60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Al Bundy23
    slow-al vigyázz tegnap óta nagyon kötekedő :) na majd egyszer befigyel neki a köbgyök azt majd visithat :)
  • Slow
    van alapszabály, de pl iylenek: melyik map, hány ember, milyen fegyver lehet-nem lehet, lehet-e cserélni tagot, valaki disconnect, akkor stop, vagy továbbmegy a kör...
    ezeket előtte nem árt lefixáli, mert cb nem köti ki, csak irányelvet mutat
  • Slow
    és akkor ha meghaltál mehetsz szarni, tv-zni meg csokitenni?=)
    elég uncsi... nem lehet drukkolni, segíteni meg mozizni...
    azé' szórakozás ez, nem háboru=)
    (dehogy szállunk le rólad=)))
  • The Garrett
    a szabályban nem game előtt kell megállapodni hanem lesz egy szabályrendszer és azt be kell tartani.;)

de nem kötekedni akarok :)
  • The Garrett
    Hát nemtudom.
    DE warokon mohaaban CS ben quakeben unrealban stb stb stb mindenhol le van tiltva a free spectate.
    Meg aztsetudom hogy oldják majd meg hogy 2 mapon menjen a war mivel az AAO szerverek érdekesen viselkednek néha mapváltáskor.

Amugy én is Támogatom a CB-t szálljatok le rólam :D CSak kellene az az egységes szabályrendszer.
  • PsychoStarfish
    Ha meg ugye olyan szerveren játszol ahol mondjuk a spectator mód nincs engedélyezve akkor minden ok. Szerintem Landort el lehet majd kérni. Amúgy meg Slowal amikor SF ligában játszottunk. Volt spectator mód,jó is votl, nem volt gond. És télleg meg kell állapodni a szabályokban a game előtt. Persze valakinek úgysem fog tetszeni a szabály de sebaj.
  • The Garrett
    de ahogy CB n is írták küldtem nekik 1-2 mailt a ladder rules hez.
  • Slow
    én játszottam cb-s ligában másik játékkal és amiket írtál semelyik nem volt máshogy (kivéve fegyverrendszer, amit nem értek, mi a gond vele)

a CB-n vannak szabályok, de az elsődleges az, hogy a meccs előtti megegyezés betartása a fontos.
  • Al Bundy23
    heh ugylátom leszavaztak :)
  • The Garrett
    Asszem Mightynak megvan a véleménye CB ről, ahogy nekemis.

Ha megengedtek pár gondolatot:

AAO szerintem a jelenlegi formájában NEM alkalmas klánmeccsek lebonyolítására okok Kb fontossági sorrendben:

- Free Spectator mód: Aki kiesett beáll a csapattársát spectelni és mondja neki az infokat. ki merre mögötte stb.

- a Fegyverrendszer: szerintem nem teszi 100% osan lehetőve hogy csapatban mindenki az saját fegyverére gyúrjon, bár ezt meglehet oldani cserélgetésel, ami viszont hosszadalmas lehet.

Ezek az ingame beállítások.

Aztán Ottvan még a CB részéről:
    nincs kialakult szabályrendszer, meg ilyenek.
  • Al Bundy23
    részemről oké! Tudod ahogy szoktam mondani, a határ a csillagos ég :)

