60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6781 Csak annyi a módosítás, hogy a megjegyezhetetlen, más játékot, és nevet is tartalmazó URL-helyett elérhető innen is az oldal:
http://www.americasarmy.php.hu
Így az újaknak is könyebb lesz terjeszteni az igét :))) -
#6780 ha úgy müxik a dolog, hogy, random kiválasztanak embereket és 5 napi teljesítményt vetnek össze, akkor nem annak van nagy esélye, aki sokat játszik és jól?
tehát ha kevesen regelnek egy országban, de ők jók, akkor nagyobb az esély, nem? -
#6779 Én igazából arra céloztam, hogy bár 20-szor többen vannak az amcsik(úgyis 5 ember játszik egyszerre, ha jól tudom), de a statisztikáik csak egy hajszállal jobbak, mint a mieink. -
#6778 JA ez ilyen komoly dolog? Mert akkor lehet nem regelem magam. :)
Én (1.4 ben) 22 honorral kagytam abba, mondjuk azt másfél hét alatt gyüjtöttem be :) -
#6777 889 emberbol tobb is gondolom az FLS-en gyujtotte a fragjeit meg az honorjait. Tobb csalo is lehet 889 ember kozott, mint 30 valahany ember kozott.
Ennek ellenere igaza van Pranknak. -
#6776 Egyetértek. Az USA áll a mennyiségben 889 taggal az első helyen. Az átlag honorjuk 31, a fragrate pedig 1.47.
Mi 46-an vagyunk. Átlag honor 30, fragrate 1.25. -
#6775 azzal nem lesz gond. Ősmotoros AAO-s vagyok :D -
Prank #6774 nem a játékosok számában kell majd elsőnek lennünk:) -
lenta #6773 Itt kapsz segitséget:
http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php -
#6772 regelek. hol kell? -
lenta #6771 Visszaestünk a 13. helyre!!!!!!!
Emberek, regeljetek a világháborura!!!! -
#6770 []_ (()) []_
:D -
#6769 Ez nem társkereső -
#6768 nincsen ehhez BOT pack magányos pasiknak?
-
lenta #6767 Még mindig semmi hír a server felől :-(
remélem 7végén is dolgoznak a fiuk! -
#6766 norbi emil és banner ment! -
lenta #6764 Sajna így se műxik :-(
Regeltük az army oldalán de csak langémba megy -
#6763 Az én javaslatom a HAOM.
Ezzel pofonegyszerü bármilyen szerver elkészítése. -
#6762 mi kell ahoz hogy global szervert futathassunk?
a sima server.exe global map.aao parancsal is csak lan szervert készit -
#6761 Uj parancsikon: target sorba ird be ezt: "C:\Program Files\mIRC\mirc.exe" -sirc.elte.hu:6667 -jaa.hu -nGarrettvagyokalama -
#6760 Tudom 1.0- 1.5 ig aAoztam.
csak quakeneten vagyunk és nincs kedvem állandóan fellépni manuálisan magyar irc re is. :) -
#6759 kösz szépen, közben elolvastam az army-n a faq-t -
#6758 a server.ini-ben
bRequiredAuthorization -sorban az értéket állítsad false-ra -
#6757 Nem tudja vki véletlenül hogy hogyan lehet LAN servert csinálni az AAO-ban. Az amit a játék szerver inditójával csinálunk mindig a Failed authorization this server..... hibaüzenetet adja ki mindig. Mit lehet ezzel kezdeni? -
#6756 Én játszottam a neveden, hogy rontsam az átlagod -
#6755 hi
azé a trackeren van mit javítani:(
kb fél éve nem nyomtam egyik weapons cache-n sem, mégis azt irja ki, hogy játszottam rajta....??? pláne nem 2 nappal ezelőtt 0,16 órát...érdekes:( -
#6754 szevasztok láttátok az ujj logot a landor serveren???naon állat -
#6753 Hey Garett, ha játszani akarsz akkor majd látogass el az #aa.hu csatira, általában ott van a legtöbb magyar AAs -
#6752 Ja, ez egy Ranger Handbook -
#6751 Ha valakit erdekel, ilyet talaltam a neten in English:
http://www.benning.army.mil/rtb/ranger/HDBOOK/TABLEOFCONTENTS.htm -
#6750 én street racingen leszek..... -
#6749 mm PL ma este 23 körül ki ér rá? -
#6748 jaja kéne... -
#6747 Traackeren is megtaláltam a régi regemet. :) -
#6746 FEltettem a 1.7 Et. Valamikor egy közös Game-t tolhatnánk! -
#6745 gyere játszani! -
#6744 Csunya, rossz fiu! :) -
#6743 jaja, tuti müsor volt...
fel kellett volna venni de késön jutott eszembe :( -
#6742 Ja és a kis repülő megfigyelőket láttad? Olyan mint egy pici UFO, kamerával felszerelve és az küldi az infot a katonáknak... -
#6741 Jaja, ezeket láttam, de a lövedék még csak nagyon kisérleti, olyan mint egy mini rakéta, tuti célba talál :)