60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [negativ] Cirek
    ezt a sok pöcst bazmeg, az a bajuk hogy lelovom oket 203-mal a mountain pass-en...
  • pet70000
    Viszont szép és ápolt a fű meg kerti sővény
  • M313R
  • pet70000
    Akkor inkább jöjjön a jobb klikk majd a back
    /sporolni kell/
  • M313R
    Jó ötlet!
    16000 v-money-ért nem irányitom el a fórumot... na? :)))
    (annyi kell még egy saját fórumhoz a trackeren)
  • [negativ] Cirek
  • pet70000
    rakd lol
  • pet70000
    Adunk pénzt csak ne ragd be
  • pet70000
    opss, ezt megoldottuk
  • M313R
    Kaptam egy E-mailt, hogy hang vagyok megint berakni ezt a flasht... szerintetek? :)))
  • [negativ] Cirek
    És ezennel eltünt!
  • pet70000
    Amúgy egyetértek PsychoStarfish kollégával, nekem sincsenek a pályák COMPLETED!
    Csak a BRIDGE, de az nagyon
  • [negativ] Cirek
    pedig király meg szép a zene alatta, csak kár hogy továbbmegy :)
  • pet70000
    Tegyünk érte, engem is zavart kicsit
    (3)
  • [negativ] Cirek
    :((

(4)
  • [negativ] Cirek
    köszi :)

(5)
  • Belton
    Uhhh de jooo Ma csak 8
  • [negativ] Cirek

köszi :)
  • patacsi HUN
    örömünknek adunk hangot a NEGATIV clan bővülése ügyében :))
  • [negativ] Cirek
    Meier:

légyszi rakd be a landorra a negativ közé a userID=52350-es tagot :DD

köszi!
  • PsychoStarfish
    Nem 1mást szapuljuk. Csak Still dárga olyan agresszívan és hülyén áll hozzá a dolgokhoz, hogy nem lehet szó nélkül hagyni. Úgy sírt mint egy 101 éves menstruáló kislány.
  • PsychoStarfish
    És amúgy még 1 dolog. Tudod a játék ilyen életszerű. Ralisztikus FPS. Minél többet játszol annál tapasztaltabb leszel. És a kutyát sem fogja érdekelni, hogy most neked minden map completed. És? Játszani tudsz? Mások "megbecsülnek", mert jófej vagy? Szeretnek veled játszani? A completed felirat lószart sem ér ha nem tudsz játszani normálisan, csak ilyen kurva agresszívan, és sértődősen.
  • PsychoStarfish
    És télleg ne cseszekedj a [HUN]-okkal, mert már megint engem fognak nyaggatni, hogy ez meg az, ezt, meg azt csinálta és, hogy ugyan már mutassam meg nekik, hogy nem úgy van az
  • PsychoStarfish
    Still!!!! Te nem vagy magadnál! Én nem neked írtam azt a sort ember. Slow-val akartam tréfálkozni. És ha ilyen türelmetlen meg agresszív vagy másokkal lehet azért nem válaszolnak. Megkérdezed, megvárod a választ. Valaki tuti segít. Persze vannak olyanok akik ilyet mondanak hogy: Majd ha több lesz a honorod akkor beszélünk meg ilyenek. De az csak egy elszállt agyú barom. Aki olyan mentalitással indult mint te. És az ilyenek lesznek a csitterek. Ha meg nem érted a tréfát főleg ha nem is neked szól akkor 1: Akinek nem inge, ne vegye magára; 2: Aki nem bírja a napot ne menjen a konyhába. Okosan türelmesen. Amúgy meg ha elég sokat játszol minden mappon akkor mind completed lesz, észre sem fogod venni.
  • Slow
    mindegy mi lesz, csak spammoljatok, hogy átkerüljön az "eltérítőflash" egy másik oldalra...=)
  • Slow
    figyu Still
    én nem minősítettelek, csak kicsúfoltalak, de direkt smájlikkal, nehopgy megsérselek...
    paraszt vagy, hogy így reagálsz, sajnálom, de persze szarom le
    ezek után nemtom ki fog segíteni...
    biztos jó egyedül armyzni, hehe...
  • zotyesz
    illetve a végleges peccs jelöltje (candidate)
    Újabban mindig ökörködnek a peccsel kapcsolatban. Itt is a nagy repülős/űrrepülős szöveg...
  • Belton
    Heehee ugy latom ma STILL- lessz a téma hehe
  • Mighty
    Jelen esetunkben, az 1.9-es patch vegleges valtozatanak 2. kiadasa. Sajnos az elso (RC1) megbukott a teszteloknel (az 1.7-ben sajnos nem volt RC, ezert maradhatott benne a "weapon bug").
  • Mighty
    Ja igen! A Landoron 14-en tudnak jatszatni egyszerre.
    1-2 ember probalt neked segiteni (mondjuk 3). A servert kb 3/4-ig kulfoldiek (lengyelek, franciak, stb) toltik meg. Kb 1-2 magyar lehetett, aki nem valaszolt neked. Igen nagy mereszseg volt toled az egesz magyar AA communityben csalodnod.... Kemenyen altalanositottal.
  • pet70000
    Köszi MIGHTY!
    Még egy kérdés
    Mi az a RC2?
  • Mighty
    Pedig jobban jarsz te is, mi is ha hasznalsz irc-et. Tobb esely van elkerulni az ilyen felreerteseket. En pl. ha meghalok egybol Alt+Tab-ozok kifele es olvasgatok valamit. Ha meg jatszok, nem torodok a beirasokkal, csak a reportokkal.

