60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9238 lol visszatettem az AA.t most hogy van uj monitorom és látok is valamit .) -
#9237 szabad fordításban:
"csak közölni szeretném mindenkivel, hogy még mindig nem építettük meg a végső 1.9-es verziót. Reméltem hogy ma reggel meg lesz építve, de sajnos volt egy kis problémánk az új authentikációs kóddal, ami a pályaváltáskor ledobta a játékosokat. Egész reggel ezen dolgoztunk, remélve, hogy mára megoldódik ez a probléma. Ezen a ponton csak ez áll az utunkban. Köszönjük a megértéseteket.... bla, bla :))"
-
#9235 Bocsi, hogy angol de szerintem valami fontos valaki forditsa le :)
There is a new post by Abraxas on the official forum: I just wanted to let everyone know that we still have not built the final 1.9 version of the game. I had hoped to do the final build this morning, but unfortunately we had a small issue pop up with the new Authentication code were players were getting dropped during map rotation. We have been working on this all morning and hope to get it resolved today. At this point, it's the last thing standing in our way. Thanks for your patience (those of you who ARE patient, anyway ;-)), and I'll keep you posted.
-
#9234 pótolva :))véletln kikapcs -
#9232 Najóvan ez is egy kaki nap volt, jóéjt mindenkinek... -
#9231 És még ez a lamer Vihar se képes legalább a trainingeket normálisan megcsinálni hogy minden pályája meglegyen.... -
#9230 Mostmár a tököm kivan, semi bajom a kezdőkkel, de senki nemtuggya mijaza csapatjáték, és amikor egy csapatba vagyok 6 ,10 honorossal, ellenünk meg a 30-40-esek , az kellemetlen, és még teccik is nekik, szemét világban élünk, én mondom -
#9229 patacsi: Nem tudlak hozzáadni az ICQ listámhoz =( -
#9228 Viharmadár: egy-két entert azért nyomhattál volna amikor csináltad a tracker-bannert :) -
#9227 Ez már régi bug sajna, vagy 1000 roe-m szarmazik miatta :(((( -
#9226 ilyet még nme láttam!!!!
a csapatom több mint fele indulásnál opfor öltözetben ,ja és offline vagyok a trackeren folyamatosan. :(( -
#9225 Szevasz Tikal -
#9224 szija:))
na végre látni téged is=)
most má' gyere inkább játszaniiiii! -
#9223 hehe=))
mindenkinek minden kívánságát teljesítem, csak szép sorban oks?=)
Vihar, a bannered jó, csak nincs jól beállítva atrekkkeren a cucc: ahol bepakoltad a bannert, van egy ilyen sor: Size of your Background Image ?<---- ide írdd be, hogy 600, meg hogy 60 és akko' jó lesz!
Still, ha lehet küldjed át a psd-t (ha van) és akkor megmocorogtatom=)))
(mailcímem a avatarom alatt)
többieknek várni kell, kívánságlista pihen ;) -
#9222 Ja, a legfontosabb: Szeva! Jó újra hallani a legrégebbi harcostársról. -
#9221 RC=Release Candidate
Az RC1 egy pillanat alatt megbukott a tesztelésen, ezért jött az RC2, ami úgy néz ki, hogy átménet. Most már a végleges 1.9-re várunk.
És csak várunk, várunk... -
#9220 huh lol ez nem sikeralt -
|\
|
/ \
Fél kezü élien -
#9218 Akkor mostmar mennek a hivatalos serverek -is?
---- -
#9218 Mi ez az RC1 meg 2 meg 9??? :) -
#9217 Heheh Csak mar ki jönne az a retkes Pecsss!!
Me mar naon kivancsi vagyok Ra!! -
#9216 Ez az RC9? :) -
#9215 tesztelés alatt állt és nem ment át a tesztelésen! Úgy járt mint az 1.0.8!
De kijött a bannerem 1.0.9-es verziója és ez beválni látszik! na ennyi -
#9214 szeva rics!
NEM! -
#9213 A specforce-ra még várhatsz egy csöppet :( -
#9212 Jaja, kb aug közepe, uj gép meg minden, fasza vidkarival hogy a specforce csak ugy száguldjon :))) -
#9211 különben is nem Slow a világbékefelelős.... :DDD -
#9210 ma már 2* cseszexik ez a szar :( -
#9209 azért lehetetlent ne kérj... :)) -
#9208 Én meg szebb jövőt és..........világbékét :) -
#9207 Én meg szebb jövőt és..........világbékét :) -
#9206 nem Terminátor hármat, hanem T3 net connection-t :) -
#9205 Slow én Spec Force-ot, meg T3-mat akarok.... :D -
#9204 Szia töki mi van veled?
Mikortól leszel csak aug közepétől? -
#9203 Hééé, én akartam előbb :))))) -
#9202 Hmm, tettzik ez a peccs, mondjuk ezt a grafikát még a gef 4-esem se bírná -
#9201 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#9200 Namosta akkor mivan a peccsel, mikor lessz letölthető?? -
#9199 Slow bácsii én 100 honort szeretnééééék
léccccccciiiiii ;)) -
#9198 Vagy bárki aki ért az animált gif-ekhez, mert én ugyan nem:o(((((