60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#10211 nekem már csak 15 PERC és megyekkk tesztelni at 1.9 -
#10210 Nyomd fel ide a kérdéseket együtt okosabbak vagyunk:) -
#10209 én a gamespy-ról szedem le....bár itt is volt 35 perc várakozási idő,de már csak 2 óra 20perc:) -
#10208 szeva Future!
elküldtem neked mail-ben -
#10206 hát lehet hogy én vagyok a béna de ez a tesz nekem ugy tünik olyan hogy csak akkor mehetsz tul ha mindent jól "karikáztál" be :) magyarul 16 asszem 16 kérdésre lehet lurtizni :)a,b,c,d és néha e válasz :) -
#10205 kurva kibaszott medical teszt!!!!!! ennyi barom kérdést :(( hát honnét tudjam én ezeket :) legalább ha magyarul modaná el :) -
#10204 Crassus honnan töltöd le ??
nekem még 42-óra :(( -
#10203 na ecsém töcsem ki a tesztet :) azt sem tom ki kivel van :)) -
#10202 hogy ez a faszjancsi mennyit pofázik hallod :)) miota beloginoltam, kb 13 perce azota beszél és semmit nem lehet csinálni :)
-
#10201 hát mindenképpen még augba, de péntekhez 2 héten belül biztos, akkor megy el a félkegyelmü bratyim, aztán lehet nyomni az ipart..... -
#10200 na jó addig warcraft3 -
#10199 nem megy 38 kbit fölé ez a szar......:( -
#10198 THX:))
apropó mikorra tervezed kb.azt a partit?? -
#10197 nem baj crass komám ezért neked a grillpratin extra kaját kapol :)) -
#10196 már csak 4 óra és jövööööööökkkkkk:) -
#10195 azthiszem kinyírom a tesóm Bundy..........Bazz már együtt nyomtuk volna ha nem cseszi el:(:( -
#10194 annyuit mondok, gecijól lettek a modellek -
#10193 vagy mpcheat után még ezek is jók:m4,m4m,s,svd,m24,ak,g,gp,ak74su,rct,r -
#10192 már csinálom a medic traninget :))
ugy látszik gyorsag az aut-hos loginos fijjuk :)
-
#10191 hopp most meg beloginoltam :))))))))))) beszarok ezen megyek tüstént :) -
#10190 igen ,mert kell egy ilyen:nyisd meg a konzolt majd:mpcheat changeclass rpk -
#10189 lol már megvan, viszont amint berak a gémbe, se megmozdulni se semmit nem lehet csinálni :( -
#10188 open pályanév
:) -
#10187 hogy a kukimba is kell consolrol inditani valami pályát?
-
#10186 igy van sajnos....de szeritnem mi isszuk meg a levét...mert mindig a játékos baszik rá....szerintem ki is huzzák az a bizonyos 48 órát :( -
#10185 ohh tényleg....ez eszembe se jutott annyira levoltam kötve :) -
#10184 Amúgy kíváncsi vagyok meddig húzzák a serverek megcsinálását most hogy az egész AAO team-et beszopatták ezzel,hogy kidobták a pöcst a megbeszélt idő előtt! Biztos qrva ideges az összes DEV-es csak ne mi igyuk meg a levét mi csak jáccani akarunk.Majd beszéljék le egymás közt meg pereljék be egymás ahogy akarják:) -
#10183 de nincs gyakorlás mint az 1.7-ben???vagy konzolból indíts el egy régi pályát csak hogy lásd az új karaktermodellt meg árnyékokat stb -
#10182 lol de azért lejez egy pár 1.9es bétaservert a beépitett game keresője, csak mivel nincs beloginolva nem enged, vagy ha authorizál is, azt mondja hogy nem csináltad meg azt hogy játszhass a pályán :) -
#10181 :) egyenlőre lofasz......alapból, nem lehet ugye loginolni..legalábbis engem nem enged be..a kezelő felülelet pofás, zene siráy...de mivel nem lehetz loginolni még egy tetves modellt nem láttam a gémből :) rajta vagyok az ügyön -
#10180 Te Bundy és milyen a gamma??Jól néz ki a katona jó a pálya? megcsináltad a doki tréninget?? -
#10179 de remélem ebbe a 619Mb-os fullinstallba belefért az a rengeteg bug javítása! mert ha bugos lesz mint állat, én naggggyon morci leszek! -
#10178 Kedves tesóm éjszaka megszomjazott el is indult a konyhába inni hogy-hogy nem észrevette be van kapcsolva a számítógépem.Gondolta biztos elfelejtettem kikapcsolni mire meg is tette helyettem!!A letöltésem az utólagos nyomozásom szerint akkor tarthatott úgy 50%-nál és mivel nem a flash gettel lett elkezdve buktam is az egészet úgy ahogy volt........Most kb 30kbit/sec-el jön csak le ,mert gondolom egy rahedli amcsi szívja le ugyanebben az időben.......Már csak 8 és fél óra van hátra:)) -
#10177 be is kapta szerintem, főleg hgy megtudta hogy elöbb van kint mint mint 2008 karácsony lett volna :))))))) -
#10176 hát hülyeségeket beszéltek akkot többen :))
amennyioben lehet 1-2 orán belül inditok egy servert....remélem jó lesz -
#10175 Azé' ezaz Abrakadabaz bekaphattttya -
#10174 "peccs" még nincsen, csak full install!!!! :) Azért srácok ez a nap megérdemel végre egy nagy HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t :) -
#10173 Fene a formádat, bezzeg "ellenem" még esőtáncot is jártak!
Már installálva van az 1.9:))) HOOAH -
#10172 Végre -
#10171 sztok!
KINN A PECS! ha nem akartok várakozni, akkor www.3dgamers.com!