60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#10170 fileshack.com 1.9 full 605mega csak az a gond 160-200 perces várakozási idő van. -
#10169 -az
-
#10168 Sziasztok! Na neeeeeeeee akkor az már az 2.8 -
#10167 Mind1ik peccsnél valaki elöbb dobja piacra, mint ahogy kéne? pffffffffff -
#10166 Hazajöttem a szigetről -
#10165 Tegnap az egyik US.Army serveren többen is azt írták hogy Agusztus 15 jelenik meg a 1.9 -
Prank #10164 csak, hogy ne tűnjön spamolásnak a dolog:) -
Prank #10163 10163 -
#10162 Ja Meier a focsatorna csak kicsit magyarositottam:):) -
#10161 Offtopic:van arra lehetoseg,hogy elerjem az otthoni gepem egy masik geprol valami program segitsegevel???es tevekenykedjek rajta??olyasmire gondolok mint a windows messenger"tavsegitsege"Tudtok ilyesmit?? -
#10160 Azert remelem reggel majd orultok a sok infonak! -
#10159 De jol el vagyok igy egymagamban lehet hivok egy csajt a "mappabol",hogy ne unatkozzak......... -
#10158 Meg egy kis info bar ez kb. ua mint az elobbi bar itt mar kiderul ,hogy valami "third-party vendors"(ez valami kifejezes nem ertem igazan talan 3-ad rangu kereskedo??vagy ilyesmit jelenthet)hibazott,hogy elerhetove valt az 1.9 ezzel nem tudsz authenticale-ni(de szep lett)Meg mindig a szerverekkel szarakodnak.Viszont a vegen a mondat nem tiszta,mert azt mondja ha kesz a szerver helyrerakasi procedura az 1.9 mukodni fog.Akkor ha letoltom ezekszerint ezzel is lehet majd jatszani csak nem most hanem majd karacsonykor mikorra elkeszitik az 1.9-szervereket. -
#10157 Due to a security issue with one of our third-party vendors, 1.9 was mistakenly made available. For those who download it, be advised that there are no official servers available to play, and you will be unable to authenticate. We are still in the process of setting up servers for 1.9. As soon as this process is complete, 1.9 will become functional.
-
#10156 A lenyeg ugy sacc/kb:Valamilyen ismeretlen okbol kifolyolag(amit probalnak kideriteni) valaki(k)elerhetove tettek az 1.9-et ami nem a nagykozonsegnek volt elkeszitve.Tehat hiaba toltod le nem tudsz jatszani vele mert ehhez meg nincs szerever az ``igazit``meg finomitgatjak meg mindig[]Tehat addig amig hivatalosan nem lesz 1.9 ezzel az 1.9-el nem tudsz jatszani sehol...
Na erre jutottam.Ha telsejen masrol szolna a story szoljatok visszamegyek a suliba es lehentelem az angoltanarnomet(amerikai modszerrel,de csak 2 het mulva mert akkora lesz meg a Glock-om) -
#10155 Hiaba inditasz, mi nem tudunk majd csatlakozni. -
#10154 Jóccakát mindenkinek!!! -
#10153 ez már volt, irta valaki -
#10152 Most meg egy ilyet talalatm.....:
[DEV]Abraxas> Akamai was given the 1.9 build to test there Ecommerce system. For some unknown reason (which we are trying to find out), the version was made prematurely available. While the build is a genuine 1.9, it should not have been made available to anyone yet. We are still finalizing servers, so anyone who gets this build will not be able to play it yet, as there will be no servers up for it.
<[DEV]Abraxas> Also, until it is officially made live, no one will be able to auth with 1.9.
Inkub
-
#10151 amennyiben lesz benne ugyanugy lan server cucc benne akkor holnap reggel amint feltettem a gémet inditok is egy szervert az 1.9el amennyiben ez lehetséges lesz.....aztán amig nincs hivatalos 1.9 addig lehet gyünni gémelni :)
-
#10150 leszivhatnak!! Én már szedem, csak remélem hogy ez tényleg full, és nem valami hulladék béta :) -
#10149 Kemenykednek a sracok!! -
#10148 Ezt most talatam a traackeren.......
Important Announcement
Providing or exclaiming invalid information about the patch may result in you being removed temporarily from this website ! 1.9 is not official released yet!
-
#10147 Apropo ti miert nem jaccotok vagy alsszotok mar ilyenkor??Vagy szinten melo??Esetleg jaccotok es kozben forumozgattok?? -
#10146 Ugyan mar Mighty en semmit nem vettem eszre a ``karomkodasodbol`` -
#10145 Sracok! Bocs a ma esti karomkodasert.
Neha felmegy a pumpa.....:( -
#10144 Dehogy nyírsz. Max a füvet :D -
#10143 :(
:) -
#10142 Nembaj teged kinyirlak barmikor!!:)) -
#10141 Hiába töltöd le és csinálod meg a dokitréninget, nem lesz "valid" mivel nincs semmilyen szerver hozz. Saz érvénytelen lesz a training. -
#10140 Baszki munkahelyemen vagyok(ugyhogy NO GAME)....:((
Elolvastam ,hat remelem nem lesz gond ezzel a petchel amit a tesom telefonos segitseggel szed le nekem ,hogy mire hazamegyek reggel mar nyomhassam is a dokitreninget:)) -
#10138 Hopsz, elozo Meier-nek szolt. -
#10137 Kukacoskodsz itt, ahelyett hogyjatszanal velunk.
Mi van, meguntad? -
#10134 Hat maximum majd delete ha nem lesz okes:)) -
#10133 Volt egy nemhivatalos patch ami vegul nem is lett jo. -
#10132 akkor meg volt csajom nem Armyztam annyit......:)nem voltam naprakesz mint most! Mi volt akkor 2-3 napba is beletellt a szervercsere? -
#10131 Emlekezz csak vissza az 1.5-1.6 patch-re. -
#10130 Es ez elorelathatolag mikor fog megtortenni,hogy 1.9-es szerverek lesznek? -
#10128 Akkor az a 600megas ize az micsoda???Valami kamu progi?? -
#10127 Asszem en addig nem toltok le semmit, amig nem lesz kint a hir a hivatalos oldalon. Amugy sincs meg 1.9-es server. Szoval ebbol csak holnap lesz valami szerintem.