60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9197 Naigen, azt megakartam jegyezni hogy a rejszolós pandát most haggyuk ki a dologból -
#9196 Ennyire népszerű a rejszolós panda project? -
#9195 hehehe nyamm nyamm -
#9194 Hey slow, viharnak felajánlottad, ogy megtsinálod a bannerját, nekem animáld már lécci az ittenit... -
#9193 Kijött a peccs :) http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1024309257 itt nézzétek meg a #15 - ös hozzászolást :))) Uj enginet kapott a cucc :)))) -
#9192 uborkaszezon
se patch se star trek :( -
#9191 kixsit le vagyok maradva, abban a hitben voltam hogy már rég a spec force-al nyomjátok, de szerencsére még nem
72 honor Rush, eredj a..., biztos azért mert sokat dzsodzsózol -
#9190 Mileny patch ?
Nincs. -
#9189 hát ez király, most askkor nincs még patch? -
#9188 Az a baj vele sztem, hogy a trackeren, ott, ahol a szöveget
szerkeszted, túl kicsire van véve a mérete.
"Size of your Background Image ?"
Ezt vedd akkorára, amekkora a kép (pixelben) -
#9187 Vagy itt találod meg a bannar-t: http://tuvok.fcsk.hu/vihar.png
THX!!!!!! -
#9186 Slow!Mégis átküldeném a bannert mert már ugyan látszik valami de az nem az igazi!Pls címet! -
#9185 Hi!
Bocs hjogy nem jelentkeztem mostanság de nem nagyon volt időm, kb augusztus közepén veszem az uj gépet, aztán lelövök mindenkit :)
Na még átböngészem a forumot, kiváncsi vagyok mi a helyzet a spec force-al, még csak nem is látam :)) ... -
#9184 Bazze NO!!!!!!!!! -
#9181 NÉZZÉTEK A FÓKUSZT AZ RTL-EN MINJÁ LESZ BENNE A "BAROMARCÚ"CSÓKA!!! -
#9180 Slowci!!! Csináljá nekem bannert :D -
#9179 Köszi! De nem hiszem mind a mérete,mind a kiterjesztése megegyezik Still-ével.Ugyan az a személy készítette mind a kettőt.Tuti elcsesztem valamit! -
#9178 gond...
,) -
#9177 hát Still-t látom, de téged nem...
ha átküldöd a bannered, megcsinálom neked, hogy jó méretű legyen és jó kiterjesztésű
...mármint, hogyha ez a gon.... -
#9176 Sziasztok!Látja valaki a banner-em (Vihar) a magyar játékosok között vagy sikerült ismét elbaltáznom valamit?! -
#9175 Erre nincsen megfelelő válasz. -
#9174 ZsoZs nem unod h mindig más a logod -
#9173 Zoty akkor mi lesz avval az 1-2 órával ami a peccstől választ el minket? -
#9171 mond ki bazee nem sértő az :)) -
#9170 Visszajöttek az Official szerverek, és 1.7-esek. :( -
#9167 sztok!
vazzeg crassus az a manus tén'leg úgy néz ki mint az a "más gyerek" (de szerintem a viktorra is hasonlít) 8^] -
#9166 A gránáttal történ balfogásom volt:
Bridge SE-n az East defense hilltop előtt gránátot előveszem, cook, majd erre az egyik csapattársam szalad arra, ahová dobni akarom. Gyorsan megfordulok, mögöttem jöttek ketten, oda sem dobhattam. A vége az lett, hogy a szikla feé fordulva felrobbantam. Erre megszólalt Rush: "Ez most visszapattant?" -
#9165 Igen is, meg nem is. Beleolvad az AA:O-ba, és már csak sima America's Army lesz a név. -
#9164 az biztos, hogy a gránátnak jobb helye van nála mint nálam. Annó végeztem ki 3 csapattársamat gránáttal úgy, hogy posztumusz mentem sittre és 2 honornak leo. Azóta idegenkedek egy kicsit attack-ban gránátozni. :(
de lesz ez még így se :))) -
#9163 aha, egy aao-sok által készített rpg?
és áll a project, vagy eldobták? -
#9161 Na-na, Strahd_ valaha legránátozta volna a fél világot. Emlékszem olyan időkre, amikor egy rugby játékoshoz hasonló módon sprintel gránáttal a kezében az ellenség felé már a kör elején. :) -
#9160 Ez lett volna a Soldiers nevű rpg. -
#9159 én mindíg megosztom veled a gránát készletemet.
na nem testvériesen (kiszedek belőle egy kis alkatrészt) - azt megtartom magamnak -, és a többit neked adom . ;) :-DD -
#9158 ez mi? és milyen terv volt? -
#9157 bocsánat, bocsánat: Strahd_ -
#9156 Starhd_, ICQ közelben vagy? -
#9155 Én a hatalmas pingem miatt hasznosabb leszek, mint felcser. -
#9154 :)) akkor legalább büntetlenül robanthatom fel Rusht :D -
#9153 Csak ne késett volna ennyit ez a pöccs. Akarom mondani peccs :D -
#9152 És megeszem az ellen medicjét reggelire.