60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    cirek, még éppen beférsz ts-re, vagyunk kb 10-en=)
  • [negativ] Cirek
    én ott voltam :D
  • ZsozS
    Na HALI!

Figyu gyertek gamelni a East 166 szerverre! Itt vagyunk vagy 8-an!
  • Gyadi
    LOL nagyon litér :))
  • ZsozS
    Te, PET, nem a másik nick-em! Megvan az első rajongóm! Irígy vagy?
  • patacsi HUN
    miért van az, hogy már számítottam erre :DD
  • zotyesz
    mega lol
    (de milyen igaz...)
  • pet70000
  • M313R
    Patch előzetes videó
  • pet70000
    Te, Zsozs, ez az Ilq nem a másik nickneved??
  • Slow
    miért akartok katonának öltözni? =))))))
  • ZsozS
    hjahh! :)))
  • ZsozS
    mivan Kutyika? miteccik? :)))
  • ZsozS
    vagyis jól szórakozom
  • ZsozS
    Szia Ilq! Én nem várom (most hazudok), ellennék én ezzel a 1.8.0 Army-val is! De köcci TÉNYLEG JÓL JÁCCOM!!!
  • patacsi HUN
    cia
    sokaknak van gondja de kevesen puffognak ennyit mint ami jó StiII-ünk. őt Abraxas küldte, hogy enyhítse a patch elvonás tüneteit. :))
  • patacsi HUN
    kapja is az ívet érte mindenkitől :)
  • repro
    ha ennyi bajod van húzzál CSzni
  • StilI
    Nembaj majd talán máskor
  • StilI
    Nah übbertuti végre tuttam játtzani a magyarokkal :o)))), Tsak sikerült megtalálniuk azt a szervert amin a legroszabb a pingem :o(((((
  • Belton
    Ehh ugylatom ZsoZs rajongo vagy
  • PsychoStarfish
    Vagy itt is vagyunk 2-en :D Bridge_SE U.S. Army Official E 006
  • Prank
    csak sima WC, nem?
  • Prank
    egyébként tényleg figyelik az egyenruhákat, mikor pl megünnepeltük a leszerelésünket a haverom egy használatban már nem lévő rendőrsapekot viselt és meg akarták bűntetni érte:)
  • zotyesz
    most pl. U.S. Army Official E 166 (W.C. SE)
  • zotyesz
    ja-ja, köztisztasági szabálysértés :)
  • patacsi HUN
    pössenteni sem szabad
  • Prank
    still, ha meg akarod keresni hol játszanak a magyarok, akkor menj a trackeres oldalra, keresd meg a worldwar-ban a magyarokat és akinél zöld (online) jelet látsz klikkelj rá és nézd meg, hogy hol játszik...bár ezt már 10-en elmagyarázták előttem...
  • The Garrett
    már csak a letölthetőségi tesztelés van ....
  • StilI
    És mit várjátok már azt a peccset, majd talán szeptemberre megkapjátok, lessz, még másodlagos, meg harmadlagos tesztelés, majd biztonsági tesztelés, aztán letölthetőségi tesztelés meg ilyenek
  • StilI
    Jó volt skacok... Valamelyik megemlítette tennap hogy a WCSE-n nyomulnak a magyarok, felmentem, faszán ottvoltak, és nem telt bele 1 perc és az összes elment, háá érdemes ezéé megkeresni őket??
  • zotyesz
    Szóval nem szabad.
  • zotyesz
    Megvan:

Jogosulatlan címhasználat
    14. § (1) Aki mások előtt őt meg nem illető címet használ, illetőleg kitüntetést vagy egyenruhát jogosulatlanul visel,
    húszezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
    (2) Aki mások előtt
    a) a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvényben meghatározott szervek rendszeresített egyenruháját, rendfokozatát, jelvényét, kitüntetését, ezek utánzatát jogosulatlanul viseli, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy járművén jogosulatlanul feltüntet,
    b) humanitárius, illetőleg egészségügyi szervezetek jelvényeit jogosulatlanul használja,
    ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
    (3) Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

• zotyesz
    Semmit nem találtam ami büntetné. Szvsz, ha nem arra használod fel, hogy megtévessz vele valakit, akkor lehet. (de aztán ne reklamájon senki, ha nem így van)
    Jó nehezet kérdeztetek.
  • zotyesz
    Csak ötletem van:
    Egyenruhát viselni zt a látszatot kelti, hogy valamilyen szervezethez (katonai, rendőri, stb) tartozol. Ezért megtévesztő lehet. Viszont csak az az egyenruha, amelyen az illető szolgálati rangjának jelzése is szerepel (ha jól látom a sorok között), egyébként nem az. Persze lehet, hogy nagy hülyeséget írtam.
  • zotyesz
    a helyes válasz: pffffffffffff :)
  • zotyesz
    Nem tudom, én nem találtam ide vonatkozó szabályt, de a srác ezt mondta. (bár én sem értem)
  • [Rush]
    "rangjelzést közterületen nem viselhetsz" MER?
  • PsychoStarfish
    nincs pöccs
  • ZsozS
    na üdv a TANÁCSNAK!

PECS?