60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8026 Köszi!! :) -
#8025 Cirek !
http://dfl.freeweb.hu/kepek/cirek.png -
#8023 OFF!
Következő hét szmbatra szeretnék összehozni egy paintballt és többen mondták h jonnének innen, szoval jelentkezzetek, mert egy 8-10 ember jo lenne. eddig 3an vagyunk biztosan. Itt a fórumban vagy emailen jelenkezzetek.
A pályárol annyit h vagy weine-nél vagy a paintball hun hirdetett palyan nyomjuk (paintbbal hun annyi most az elony h 2500 golyo felett 5.5ft/db ami sztem 8-10 embernek tuti kell)
mi kocsival megyunk uhogy ha olyan helyre megyunk ami nehezen megkozelitheto 2 pesti embert el tudunk vinni.
-
#8022 Ott kezdődik, hogy nem volt tett. Szóval eleve nem tudom [Rush] miért kezdte amit kezdett.
De annyira nem érdekel, ha (nekem) szóltok jövök, ha nem, nem. Ez így ennyi. -
#8021 jó, ok hagyjuk:-)
de én a szavakra nem vagyok érzékeny, csak a tettekre az meg itt ugye nincs:-)) -
#8020 neszójjábe, és nézd meg az icq-d. :-)) -
#8019 :) Cirek kár hoyga Cirek Csít csak ellened jó :) kéne nekem INQ , RUSH csít is :)) -
#8018 Inq te is inkább a feszültséget Armyban vezesd le. És ne tegyél rasszista megnyilvánulásokat. Mert lelölek te! :) -
#8017 no comment. szerintem ha lekurváznám anyád, te is visszajönnél megnézni, hogy mi van. kipróbáljuk?
és hogy nekem nem szóltál, az 100 -
#8016 -
#8015 te vagy itt a kancigány????
érdekes amikor kerestunk egy moderátort akkor sehol nem volt. Ha meg senki nem hivja oket akkor ide tolják a pofájukat. Hogy van ez???
Amikor kis köcsögök tele floodolják a fórumot és 15 soros káromkodásokat írnak és szolunk egy moderátornak akor szarik jonni, de amikor ellene szolnak akkor még utána is jön. ha már itt tartunk ezt az "utánad megyek és elkaplak" ezt nem a cigányok szokták csinálni? -
#8014 ja és ugye png-nek kell maradnia a kiterjesztésnek... -
#8013 Vki help me?
lenne egy frankó kis képem emit szeretnék feltolni a trackerre, de bármit csinálo egyszerüen képtelen 10K alá menni a mérete.
az lenne a kérésem ha vki meg tudja oldani hogy 10k-nél kisebb legyen az légyszi csinálja meg és az eredmény linkelje be nekem ide. :)
a kép:
http://www.tar.hu/cirek/banner.png
elöre is köszi! -
#8012 -
#8011 Megint lemaradtunk.... -
#8010 Igen megszolal a parancsonok ne arra menjek , mert amarra van a Cikerek és löjem hátba .) a parancs meg parancs ugye :)) -
#8006 erre ment el a 8000.??? -
lenta #8002 Jeeeeeeeeeeeee enyém volt a #8000 -
lenta #8001 Bár remélem hatalmassat tévedek! -
lenta #8000 Ja aztán a következő mire kijön nem is 2.0 hanem 2004-ben 3.0 :-D
-
#7999 ÁÁÁá még mindig nincs 1.9....
Majd figyeljétek meg nemsoká be jelentik hogy mégse 1.9lessz hanem 2.0Mar naon kiváncsi leszek erre az ujj pöccsssre?! -
Inquisitor #7998
-
#7997 inkább gyere play w us, mint irogatsz itt ;) -
#7996 így próbáld: (img src="http://.....")
( helyett < és ) helyett > -
#7994 Hát igen, neked is CirekBot-od van mint Inquisitornak :)
-
#7993 Kösz szépen mindekinek a segitséget most már megy faszán. -
#7992 Nekem az is elég volt hoyg épp idöben bukkantam fel midnig a hátad mögött :) (Strahd_)(Cirek) :)) -
#7991 De majd én maszkosnak látlak és jól lelölek :) -
#7990 a picsába...
télleg ott van... -
#7989 Cirek, ha elolvasnád 1.30 óta nincsen opfor mask -
#7988 azt lehet tudni hogy:
ha opfor maskot teszek a sima face után, akkor akár maszkos emberke is lehetek? mármint hogy a festett arc helyett terrorista arcom lesz?
vagy ezt nem engedélyezi a gép? -
#7987 ideje visszaszokni :) -
#7986 köszi M313R! :)
már épp kezdtem feladni... :)) -
#7985 teljesen elszoktam az armytól :(( tegnap katasztrófális volt... -
Americas Army Arcok
-
#7983 inkább kezdjetek el egyedül gyakoroni, open, palyerlock stb aztan irjatok be, hogy freecamera 1 -
#7982 Ez is jóóóó 5 let:) -
lenta #7980 Na és ki az aki szivessen meghal hogy láthassa a haláltól eltorzult ébrázatát :-) -
Prank #7979 ne hülyéskedjetek, miután meghalsz, akkor külső nézetre vált a "kamera"...onnan is meg tudod nézni -
#7978 NA látod erre nem gondoltam anno én is ott teszteltem:)Menjetek fel 2-en üres szerverre és screenshoot-oljatok........kicsit időigényesebb,de más ötletem nincs.