60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#7804 komoly volt a tegnapi/mai össznépi aa, hullafáradt voltam alig láttam szal sorry hogy több teambelit lőttem le, mint enemyt -
Inquisitor #7803 Az a célzó computer az nagyon súlyos ám.
A fegyverhez tartozó "inteligens" lövedékek a becsapódásuk pillanatában infókat küldenek a célzórendszernek a becsapódás környékéről.
Másrészt meg a robbanó lövedékeket be lehet állítani, hogy hány felület átütése után és/vagy mekkora távolságban robbanjanak :) -
Inquisitor #7802 THX. -
#7800 meg kell csinálni a kiképzést, és csak utána tudsz játszani.
a kiképzés eredményét el kell küldeni az aa-szervernek. (submit)
Sok Sikert! ;) -
#7799 Persze -
#7798 4.-én lesz patch? -
steweee #7797 regisztráltam magam a honlapján, de csak az első kampány első pályáját, a lőgyakorlatot lehet játszani. miért? -
#7796 ZSÍÍÍÍÍÍÍR -
#7795 na milyen RUSH ? -
[DFL]_Hussars #7794 -
[DFL]_Hussars #7793 a mekkena az melyik is?
amelyiken az apolonoknek kell feldugni a flashbenget tampon helyett? ;-)
-
#7792 Az mekkora ezt akartam benyomni
-
#7791 Ez a tied
Innen tudod letölteni a fontot -
#7790 Ricsik gyere fel MIRC-re -
#7789 jah -
Inquisitor #7787 1. De lehet, de ha sehova se léphetek be, akkor mitől fog nőni?
2. Igen.
3. That account is not banned
4. ??? Az mi?
Mondtam már, be tudok loginolni, meg újrakezdtem a kiképzést, és szépen elmentette. Nem ez a gond.
Játékszerverre belépve azzal dobott ki a program, hogy AHOZ a szerverhez nem jó a jelszavam.
Talán ma még próbálkozom ... -
#7785 Te is rákattantál a fekete-fehérre? -
Inquisitor #7784 Senki se tudja, hogy az egyébként működő, accountomat miért dobják vissza a szerverek? :(
Most csinálhatok másikat ... -
#7783 amugy accountot hogy a rákba lehet törölni itt az SG-n? -
#7782 semmi értelme a statisztikának, míg nincs PB, ill. most h nincs rendes server.
Homelanok nekem ált 150-200 pinguek voltak, lag és akadásmentes, a SCI serverek meg katasztrófák 250-300 pingűek és laggoznak mint a szemét.
Én ha játszok is majd még, akkor csak valami Leased serveren aminek jó a pingje, vagy landoron fogok, ha lesz PB... -
#7781 nemtom ti hogy vagytok vele, de:
ASEban nekem eddig az SCI szerverek 170-400pingesek voltak, a HomeLAN EAST-ek meg 180-260.
És az SCI-k elég laggosak voltak, hiába volt jó a ping.
Amióta nincs HomeLAN, azóta az összes szerver 220+ pinges, és rohadtul laggos :(
remélem ez meg fog szünni mert így elég élvezhetetlen. -
#7780 biztos resetelt -
#7779 Ricsik miért van lenullázva a trackeren? -
#7778 LoL
:D -
#7777 Csatlakozzak hozzád és akkor ketten leszünk -
#7776 Törölték a Trackerből a negativ klánt... :(
lehet azért mert csak egyedül voltam benne? -
#7775 Ma már nem gázosak ezek a szerverek legalábbis a BSE-n jó volt.......... -
#7774 Meg se probaltam inkabb jatszani, mert csak idegeskedtem volna...:( -
#7773 Asszem az honor szerzesnek annyi....SCI serverek olyan szarok, mintha legalabb is Kinaban lennenek :(
Ezzel a huzasaval az army nagy bakot lott szerintem. Meg az usaban levo jatekosok nagy reszenek is lagosak azok a serverek. -
#7772 KÖCI -
#7771 Mighty ma kétszer is bementem arra a szerverre amiről te pont lejöttél :))
-
#7770 ja, Rush:
király a nick képed! :) -
#7769 ÁÁÁÁÁ, lement 1.19-re a fragrate-em!!!! :(
kezdek béna lenni, vagy csak több a csíter?? -
#7768 Jah -
#7767 A Landoron mindig Pipeline megy?? -
#7766 roger!!! -
#7764 amugy a Mountain Pass ot sem szertettem ezt az ujj se-t se fogom -
#7763 ezeket a beta servereket nem lehet ki probazni???????me meg nézném mijen vagy csak a készitök tesztelnek rajta -
[DFL]_Hussars #7762 mijafaszomé vannak ezek a army serverek? mind fos... -
#7761 SF-be remélem lesz valami kira belső map lámpával meg felszerelt hangtompitóval RULEZZzzz lenne