60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [Rush]
    STRAHD KERESS MEG FONTOS!!!!
  • Tikal #6821
    Jaja, ebben igazad van, csak furcsálottam hogy ilyen kevesen kaptak rá a játékra.
    Szoval tényleg jobb igy hogy azért valamenniyre már ismerjük egymást.

Ideje lenne inditani egy flame-t
  • fluga
    AKIT ÉRDEKEL NYITOTTAM EGY AIRSOFT FÓRUMOT AZ ÁLTALÁNOS TÉMÁKBAN!
  • Strahd_
    Nekem az a tapasztalatom hogy ha egy játékkal kevesebben játszanak jobb a társasági hangulat a játék közben kevesebb te mocskos csiter és hasonlo beszólások vannak.... nem?
  • Strahd_
    Miért Tikal ez olyan baj??
  • Strahd_
    Ahozz lusta vagyok akkor nem is megyek...
  • Mighty
    Igen! Ez mar soknak szamit. Sajnos az igazi real jatekokert nem rajonganak sokan. Lasd az UT - Strike Force mod-ot is csak kb 10-15-en jatszottuk anno. Infiltrationt meg kevesebben.
  • [Rush]
    Mindenki a Rambos, berohanok és megölök mindenkit stuffokért van oda!!
    /lásd= Quake, UT, most már RvS is/
  • Tikal #6814
    Nem megy veled játszani, mehetsz busszal!!!
  • Tikal #6813
    Csak azt szeretném kérdezni hogy miért játszák ilyen kevesen a játékot? A trackerből az derül ki hogy kb 50-en nyomják az országban, lehet van még néhány ember aki még nem hallott a tarckerről, de ez nem lehet sok, tehám max 60-70 ember az egész országban :( Vagy ez soknak számit?
  • Strahd_
    FLUGA MA VAGY HOLNAP BESZÉLNÜNK KÉNE !!

Megyünk szombaton játszani vagy sem? Ha igen elviszel???
  • Mighty
    Hat en ugy latom a dolgot, hogy 50-en nem fogunk osszejonni. 4000-nel tobbet meg nem nagyon akarok fizetni.
  • [negativ] Cirek
    a LANról tud vki vmit?
  • Gyadi
    jtamas rulzzz
  • Tikal #6807
    Egyes kósza hirek szerint junius első hetében, de juniusban mindenféleképpen jön egy, majd julius 4én a következő :)
  • [negativ] Cirek
    nyáron :)
  • [negativ] Cirek
    nekem célkövetős gránátom van, de egyenlöre még csak csapattársakat talál meg :)
  • Belton
    Szevasztok nem tud valaki valamit mikor jön ki az 1.8???
  • [DFL]_Hussars
    heh szerintem Jtamas bannere a legcoolabb!
  • [DFL]_Hussars
    en TK-aimbotot használok!
  • [negativ] Cirek
    hova tüntél Mighty?
  • [negativ] Cirek
    és ezen nem voltam ott.... :(
  • Strahd_
    de majd megnézem mit állítottam be...
  • Strahd_
    Pasz... 1024*768 azszem a felbontás de lehet hogy az army birta az 1 el nagyobb felbontást is (1152*864) nem tudom nem vagyok otthon :)
  • repro
    Stradh: neked mér csak 9 faszit ír ki?? alacsonyabb felbontás??
  • Strahd_
    HUNWAR!! :))

• Prank
    sokminden nem stimmel azzal a térképpel
  • Tikal #6794
    Van olyan ország hogy Quebec? Én ugy tudom hogy az egy állam Kanadában, szoval mit keres az külön országként a listán. Mert az addig okés hogy a mocskos franciák el akartak szakadni Kanadátol, de már ez megtörtént és csak én maradtam le róla? :)
  • [negativ] Cirek
    játszottál! :)
  • [Rush]
    Norbi AA?
  • lenta
    És ez a háborusdi mikortól fog kezdődni?
  • Tikal #6790

Szoval játszottam rajta, tuti, vagy nem?
  • zotyesz
    Nem tudom, hogy játszottál-e rajta.
  • Tikal #6788
    Azért vannak hihetetlen emberek, egy srácnak 60 honorja van, 100 napja regelte magát trackeren, több mint 400 órát játszott bridgen, 20-at FLS-en, máshol egy mukott se, és 4 a fragrate-je :)

Amugy most látni csak hogy mennyi magyar is van miota world tracker beindult :)
    MIB klánrol tud vki vmit, nekik volt serverük is, játszottam is rajta?
  • zotyesz
    Repro, enyém olvasható?
  • repro
    most olvastam militarysim-en, hogy valeszeg nem lesz honor korlát a medic ill. SF egységekenek.. vagyis én ezt vettem ki:

MS- Is it true that Medic training will require 35 honor points and Special Forces 50 honor points? Will there be a fix to FLS because people will play that map a lot more just for the points to qualify for these extra abilities.

[DEV]Abraxas- This is very unlikely. We're putting a great deal of effort into SpecialForces, and we want as many people to experience it as possible. The goal of SF is to educate the public about that particular aspect of the Army. It is not being designed so that a handful of players can be 'l33t.' As forFLS, the map has already been removed from the server rotation. We'll try to fix the exploit problems with the next release.

• repro
    Srácok!!! Trackeren csináljátok meg normálisan a bannereket.. ez a lentebb lévőknek szól igazán
    olyan érzésem van, h 1x sem néztétek meg, h néz ki.
    Itt van egy alap beállítás. ez van Lacek80[HUN] és Pronyo[HUN] -nak:

Onlinehoz:
    {uname} bevetésen
    {lmap}
    {lsname} - {lip}
    Honor: {honor} Kills:{kills} KIA:{kia}

Offlinehoz:
    {uname} most pihen
    Utolsó bevetés: {lmap} - {hrsago} órája
    {lsname} - {lip}
    Honor: {honor} Kills:{kills} KIA:{kia}

Width:375, Height:60
    Fontsize: 2
    Center Text

Nem akartam senkit se megsérteni, de tényleg rossz nézni.
  • Slow
    sőt, az usa-t a legkönnyebb =)
  • zotyesz
    tehát, ha eddig nem lettem volna egyértelmű, akár az USA-t is elfoglalhatjuk (persze csak virtuálisan...) :)
  • zotyesz
    ez így van