60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8070 Ja értem és akkor az alap, hpgy 29 killje van -
[DFL]_Hussars #8069 mi szinte mindig fent vagyunk.. insen vagy bridge se-n -
#8068 Szerintem jo jatekosok ezek a sittesek. Raadasul meg 100 alatti a pingje is.
F9 a screenshot. -
#8067 Benne van a fő system könyvtárában a játéknak. a játékon belül van egy gomb amivel nyomhatsz print screent a Sima printscreen gomb a billentyüzeteden csak a memoriába rakja a képet. -
#8066 Ezt nem értem ennyire bénák lennének hogy teljesen különálló tesztrendszert nem huznának fel? Nem hiszem... valami egyébb okok miatt haldoklik :) -
#8065 Kérdés Rush, gondolom Print Screen-el veszed ki a képet játék közben, de azt hol találod meg utána a gépen??
Amúgy király a 70 -
#8064 Volt 1 jó köre a srácnak
-
#8063 Most RT-n vagyok de lehet külső nézetből is nyomni -
#8062 mért csak rohadt belső nézetből kell szemlélnem a világot halál után??? -
#8061 ADSL -el nyomom, de nekem is mostanában sok a szerver összeomlás, van hogy óránként lehal az egész -
#8060 De! Azt, hogy jol eltuntunk, meg TS-rol is :) -
#8059 jah, de az adsl-esek (pl cactus) semmit se vettek észre a dologból.... -
#8058 még a buborék is ott van -
#8057 biztos a peccs elötti káosz része ez a sok szervercrash...
legalábbis remélem... -
köszi!
elvileg dögcédula akar lenni, de a szappan a sittről jobb!! -
#8055 Szerintem Slow nem csak neked tűnt el.Én tegnap Stravinskyval játszottam és 2x is eltűnt az összes hivatalos szerver(amcsik)pedig ő Axelero-s én meg Enternetes vagyok...... -
#8054 tegnap (ill. ma hajnalban) az összes amerikai szerver eltűnt a szemünk elől, DE csak a chellosoknak...
keményen dolgozik az upc, hogy lelépjek tőlük, de nem fogok...;)
majd csak ősszel... -
#8053 Pont tegnap beszeltunk errol Rush-sal, hogy megszuntek az osszeomlasok, alig van authorizacios problema. Erre tessek...
Ez a tipikus "ne fesd az ordogot a falra" esete? :( -
#8051 A fene!Az utóbbi pár napban az összes hivatalos szerver összeomlik naponta többször is!Remélem az 1.9-et tesztelik azért van!:) -
#8050 Cirek!Klassz az új Logo-d!
Az a jobboldalon egy Calgon tabletta??vagy egy szappan a sittről?? -
#8048 Landolás elkőtt nyomd meg a Use gombot (alapban e)
ricsik: az én logom a legjobb :P -
#8046 ecsém dejó logóitok vannak -
#8045 opsz bocsesz szar az új (régi gépem), ugyanis berosált a vadiuj lapom -
#8044 ohh tenksz, nem tom hogy állítódott el, aszittem Sg nél van valami ilyen beállítás -
#8043 ohh tenksz, nem tom hogy állítódott el, aszittem Sg nél van valami ilyen beállítás -
#8042 hohohoho csak en akkor nem érek raaa:(((( -
#8041 jaja.... -
#8039 jer este fele game-elni, úgy éjfél körül a 2RF, DFL, negativ () aktív szokott lenni...
(ma este nem leszek...) -
#8038 Jah akkor csak en jaccok ritkan :((((((((((((((((((((((((((((((((((((Me amiko en jacok senki nincs néha a clan tarsaim... -
#8037 ezt majdnem minden nap megcsináljuk... :DD
na jó nem, de van mikor elég sok magyar összejön és még egy oldalon is állnak :) -
#8036 kéne csinalni egy nagy aao partit???!!! hun vs külföldiek???!!! -
#8035 09.07.2003 21:38 Pipeline U.S. Army Official 097 EAST 216 62 3.5 4450 751 06:20:56 Ez azé ma brutalis [PAK]Zaps nevü srac hogy tud ennyit jaccani vele??!! -
#8034 Tools/Internet Options/Advanced
Multimedia beallitasoknal a play animations ki-be kapcsolhato. -
Prank #8033 lol, akkor Slow vadkendert dobáló macijából sem látsz sokat -
#8032 nem szép a másikat szopatni -
#8031 merre van olyan, mert lehet :), Inq nek csak fekete a logója :)) -
#8030 És hogy tetszik a függönyünk ? -
#8029 Ki van nala kapcsolva az animacio...mint nalam :) -
#8028 Most tulképp kinek a logojában hol nem látsz nevet ? -
#8027 már mindenkinek ilyen név nélküli logoja van bazze?