60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9522 hát de milyen má ha mész az utcán azt le "közlegényeznek"???? egy Sniper Örmestert? -
#9521 mi "MER?"? -
#9520 MER? -
#9519 Egyenruha téma:
Megkérdztem egy katonatisztet (haver) mit mond a külföldi egyenruha viseléről: szabadon hordhatod, de név és rangjelzést közterületen nem viselhetsz. Szóval azt a kapitányi rangjelzést csak a pályán és otthon tedd fel. -
#9518 OFF
Strahd_: mail ment, nézd meg odaért-e.
ON -
#9517 erre majd ha megengeded emlékeztetnélek :)) -
#9516 Na engem má az sem érdekel ha bugos, csak adják már ki aztán hétvégén túlórában megcsionálják a hibákat, és hétfön kiadnak egy javitást hozzá :)
a Patch mérete igen erösen Loller :))) -
#9515 Őszintén szólva nem találtam semmit, ami tiltaná. (csak magar ne legyen, bár biztos nem az :) ) -
#9514 nem :) zöld szinü nadrág + felsö ejtöernyös + sniper bagde Capatin ragjelzéssel + ejtörenyös sapka :) barátnömtöl kaptam egy full egyenruhát :D
(Jelelegi is használatban lévö uniformis ) :D nekem nagyon tetszik :D Abban megyek majd Airsoftozni :D -
#9512 OFF
Strahd_ olvass Airsoft fórumot, ha már van.. :) -
#9511 HA egyáltalán lesz hétfőn................. -
#9510 Ez már unalmassá kezd válni"bit testing left"és hogy még mindíg nem tud pontos dátumot BLABLABLA hétfőnél előbb ugysem lesz.......... -
#9508 Én nem :) tudod hiszem ha látom efektus :D -
#9507 mondjuk ezt a legutolsó utáni utáni utáni fázist eljátszották már egy párszor és már majdnem mindenki idegbeteg :) -
#9506 321 megás patch? mi ez? Windows Update :)) -
#9505 zotyesz de most békeidöben Budapesten :) Ha nicsn rajta önkényuralmi jelkép akkor flangálhatok bene igaz? -
[DFL]_Hussars #9504 akkor lehet ráhibáztam hehe -
#9503 nem amcsi van de majd 2rf egyenruhának azt veszek :)) hoyg kibasszunk Flugával :))) -
#9502 Pedig nem is annyira vicc...
IntelRecon:
Yet another 1.9 update from Abraxas:
Today I notified the Army and all of our partners that version 1.9 of America's Army is ready to go. We are now entering the final phase of release, as everyone coordinates to change over to the new version and distribute it to our download partners. There will also be a bit of testing that needs to get done on the servers before the launch. While I still cannot tell you the exact date and time for release, I can at least happily tell you that 1.9 has been completed. Please bear with us just a while longer as we get everything ready.
From #americasarmy
[Dev]Kermit: Size of the patch: 321 megs
[Dev]Kermit: Size of the full install: 604 megs
O_O -
[DFL]_Hussars #9501 amúgy belenéztem a kristálygömbömbe..
és holnapután tuti kint lesz az 1.9..
-
[DFL]_Hussars #9500 ehehehehe szerintem jó poén volt.. -
#9499 én pl. nem ugrottam be a Huszárnak csak TI TI !He He -
#9497 de jó,hogy offline voltam :) -
#9495 Hussars!!! Ne lódíts! -
[DFL]_Hussars #9494 jah csak álmodtam.... -
#9493 Ezt te hol látod Hussars? -
[DFL]_Hussars #9491 Kijött az 1.9!!!
nyomás letölteni!!! -
#9490 jhajj tudom mit akarsz.. :)))
flangálhatsz benne amúgy
tényleg milyen van?? angol? amcsi?
amcsi legyen, h kibasszunk flugával.. :)) -
#9489 A SAS Leszált!! B+.. :)) -
#9487 jpg ből hogy csinálok bmp-t?
-
#9486 akkor semmi............ -
#9485 -
#9481 Genf -
#9480 De utcán flangálhatok vele nem? :) -
#9479 2 L-lel száLL le.. :) -
#9478 Helsinki (Oslo, valamilyen város..) egyezmény alapján harcolni csak saját egyenruhában szabad.
Ez bővebben ki van fejtve: Higgins - A sólyom leszált -
#9477 Patacsi van egy tökéletese használható HTMl szerkesztö alaból a gépeden :))
notepad.exe :) -
#9476 Na. Valaki súgja meg, hogyan lehet benyomni flash animot a fórumra. Majd lehet kelleni fog. -
#9475 de emlékszem még 1.0 ra is mikor a DF bejött és alázta a népet :D -
#9474 Hát kábé ugy 1.4-1.5 körül :)