60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9151 Azt hiszem csap egy-két óra választ el minket a peccstől. -
#9150 Én maradok a 203-nál, meg egyéb finomságoknál -
#9149 Nyugi-nyugi. Lesz még egy medic a csapatban. :) -
#9148 Muhahahahahahahahahahaha. Kerály. Kezi csókolom Abrax. Már meg abrakolta a lovakat? Ehhehehehehhehhehehehhe -
#9147 Nem :) ö Abrax :) -
#9146 Az az öreg néni mit keres a képen? Ő viszi a dev-eknek a limonádét, meg a sütit? :D:D:D:D:D:D -
#9145 -
#9144 de lopni lehet nem? :) egy csapatban a csapatárs add az övéböl :) ugy se tudja mind eldobni nem? :) -
#9143 de kár hoyg nem lesz a Soldier :( annyira jonak nézett ki a terv -
#9142 Hé! A jobb oldalon a csávó nem Orbán Vitya? -
#9141 Neked már kéne az a MEDIC Strahd -
#9140 Hány éves a Dev átlag életkor? :) -
#9139 nem is tudtam ,hogy a snipereknek annyi gránátuk van, hogy csak úgy dobálóznak vele. :D -
#9138 Medic = Isten :) aki beszól neki meghal ot fog felette álni és kézjellel mutatja majd neki negativ :) -
#9137 Ha nem fogsz gyógyitani minket is aládbaszok majd egy gránátot :) azt gyógyisd fel :) -
#9136 Csak nem lesz az a teszt olyan nehéz te :D -
#9135 Az lesz a legjobb hogy a tesztet hamar meg fogom tudni csinálni, mert van egy sote-s haverom, akinek van egy középfoku angolja :)) -
#9132 Remélem -
#9131 na mé nincs ???
:-DDDDDDD -
#9129 Mé nincs egy darab szerversem? Mármint official? -
#9128 aztán a felcsert lövik elsőnek
1. nem lő vissssssza
2. végre az ellen arcába nyomnak 2-3 ólmot aztán az meg gyógyítgatja
3. valyon milyen érzés medic-et lőni
4. ketten vannak egy kupacban(ha éppen gyógyít)
:))) érdekes lessssszz -
#9126 Igy lesssssssssz -
#9124 Sztem biztos nem csak 1 db lesz -
#9122 olyanok vagyunk mint a kisgyerekek karácsony elött - tervezgetjük mit is csinálunk a hinta(AA)lóval ha megkapjuk.Aztán jön a Jezus és meglátjuk - de én nem ilyet akartaaaaaaam, ez miért iiiiilyen ...
patacsi a bizakodó -
#9121 Én leszek a Medic és végig magamat fogom gyógyítani, és én csinálom meg a mission-t -
#9120 hopsz, sry :) -
#9119 Az elég hulyen jönne ki hogy gyogyítás közben elvérzik a medic :) -
#9118 Szerintem elég hulyén jonne ki hogy gyogyitas kozben elvérzik a medi :) -
#9116 Ehh ehh. Megent nekem mekegsz Kecske? :D -
#9114 Nem is lesz majd olyan rossz medicnek lenni :))
Tényleg: a medic tudja vajon gyogyítani magát? -
#9113 innen!!
-
#9111 Az a pár kill éjjel nem sniperrel volt, hanem 203, meg m16. Na jó, meg 2 az ellen sniperével. De ennyi. :D:D:D:D:D:D -
#9108 ITT LÁCCIK, HOGY MÜXIK MAJD A CUCC!!!!
-
#9107 :) -
#9106 Attól hoyg a tracker nem megy ha Honor szerveren játszottál csak ér valamit :)
Honor számlálás <> Tracker müködéssel :) És Különben is nem a szorakozásért játszol hanem a pontokért? -
#9105 Csak ilyenkor? -
#9104 nekem sem mérte most... :(
pedig ilyenkor mindig jól játszok... :) -
#9103 Áhhh nem megy a tracker most jacottam legalább 2orat leased serveren es nem mért semmit:))))))))))aáááááááhh -
#9102 *látszik -
#9101 Na lárszik nem voltam ott ellened, mert akkor 1 killed sem lenne...
de ha véletlenül csapattársad lettem volna, akkor sem lett volna esélyed, mert kiszedtem volna őket előled...
(grat)