60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tom911
    Ez megint egy tudatlan kérdés már biztos válaszoltatok sokszor rá de nem akarok 100 oldalt visszaolvasni, tehát mikor kapok honort és miért mert már csomó helyen játszottam de még mindíg csak 10? Előre is köszi a választ.
  • Belton
    Szeva jo reggelt :)))
    Gyadi ha meg van a bundy holtestes rulez shot akkor nyomd mar be ide a forumra me eszméletlen állat lett.))
  • Strahd_
    slow :( TUL NAGY A MÉRET IGY NEM LEHET FELTÖLTENI .(
  • Strahd_
    :) Az a lényeg lett egy uj katona :D
  • Strahd_
    ez sem igaz mert én is leugrottam és nekem meglett
  • Strahd_
    Ez a beszolás se rossz .) berakom a bundy beszolás mellé .)
  • Strahd_
    Nem is mert megszenvedett vele mig a szobájába bevitte :)
  • Lacc
    Whops azt hittem az első nem ment el, most jól megköszöntem :D
  • Lacc
    Köszi szépen, meg a türelemet is ;)
  • Lacc
    Köszi szépen, akkor biztos minden láma megkérdezte ezt aki betért ide, szóval thnx a türelmet :))
  • The Garrett
    hehe amugy tökjót gameztünk :)
  • The Garrett
    mindenkinek :DD
  • The Garrett
    csak ugy van értelme :P
  • Prank
    ird át az armyops.ini-ben ezt a részt
    [IpDrv.AuthServerLink]
    AuthTimeout=10.000000

vagy próbálkozz sokszor

vagy használd a zotyesz féle megoldást:
    "Ez csak igazából a kiképzések eredményének feltöltésénél működött, a personall jecket-nél nem. Amikor töltöd fel az eredményt, (a Connecting... van kiírva) nyomsz egy Alt+Tab-ot. A desktopon kattintasz valamire (nekem My Computer megnyitás-bezárás volt), majd vissza az AA:O-hoz, és láss csodát, mentek az eredmények. Furcs de ez nekem működött, bár nem értem miért.
    Mégegyszer a Personnal Jacket-nél viszont nem."
  • Prank
    patacsi kolléga vajon mit szólna ehhez a ritka kérdéshez?:)
  • Prank
    americasarmy.com oldalon regisztrálhatod magad
  • Lacc
    Na már megvan, megtaláltam, csináltam accountot. De mikor be akarok logolni, Time out van... Chellom van, ohne tűzfal, nem volt valakinek hasonló problémája?
  • Prank
    szerintem te is ott hibáztad el, hogy leugrottál a pallóról...pedig ott muszáj szépen lemászni (hátra arc és hátrálás)
  • steweee
    biztosan nagyon lámának fogok tűnni a kérdés miatt, az az igazság hogy eddig nem jutott erre a progira idő, pedig ahogy megjelent megvolt. hogyan kell megcsinálni az obstacle course-t ? pedig már mindent úgy csinálok időre mint ahogy azt captain jack drill instructor elmondja és mégsem fejezem be a szögesdrót után, hanem mikor lejár az idő újra kell kezdeni. hallottam hogy van vhol egy olyan peccs, ami az összes traininget megcsinálja. honnan lehet letölteni?
  • Lacc
    Segítsetek plz még láma vagyok ehhez :) Most szedtem le a gamet, megcsináltam az első traininget, megkaptam a sharpshooter medált, de aztán megakadtam mert nem tudtam bejelentkezni, hogy feltöltsem az adataimat! Hol kell regisztrálnom magam hogy bejelentkezhessek?
  • [Rush]
    Jah és persze te voltál az SL
  • [Rush]
    LOL
  • The Garrett
    Mai lol történetem medicekről:

HElyszín Insurgent camp
    szereplők: Garrett, Inglud[x]

HelyzeT:
    Garrett Assaulton berombol az ellenséges vonalak mögé (közép rush). A Garázsban lelövik sárgára.
    Elkiálltja magát hogy Mediiiiiiic.
    a Fent említett medik pedig visszaír hogy No fuuuuck im Going in there!!!!!! sorry.

• The Garrett
    na ja de valahonnan az is szerzi a szerverinformációt. :P
  • Slow
    nemtom
    aa nem olyan mint a cs, tudod ;)
  • The Garrett
    jaja ez nem az. Nekem az kéne pl ahonnan az igname browser szerzi. Ez HL/cs ben pl publikus cím :P
  • Slow
    ja lehet ez ase központi....
  • Slow
    ase ezt szkenneli:
    195.156.109.234:27243
    ha igaz....
  • The Garrett
    >) Te kóstolgatsz engem :)

Valaki nemtudja az Army Master serverek címét? mint ami CS ben a WON szerver? (magyarul ahonnan a progik lekérik a szerverlistát.
  • Slow
    akkor csít :P
  • The Garrett
    hát én jobban észreveszek vele bárkit. Mondjuk erre (is) CS ben szoktam rá ott tényleg igaz hogy világítanak az emberek :D
  • Slow
    bocs, nem rád mondtam ,)
    kipróbáltam és ez nem nagy különbség, csúnya erős színek lesznek és kész, nem nagy előny
    aszittem glow meg minden
  • The Garrett
    És most fedeztem fel: a Mirc scriptem látja/tudja refreshelni stb az Army szervereket!!!!!!!4
    (egyelőre scak ugy ha manuálisan teszek bele ip-t :/

• The Garrett
    Mielőtt megköveznétek hogy CSítervagyok íme miről is van szó.
  • zotyesz
    Én megyek
  • The Garrett
    Én meg a wallhacket és az aimbotot tartom csítnek. EZ olyan dolog hogy akinek 29" os monitorja van az is CSíter mert 1920x1600 ban tud játszani.
  • Slow
    kössz
  • Tikal #11527
    http://www.repulonap.hu/
  • Slow
    kicsit részletesebben? vagy link?
  • Tikal #11525
    Már a gépkonfigott álitgatom, meg intézem a hitelt, köcsög chello is szopat, mivel nem fizettem a netért már egy ideje, de e honapban remélem sikerül elintézni.