60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8625 Still!! szerintem te félreértetted a tréfát! Slow és Fish tök normálisak( na jó nem 100-as 1-ikőjük sem:) de csak tréfálkoztak ebben biztos vagyok!A te lelked úgy látszik túl érzékenyen reagál az ilyen jellegű viccelődésre(na majd most én is kapok tőled ezért) ne vedd fel ennyi illetve vágj vissza valami frappáns dologgal és ne siránkozz hanem játsz.Biztos vagyok benne bárki segít ha szüksége van rá a másiknak.
PEACE!!
JA és ne cseszekedj a [HUN]-okkal
-
#8622 Jaja Slow. Sírni könnyű, meg megsértődni nem? :D:D:D:D:D:D:D:D -
Prank #8621 meier, ha lehet, akkor inkább csak az elérési utat add meg legközelebb... 25 percig tartott, mire letöltöttem ezt az oldalt
modem sux -
#8620 én is csalódtam a magyarokban
elkezdenek valami játékot, az első körben nem sikerül valami és rögtön sértve érzik magukat és sírnak "me nem jön a mami segíteni a 80 honorjávaaaaaaal..."
:P
ne vedd magadra still... ;) -
#8618 []_ (()) []_ cgett []_ (()) []_
(Crassus után szabadon) :)
-
-
#8614 Jaja a pb a lényeg -
#8612 Majd talán az RC65 mert abban talán kevesebb hibát találnak... -
#8610 []_ (()) []_ Gyadi []_ (()) []_ -
#8609 []_ (()) []_ Gyadi []_ (()) []_ -
#8606 Bazz, Crassus a nagyképével már be sem fér a monitotrba -
#8605 7 menetbol minimum 4-et a nyerni kell es akkor elfogadja complete-nak a palyat. -
#8604 En is mar csak az 50 honor felettiekkel beszelek.......... -
#8601 Amúgy ha megnyer egyszer a csapatod legalább 4 kört a hétből hivatalos serveren, akkor fogadja el a pályát... -
#8599 Nagyon ritkán van sok magyar Landoron, ugyhogy biztos nem magyar volt a többi -
#8598 Amúgy meg ha bejössz Ircre, az aa.hu csatira ott általában mindig tud vki segíteni -
#8597 Azért ne kezdjed el fikázni azokat a 30-40 honorosokat, mert lehetséges (sőt biztos) hogy nem magyarok voltak, ezért nem segítettek -
#8595 nem lehet valahogy initelni a soundot? -
#8594 bazz, elment a hang, de ez a menetet akkor is végignyomom
legalább megtudom milyen suketen harcolni :) -
#8593 Ja az előző komment a SAS cuccra vonatkozott -
#8592 Amúgy ez csak flash. Képeket ki lehet így vágni, Menüt lehet így csinálni. Pepecs munka, de nem annyira bonyolult. -
#8591 Crass: summon agp_characters.npc_towerobserver
pl így de ezek nem mozognak. ahol leteszed őket ott maradnak krisztus pózban amíg rájuk nem lősz. Más bot-ot nem lehet betenni. Viszont vannak még karakterek, nem csak a towerobserver. Ha kell leírom -
#8590 Mé' van BOT? :)) -
#8589 Titok =) -
#8588 Srácok üres pályára BOT-ot betenni milyen kóddal lehet?? -
#8587 Csak az a vicc jut eszembe hogy:
-Anyu aztmondják rám a suliban, hogy nagy a fejem!
-Nem is nagy, de most hozzál fel 10 kilo krumplit a spájzból, a sapkádban :) -
#8586 ezt a képet én is néztem...
így az 1.9-ben könnyebb lesz headshotot adni :DDD -
#8585 NAGGGYON FULLOS!!! de a [HUN]-okkal nekik sem ajánlom,hogy cseszekedjenek!!! -
#8584 elkélne a magyaroknak is egy ilyen oldal :(
vajon mi pénz lehet vmi hasonló ??? -
#8582 Na akkora a SAS klán oldalának az intrója, nagyon nívos munka akár csak a weboldaluk:
-
#8581 LOL, nem is ezt akartam :)) -
#8580 Bele kell jönni :)
-
#8579 Ha nagyon kötözködni akarok akkor aztmondom hogy a lábujjak rondák :)
-
#8578 Húaah, sikerült :) -
#8577 Ha jól láttam akkor ez kimaradt:
-
#8576 online doki - online seb -- ez teszi emberré az embert :)) -
#8575 Jaja csak akkor lehetsz doki ha sikeres a teszted -
#8574 Ez király, elméleti oktatás + teszt is van?
Mikor fog ez kijönni? Ezer éve nem játszottam multi FPS-t de ezzel kívételt tennék, doki rulz! :) -
#8573 Pár új medic kép:
-
#8572 jó ez a Landor
ez eddig az archivált rekordom :D