60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Inquisitor #7715 Sigmund Vogel :) -
#7714 Es eddig milyen accounttal jatszottal? -
#7713 Nekem működött miután december óta nem gameztem :) -
Inquisitor #7712 Van végre otthon is nettem, fel is raktam az AA-t, el is fogadja a "régi" 2002 augusztusi loginemet, de az összes játék kidobb azzal, hogy az én jelszavam NEM elfogadott az adott szerveren.
Mivel kihagytam vagy 8-10 hónapot, kérdezném, hogy valami megváltozott vagy csak én barmoltam el valami beállítást??? :( -
#7710 Asszem akkor küldték ki a startlap.hu hírlevelét, és a jómunkásemberek nem tudták hogy mi lehet az americasarmy :D -
#7708 na még1x
-
#7707 Karácsony?? -
#7706 ez a americasarmy.lap.hu latogatottsaga
kivancsi vagyok mi tortent 23-24.-én
-
[DFL]vajdi #7705 szeva -
#7704 Ez tarcker-es, igaz? Mert akkor private first class. -
#7700 azt mondtad nem tudod??? nézd már meg a mozgásokat, a textúrákat ember, a csben gerinctöréses majmok futkosnak fel alá, és tele van csiterrel. kurvára nem reális. más kérdés, hogy az armyban tudni kell játszani, a cs ben csitelni kell tudni. -
#7699 szerinted fos a garikája? és a cs-jé milyen??
ne röhögtess. miért lenne fos a játék? magyarázd már el légyszíves. mennyiben jobb, mint a cs? -
#7698 Jaj de önérzetesnek tetszenek lenni. -
#7697 és miért fos dikki? counter strikenál miért lenne jobb? -
#7696 Homeynak üzenem: -
#7695 Tegnap költöztek új szerverre, biztos vmi malőrjük van.
1ébként tegnap kaptam mailt Homey-tól, hogy mostmár nem lesz több leálás. -
#7694 tudni mért, lesz még egyáltalán, nagyon hulla az tuti -
#7693 Tracker halott
-
#7692 tracker bejön valakinek? egyik címen sem érem el.... -
#7691 *Július
-
#7690 Júlisu 4.-e utánban reménykedünk............ -
#7689 1.8rol valami hir???? semmi??? szevasztok egyébként mar reg jartam erre -
#7688 Megvan van 1két hiba, de most keltem :)))))))) -
#7687 Ricsik harcostárs és bajbantárs:))
Focibaleset:))amúgy nekem még van hátra 10napom a gipszlevételig,de sniperkedni úgy néz ki tudok ballal is:),de csak a bridge se-n ott jó helyeket tudok védő sniperként.de ennyi közelharc nuku ,mert nem tudom irányítani magam rendesen csak fix pozícióba tudok lőni:)) -
#7686 11 helyett 1-et akartam írni -
#7685 Abból a 39 percből 11 újjoncnak (aki elöször jáccik vele) min, fél óra a kiképzés, akkor számold ki mennyit jáccot omline a gammával az amberünk, pffffff -
#7684 mi történt?
én 2 hétig nem nyomtam ,mert motoroztam, aztán gipsz -
#7680 Értelmes magyarázatot nemn találtál arra miért nem tetszik??Az "egy fos" beszólás téged minősít nem a játékot!Ha ennyire tellik ne is játsz egy ilyen játékkal! -
#7679 Dikki maradj a CS-nél az a te színvonalad! -
#7678 Hogy te mekkora egy f*sz vagy! -
#7677 De. Egy fos. -
#7676 Tehát nem vagy túl a kiképzésen... -
#7675 Gyors konklúzió: ez egy buzi játék. -
#7674 Na kipróbálom ezt az AAO-t :) Talán estére túl leszek a kiképzésen, meg ilyenek :D -
[DFL]_Hussars #7673 ehehe tul vagyunk a 7000. aldozatunkon.. ehehehe
-
#7672 ok -
#7671 Ma este(hajnalban) nyomunk? (kb 1h, 2h körül?) -
#7669 NM -
#7667 Ide látogass el és regisztráld magad!! AZtán training, majd ONLINE GAME
-
#7665 Hi
Ujra itthon, illetve uncsitesomnál, otthon még nem megy a gép, most épp egy uj beszerzésén fáradozom, ugyhogy megyek megint melozni majd, a lényeg hogy már az elvonási tüneteken tul vagyok, de azért játszanék már rohadtul :))
bye