customize our guns, does that mean we can only customize the guns that are available for that particular level/map or what? What are the customizable options?
Weapon modifications will be both map and weapon dependent. Ultimately, the desire is to allow modifications to any weapon that supports it in real life. Some of the customization allowed will be painting the weapon, adding suppressors, various scopes, M203 attachments, flashlights, laser pointers, etc. Our goal is to make this as realistic as possible and depict in the game the same variations that our soldiers use in the field.
-
#6732 Van ilyen -
lenta #6731 Ba..meg, ezen a 21 honoron nem tudok túlépni. már 4szer ment vissza 22ről 21re -
#6730 Warlord.hu: 193.109.252.102 -
[DFL]_Hussars #6729 inkább a szájába rakok egy gránátot -
[DFL]_Hussars #6727 és Medickénthogy lehet majd ROE-t csinálni? elbaszom az injekciót? vagy levágom az épp lábát a sérült helyett?
-
#6726 uhh, 9.Magyarország :(( -
#6725 Vagy nem merik felvállalni magukat, esetleg megprobálnak beférkőzni más országok közé hogy rontsák az átlagot -
#6724 A world war-on az USA játékosainak száma csökkent... csak nem megunták? :) -
#6723 Egyébként forumokon olvastam valami honor resetről, ami a következő patcheknél fog érvénybe lépni, de nem tudom hogy ez mennyire fake, nem olvastam végig -
#6722 megint jol ragzanai magyart :D -
#6721 Ezért resetelják a honorját azoknak akik 40 fölött vannak :))) -
#6720 megelőztük az angolokat :) -
#6719 Végre rájöttek....
SCI and HomeLAN will remove the Map FLS from the map rotation due to players exploiting a flaw in the design to unfairly gain honor. I apologize for the delay in taking action, but now that E3 is past we have a bit more time to address such matters.
The map will be back after we make a few adjustments.
Abraxas
Executive Producer/Director
America's Army
-
#6717 trackeren hol tudok valamit olvasni erről a WorldWarról? -
#6715 Mondjad nekik hogy a siettség nem vezet sehova, a nyugalom a hosszu élet titka...
-
#6714 "ezeknek" nem jön be annyira... :)))
asszongyák túl lassú.... -
#6713 Magaittennehumorizaljonkeremszepen!
-
#6712 Esetleg a [negativ] tobbi tagja is johet! -
#6711 ANDREW 193.109.252.102 -
#6710 1 USA 0 0 0 0 0 345
2 Germany 0 0 0 0 0 118
3 Portugal 0 0 0 0 0 73
4 Canada 0 0 0 0 0 54
5 Brazil 0 0 0 0 0 44
6 Netherlands 0 0 0 0 0 38
7 GreatBritain 0 0 0 0 0 37
8 Hungary 0 0 0 0 0 34
9 Belgium 0 0 0 0 0 31
10 Poland 0 0 0 0 0 24
11 Sweden 0 0 0 0 0 18
12 Australia 0 0 0 0 0 17
13 France 0 0 0 0 0 15
14 Finland 0 0 0 0 0 13
15 Lithuania 0 0 0 0 0 13
ehehehe:))))
8-ik a magyar csapat!! HAJRÁÁÁÁ!! -
#6709 Én mindig is légierő párti voltam, éljen a NAVY :) -
#6707 Na mihez akartok csatlakozni?
a gyalogsághoz?
vagy esetleg a légierőhöz?
-
#6706 Most hogy van sok időm... TÉnyleg felteszem az AAO-t :) -
#6705 Megy a hasad vagy mi van? ^.^ -
#6702 Jó volt három és fél hónap után újra játszani egy kicsit. :) (még ha bénázok is rengeteget...)
Szombaton új netkapcsolat itthon, aztán...
-
#6701 hát ja... meg a ködből lelövő sima ak-sok is érdekesek.... -
#6700 Melyik grafikai beállitást csökkentik azok akik észrevesznek a fa lombjai között, mert én nem látok ki mert a szemembe log egy köcsög textura ő meg kurvamessziről kiszur és lelő..... a másik hogy elbujik, és én nem látom mert eltakarja egy lomb, de ő meg lő vigan.... vagy ez mák? Nem hinném... -
#6699 Akarok meni löni már :)) -
#6698 "Hail to thee our infantry still brave beyond the grave
All sworn the eternal vow the time to strike is now"
-
#6692 elvileg 50 lesz júni 27-28-29-re :) -
#6691 Már 29-en vagyunk, hajrá! -
#6690 Amikor ugy néz ki mint egy kereszt?
Az egy bug, az a katona modeljének az alaphelyzete és néha ezt rakja be :) -
#6688 Én azt olvastam egyszer hogy a medichez is kellő létszám kell majd, mint most az m82-höz, ha ez nem lesz meg akkor medic sem lesz, és a régi sérülési model lesz érvényben.
Amugy izgi lesz mert a medic-et mindig fedezni kell ha épen ápol valakit, szoval team munka szerepe megintcsak nőtt.