60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9100 Vissza akarsz fejlödni? :)) -
#9099 maj' én megcsinálok próbából egy map -ot és közzéteszem :)))
patacsi a nem megbízható -
#9098 Jah, az tényleg könnyebb lenne, de olvastam vhol, hogy a fejlesztők ilyet nem terveznek -
#9097 nem felbontásban kell jobb .Arra gondoltam sokat segítene ha minden hely nevét látnánk térképen.Igy könnyebben lehet jelenteni (akár ha már "kiestél"is)az ellen pontos helyzetét.De lehet,hogy csak én vagyok lusta a betanuláshoz. :(( -
#9096 Ok, csak hirtelen más nem jutott eszembe :)
Ha részletest akarsz akkor menj oda amit Viharmadár mondott, mert az elég jónak tűnik... -
#9095 részletesebb map térképre gondoltam ez a manual-ba is benne van :(( de azért köszönöm
patacsi (aki szeretne olyan jó lenni mint Al Bundy23 és PsychoStarfish ) :))))))) -
#9094 jó hajnalt
ha felmész egy szerverre jobb ha egy kör után megnézed a trackeren mi van. Lehet, hogy offline-ba érzékel. Nekem is vót (és akkor jobb voltam mint bármelyik hal akármilyen JÓ fedezettel) ;))) -
#9092 hali!
nem tudjátok mi a p*csa van a aaotracker-el? nem számol semmit -
#9091 D4e azéé grat, mégha csak szerencséd is volt -
#9090 Na azért ha megnézzük, a pingje se volt kutya a többiéhez képest és azéé, az nemkeveset számít, (főleg snipernál) mee lövöldözhetek én pontosan hogyha mire ellövöm a golyót, már rég nints is ottaz áldozatunk -
#9089 Én a PunkBustert nem cselezem csak a pandákat. :D -
#9088 juj és a punkbustert is kicselezed ?;)))) -
#9086 Öcsém!Tudod ki fog veled még egyszer kedves lenni!Utálom a gyerek sírást,gondoltam a kedvedben járok ha már a játék nem ment!Erre ez a hála! -
#9084 Melyik cheatet használod? -
#9083 -
#9082 Teccet a beszólásom Crass? :D -
#9081 Mekkora kecske vagy te koma! =))) -
#9080 []_ (()) []_ Starfish []_ (()) []_ -
#9078 Remélem elégedett vagy és nem lesz még egy Still!!! -
#9077 Te figyú tényleg te fedezted Halacskát?!Nem semmi,hogy így is volt 8 killed!Nagyon jó vagy!GRAT!!!!!! -
#9076 Na látod Crass. Így járna aki [HUN]Al_Bundy23-al és [HUN]Starfish.hu-val cseszekedne, vagy a HUN-okkal :D -
#9074 De ott az a 8 kill Bundy-bá nak :d Én szívből drakulálok. -
#9073 Al Bundy23 az a ROE kicsit csúnya! -
#9072 Szep teljessitmeny FISH! Foleg ha megnezzuk a tamadok sem voltak csirkek!Grat! -
#9071 Nekem mekegsz kecske toszó kecskeapó? Nem értelek? Zűr a zavar? -
#9069 Na még1szer!
-
#9068 Ehh. Ménem megy?? :D -
#9067 -
#9066 Ki mondta hogy megérdemled? -
#9065 meg sem érdemlem :)) -
#9064 Csak neked!http://aaodz.com
ott a Maps menü és utána a kiválasztott térkép Satellite Photo!!!De csak mert kedves és szeréns és csendes és......patacsi vagy. -
#9063 Itt lehet tanulmányozni, ha ilyenre gondoltál:
http://americasarmy.com/operations/missions.php -
#9062 tudtok a map-okról részletes térképet vhol?? -
#9061 Csak így tovább! -
#9060 Holnap már az én banner-em is ott lesz a magyar játékosok között! -
#9059 Na ezt most jól magamra veszem! -
#9058 Vérig lettem sértve -
#9057 NAh utoljára remélem mindenkit megsértek, jóéjt az összes lúzernek!!!!!! -
#9056 Na azért -
#9055 Ehhe botsiMár megse szólalok