Én benne vagyok

Hooah
  • Slow
    mail ment ;)
  • The Garrett
    Huuuuuuu Tegnap hajnalban játszottam egy 100 honoros gyerekkel pipelineon.Na nála tényleg volt csapatjáték. Odafigyelt a másikra fedezett írogatott hogy gránátozok ide és ide akkor ti másikajtónbe. Gecc teljesen olyan volt mintha valami klánba nyomtuk volna.
    Isten volt!!!!!!
  • PsychoStarfish
    Na van itten nekem egy költői kérdésem. Akartok e világszintű "háborúba" kerülni. Na jó akkor most érthetőbben. Szóval. Jött egy ötletem. (Slow: Már megint nekem mi?) Nostehát. Minap nézegettem a www.clanbase.com-ot és láttam, hogy nincs egy darab magyar klán sem az AAO listán. Gondoltam 1et, és jött az 5let, hogy mi lenne, sok lelekes fiatal, és nem fiatal összejönne egy clanbase-es klánba és elpáholná a sok gonosz külföldit és megmutatná ki a legény a gáton. A legjobb az egészbe, hogy szokott lenni Tounamet, meg CUP is. Ami jó dolog, mert lehet nyerni díjakat. Tessék ehez hozzászólni és elküldeni a fenébe ha hülye ötlet. Persze mindenki megtartja a saját klánját. Csak most ez egy ilyen all over Hungary klán lenne csak a CBn. Na?
  • Al Bundy23
    :))))) villám géjza rulez
  • PsychoStarfish
    Milyez az xSU??? Én is akaor olyan lenni hallóóó. Tetszik engem hallani? Franicska Kálmán. KÁÁÁÁÁÁÁÁÁLMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN
  • Al Bundy23
    tiszta jó.. :)
  • Slow
    innen is ;)))
  • Tom911
    Sajnos pont 1.9em van de köszi a segítséget.
  • zotyesz
    Csak az email címem már nem az ami itt van, hanem [email protected]
  • patacsi HUN
    egy órán át szobortam (paint) :))
  • zotyesz
    Slow, én is kérhetnék egy új xSU-s bannert? Én elég pancser módon tudok csak rajzolni.
  • patacsi HUN
    honnan is :))
  • Slow
    most nem tudod megnézni, egyébként van itt ez a tracker, ahol lehet követni a dolgokat, de az 1.9-et nem tudja szkennelni (egyenlőre<---reméljük)

ezittaz
  • Slow
    né' patacsi lenyúlta a xSU banneremet=))))
    jól tetted=)
  • patacsi HUN
    bírjuk a búrádat hangos bandi :))
  • Al Bundy23
    REMÉLEM ITT NEM VAGYOK HANGOS!!!!!
    ÉS akkor is Bridge_Se a legjobb pálya :)
  • Tom911
    Utolsó hülye kérdés, honnan tudom hány pontnál járok (vagy 1 pályán kell elérni az 1000et?).
  • Strahd_
    :)))
  • Slow
    ott kell feküdnöd a parancsnokod mellett közvetlenül, hogy zöld legyen
    ...vagy keresned kell egy map-bugot ;))
  • Mighty
    Ne keresd. Neked kell betenni az armyops.ini-be.
  • Mighty
    Jelen allapot szerint a CEM soha se eri el a csucsot. Megkozeliteni lehet, ha lefekszel es celzasra emeled a fegyvert.
  • Strahd_
    Én látom Slow a különbséget :)
  • Strahd_
    milyen messze voltál a parancsonkotol?
  • Lacc
    Nem találok ilyen bejegyzést abban az .ini-ben hogy [IpDrv.AuthServerLink], és a többi .ini-ben sem :( Azért még keresgélek...
  • Strahd_
    A tudat számit :)
  • Slow
    jaj bocs, nagyon elfelejtettem optimalizálni, kültem egy jót=)
    (senki nem fogja észrevenni a változást, de mi tudjuk ;))
  • Tijua
    Tudtommal 1000 pontyot kell összeszedni ahhoz, hogy kapj egy honort. Legalábbis 20 honorig, onnantól már duplája v. valahogy így. És a pontokat csak a hivatalos v. bérelt szervereken írják jóvá neked :-) Ha máshol játszol nem nő a honor. Javítsatok ha rosszat írtam.
  • Strahd_
    Ug ynéz ki hoyg midenn menet után kapsz pontokat. Egy bizonyos pontszám elérése után (1000 neked azszem) kapsz egy honort. De ehez Official szervereken kell játszanod. pontokat kapsz ha teljesited a küldetést és a megölt ellenfelek után. Ha tulélsz és nyertek akkor több pontot kapsz szintugy ha SGT vagy SSGT vagy. :) ennyi
  • Tijua
    Sziasztok! Nincs valami lehetőség rá, hogy kiiktassam a sprintet a "dupla előre" hatására? úgy láttam, hogy a settings-ben nem lehet kikapcsolni, engem meg nagyon idegesít.Köszi.