60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#7760 hurrá, éjjen a kreativitás
jó lenne már valami király uj belso map, kulso van már egy tonna -
#7759 A következő patchhez lesz egy új pálya: Mountain Pass SE, a Dev-esek nem készültek most kiadni pályát, de mégis Én jobban örültem volna egy új pályának... -
#7758 Mer'? -
#7757 Király, mert most már az SCI-s serverek se jók :(( -
#7756 és soha többé nem lesznek Homelan szerverek?
lesz helyette majd más?
SCI suxx.... :( -
[DFL]vajdi #7755 és mér szunnek meg? -
[DFL]vajdi #7754 mind1 ~ :P -
#7752 Bocsesz Vajdi!
Az uccsó üzim után lőttem ki a gépet.........Mit akartál mondani? -
[DFL]vajdi #7751 még megvárlak ircen -
[DFL]vajdi #7750 nah jo8 -
[DFL]_Hussars #7749 vajdi: fly eppen jaccik igy nemtudunk ircen dumalni.. 20 perc mulva? -
[DFL]_Hussars #7748 megfejtés: átlagos amerikai AAO user.. -
[DFL]vajdi #7747 Garet egy ilyet majd csinalok magamnak
meg egy ilyet is
-
[DFL]vajdi #7746 minöségi imidzs :D -
[DFL]vajdi #7745 asszem imidzset kéne valtanom. bár ez a nofx rancid elég jó... ircen sincs senki, ittse már nemtom micsialjak
-
[DFL]vajdi #7744 crassus fel tudnal jonni ircre? plz gyere pár percre -
[DFL]vajdi #7743 -
#7742 Defense Vajdi. Csak ez megy így "bénán":)) -
[DFL]vajdi #7741 sztem gyere el a nagyvenyimi lanra és akkor majd ott tudsz lanon jaccani amugy én nemtom, még nem probaltam -
Fireblade #7740 Sziasztok!
A köv problémám lenne: LAN-on szeretnénk a játékkal jáccani. A HAOM-al csinálok servert, elindítom a játékot. Látja is a servert, de amikor ráklikkelek, kiirja hogy most konnektál, és ennyi. Nem töltődik be a pálya.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? -
[DFL]vajdi #7739 nah inq nem kell a hülyítés, mivel hogy ahogy latom ez regisztralt név, és a 'régi' inq nek is regsiztralt neve Inquisitor, szal ezekszerint a d2-s inq is te vagy és nemtom mér mondtad landoron hogy nem armys inq vagy... most biztos hulyitesz meg minden de lamak nem vagyunk :P -
[DFL]vajdi #7738 hussars. -
[DFL]vajdi #7737 feltudnál(tok) jönni ircre? most -
[DFL]vajdi #7736 hi hussars :) -
Inquisitor #7735 Nem tudom mifélék, de tuti nem német, svéd vagy svájci klánjátékosok.
De az ET alatt is volt pár ilyen majom. -
Inquisitor #7734 Köszi. Megnézzük ... majd holnap. :) -
#7733 SG-n is van full 1.7 -
[DFL]_Hussars #7732 találos kérdés!!
mijaz? kövér, buta, nincs humorérzéke, nem tudja hol van Magyarország, ha lelövik cheatert kiált.. etc...?? -
Inquisitor #7731 "Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk."
Fene tudja, a nem regisztrálos oldalakon csak 1.6-ig találtam full-t. 1.7-et csak patch-ben ...
A CD-n meg az 1.6 full van.
Egyébként NEM Inquisitor a játékban a nevem, éppen azért mert NEM lehett ugyanazzal a névvel két játékos. :)
Na megyek ET-t nyomni, az még elindul ... -
Inquisitor #7730 Ebben a játékban CÉLOZNI is kell. Alapból azt hiszem "Z" gomb, magyaron talán "Y". -
[DFL]vajdi #7729 hmm, assa vagy def team??? -
#7728 Today, 19:02 Bridge_SE Kill:45 Death:9 Fragrate:5 Score:570 Roe:0 Legjobb 02:41:53 órám bal kézzel!
-
[DFL]vajdi #7727 Én meg tudok egy inquisitort a d2 landor serveren, meg tudok egy inkvizítor cimu könyvet is (meg egy lámer aaosat is...) .... szoval eztet adjad össze -
#7726 ő ugyanaz az Inquisitor
volt ő MHA, sima, és most 2RF :)) -
Prank #7725 aki velem van az kövessen -
#7724 Én meg kb. 5 hete, akkor még 2RF nélküli Inquisitor-ral. Most akkor ki kivel van ? -
#7723 A www.aaotracker.com szerint 90 fos az AA:O tábor...
Egyébként azért lehet két Inquisitor, mert ahogy a #7712-es hozzászólásában írta: "...kihagytam vagy 8-10 hónapot..." én viszont pár napja játszottam egy Inquisitor nevű sráccal a 2RF klánból. -
#7722 szerintem ő. Mennyi az esélye hogy pont AAot nyomják 2 en ugyanolyan nickel a 10 fős aAO tárborban? :D -
#7721 1 féle verzió van.
Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk.
Vagy írj AA supportnak szerelmeslevelet. -
Inquisitor #7716 Nem tudom nem e gáz, hogy eredetileg letöltött 1.0-1.3 alatt játszottam, most meg gyári lemezről lett telepítve az 1.6-1.7??? Bár nem hinném, hogy lenne külön OEM vagy EU verzió ...