Egyebkent lehet egy kerdesem? Elolvastad a jatek manualjat? Sok kerdesre adhat valaszt. (lehet egyszer leforditom magyarra)
  • Mighty
    Lassan elkeszul az RC2 is, amit egybol adnak is a tesztelok kezebe. A teszteles kb 2 nap, addig tartsatok csuriban az ujjatokat. Jovoheten minden kiderul.
    A toltelek gondolom valami amcsi humor akar lenni, nem nagyon ertem.
  • pet70000
    Tesóka, told má ide magyarul is, no habla english
  • pet70000
    Én értem a srácot.
    Én is rendszeresen találkozom magyar sráccokkal fenn oficial serveren, köszönök neki szép magyar nyelven, aztán meg sem mukkan a pali. Erre volt is múltkor magyarázat, miszerint nem akarja reklámozni magát hogy magyar, égőnek érzi, meg hogy nehogy votekick /sokakat irritál ha nem az angolt nyomod/
    És ebben is van igazság.
    Múltkor kédezik, honnan a rákból jövök, mondom magyar, erre válasz, waze ott van internett?, aszittem zabára sincs lovétok!
    Amúgy Still felesleges megsértödni, a skacok vicceltek veled, úgy is belejösz magadtól, azt akkor nyugszik a kedéj.
  • zotyesz
    Adok gyorsan egy hírt:
    "Yes, you heard right folks. We're now building Release Candidate 2. The excitement here is palpable as RC2 is being rolled into position to prepare for a spectacular night time launch. The changes to the design would be evident even to the casual onlooker. We've lengthened the wingspan and greatly increased the torque per cubic foot of thrust. We've added titanium hull plating for better shielding. All seals and O-rings have been replaced with a new temperature resistent polymer, and a new guidance system will ensure a smooth ride. Only time will tell now if RC2 will complete the mission that its predecessor could not. After launch, there will be a 2-day communication blackout where we will be unable to receive telemetry, so let's all keep our fingers crossed. By next week we will know more, so stay tuned! "
  • patacsi HUN
    persze ezt megint és megint
    vagy format c: :))
  • patacsi HUN
    ha elindult jobb egér - back
  • patacsi HUN
    érdekes a stílusod öreg
    azért mert a önérzetedet megsértették vhol ne itt vezesd le kérlek
    bozasztó nézni,hogy segítenek és te még támadsz
    ha vki nem vszol lehet,hogy mást csinál pl:irc,jáccik,ts,eredményt néz...
    nekem mindig segítettek de ki is vártam nem erőszakoskodtam
    "me nem jön a mami segíteni" - jön az de lehet,hogy éppen wc-n van :)))
  • [HUN]Crassus
    MEIER!! nem lehet kikapcsolni ezt az izét,hogy ne dobjon át a Sasfészekbe????