60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cgett
    Hogyan tudok conecctelni a servere?
    Hiába adtam meg a Deployment/Multiplayer/Filter-ben a passwordot, hogy aohu, amikor a konzolba beirom, hogy open 193.6.159.211 azt mondja, hogy Rejected by server, you need to enter a password to join this game. Hol kell megadni akkor a passwordot?
  • zotyesz
    Kint vana Timed out hibát javító patch. Akit érdekel, az látogasson el aafiles-ra.
  • patacsi HUN
    buro-relay.brauunion.ro
    ez az UW látogató szerintetek magyar ???
  • Strahd_
    Nem mindig a hardware hibás .)
  • Kutyika
    Amióta ez az új noname billentyűzetem van, egyszerűen nem tudok írni.... bocs!!! Tudásomom = tudásom....
  • Kutyika
    Kössz Patacsi! Csak akkor nem értem miért magyaráztak annyira, jó jó nem nagy az Angol tudásomom sajnos, de nekem beszéltek az biztos...(legalábbis úgy tűnt...) Persze a másik fele Német volt, azt még annyira sem értem....
  • patacsi HUN
    semmi nem lesz én rendszeresen előadtam már ezt, nagyon meg tud kavarni a radar tömegben.
    a csík gondolom nem indúlt el ugye ??
    ne aggódj Kutyika mi megvédünk
  • Kutyika
    Izé, aszem meg akartam valakit gyógyítani, aki nem is volt sérült..... Nagy összevisszaság volt, süvítettek a golyók meg minden... Szóval, ha ilyen eset van akkor mi történik? Mert valamit reklamáltak a többiek, hogy ez csalás, meg kapok majd emilt, meg bannolva leszek... Van ilyen? tényleg ez lesz a büntetésem? (vagy félreértettem valamit?)Nem tehetek róla ez a .... radar, úgy mutatta mintha az lett volna a sebesült... Most mi lesz?
  • Prank
  • [Rush]
    menni fog ne kezd tölteni
  • [Rush]
  • Prank
    off
    ráss vazz...mi van az icq-ddal?
    most már ne küldd el, elkezdtem letölteni...
    prank' ' ' ' ' ' rush
    on
  • Audiogenius
    starfish az iweb-en csinalt a SHSU-nak oldalt es azt latni kulfoldrol, sajna technika rezet nem ismerem ugyhogy fogalmam sincs a php sql-rol...
  • [Rush]
    Ment
  • fluga
    szasz töki:)
    [email protected]
  • [Rush]
    Hova írjam? :O
  • fluga
    ja meg a traacker klánlaphoz is plz egy jelszót, meg a twlhez is egyet, köfi!
  • fluga
    vagy csak szar az army?:)
  • fluga
    rosszul látod, mert megy.
  • fluga
    remek bazzeg hogy valaki trükkös fiú volt és regelte a nevemet az americasarny.com on és igy én nem tudom. kurva remek.
  • sniper*
    sziasztok

jól látom, hogy nem mükszik se az uw, se a fpscentral, se a gemport?
  • GregSB
    thx
  • Kutyika
    Jaja, ott van a peccs is, meg a full is!!!
  • fluga
    próbálj rákeresni a fotexneten "hátha" full sávszéllel szedheted ingyé'
    küldön már vki egy twl jelszót.
  • Kutyika
    Aszem ez csak a hivatalos Army oldalon van így. Ajánlom figyelmedbe a 13542. hozzászólást... Ott vannak linkek, meg minden.
  • GregSB
    Ezekszerint. Már jóideje nem jáccottam, mert gyengusz a gépem a játékhoz. Most úgy néz ki upgrade lesz és gondotlam megnézem a honlapon mi a dörgés. Erre ez fogad: $5.95

• Kutyika
    Csak másodszor? Használj Milleniumot....
  • patacsi HUN
    bazz xp kaput --> format c (idén már másodszor) = LOL
    Bill Gates
  • zotyesz
    Megtettem.
  • Kutyika
    Nem vagy te egy kicsit lemaradva???
  • GregSB
    Márimnt pénzbe kerül a letöltése a hivatalos honlapról. de miért?
  • GregSB
    Mi a franc?? Fizetős lett ez a játék? Mióta?
  • Kutyika
    A random screenshot-ok nem semmik....
  • AirborneRanger
    VÁÁÁÁÁÁÁÁ Korom király!!! Gyere AA-zni és akko én is ujra! Kb 4 napja jáccottam...
  • fluga
    most irt az axelero, hogy mivel volt egy 1500ftos tartozásom a matáv felé (hogy hogyan azt nemtom) törölték a megrendelésemet. remek nem? most kértem újat. ölni fogok.
  • Daniel_F
    Az americasarmy.uw.hu oldalon találsz egy kis Gyik-ot, meg linkeket a játék letöltéséhez:)
  • [HUN]Crassus
    SORRY 4 OFF!
    Ja Ja Sthradt Blowback-es:)) Nagyon erős és pontos 8-10 méterről símán eltaláltunk vele egy lógó műanyag virágcserepet(fele akkora mint egy fej)és ronggyá lyuggatuk:)
    A hosszú hétvége után ha lesz játék ott leszek,mert szbadnapos leszek.......
    A cím www.tokyohobby.net elég olcsó,de amíg a gyerek nem segített qrvára hanyagolták a cucc elküldését.A címe megvan persze:)
  • HU.man Korom
    HI
    AA-z ni szeretnék tudtok segíteni honan lehet leszedni meg ilyenek?
  • [negativ] Cirek
    asszem egy hétre ment el...
  • Slow
    nemtom sajnos, olvass vissza pár oldalt, hátha leírta