America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mosz jön...kiváncsi vagyok rá...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
>😊
Ha yól számoltam, akkor nálunk reggel 9:00-tól lehet húzni az anyagost...
Csak a demot!
Ne majrézz! 😛 Olyan még nem volt hogy ne tudtunk volna valamit megszerezni, ami nagyon kellett!
http://deathfellows.hu/
holnap jelenik meg nem?? es meg nincs warezon 😊) tenyleg lehet hogy fel se rakjak warezra mert ugy is ingyenes? akkor mi magyarok honnan szerezzuk meg?? rokonok? vagy hogy?
bazz leszedtem azzal az online lejatszoval amit felkinal de csak hang van kep helyett csak nagy szurkeseg
infnek fostalicskak a hangeffektjei a fegyverhangok (OFP-e is) OFP azaert a legjobb mert akarmikor lelehet tolteni hozza vagy 5468464648468678 kiegeszitot vagy ha ez sem eleg ott a marha egyszeru editor...
most azé szar a gamez mert nem ugy néz ki mint az ofp..értem.. a hang al nemtom mi a baj.. recseg ,serceg? nálam nem... játékmenet??? miért mi a baj vele? hogy nem kell 20 percig mászkálni ahol majd lelönek 200 méterrõl 2 mp alatt ugy hoyg azt sem tudod mi történt? ez a baj?
nem tetszik es kesz... OFP sokkal utosebb, egyedul az a moka benne hogy ironsighttal lehet celozni de a hangok, grafika, jatekmenet suxx
mindegy... akinek kurvára fog tetszeni az america army de az inf et leszarozta az jöhet és leszophat engem!!!!
ügyes vagy...
én mit értsek rajta? én mi a faszt értsek rajta???
bazzeg nap mint nap gamezolok vele.. ehhez képest az Sf meg a CS meg hasonlo gamezok egy fos az INF hez képest...nemtom mi a bajod...nem értesz a gamezhoz vagy nemtom..béna vagy hozzá..vagy nem találod érdkesnek.. ha igy álsz hozzá nem is lesz jo...
én mit értsek rajta? én mi a faszt értsek rajta???
bazzeg nap mint nap gamezolok vele.. ehhez képest az Sf meg a CS meg hasonlo gamezok egy fos az INF hez képest...nemtom mi a bajod...nem értesz a gamezhoz vagy nemtom..béna vagy hozzá..vagy nem találod érdkesnek.. ha igy álsz hozzá nem is lesz jo...
mi majdnem mindent megsasolunk lanban(is)... sf to inf nem rossz... csak izé... blabla
inf-ben nagggyon sok yó 5let van, de vlhogy nem jött be az se... talán ez az AA😮...
inf-ben nagggyon sok yó 5let van, de vlhogy nem jött be az se... talán ez az AA😮...
ertsd mar meg hogy az infiltration egy szar jatek... ne mond mar hogy az mindent eelvisz hisz meg az SF is jobb volt nala merfoldekkel..
A proggi mellett tényleg nagyon sok szólhat...
(amivel 1 "CS-verõ"-nek készülõ se dicsekedhet):
*a lama amerikai hadsereg vlszínû nem lamázik(mint ahogy szokta) 😉 nagyon, mivel nem adnak/adhatnak ki magukról negatív reklámot...
*CS-szerûen + 'hivatalból' fogják idõrõl idõre FEJLESZTENI... ami az 1ik titka a CSnek...
*1ik legújabb engine (nem esek le a létráról, meg gugbug se lesz? brühühhüü :*( ) 😉)
*ingyenessss 😉
(bár kis dúsgazdag hazánkban úgyis mindent azonnal megveszünk fulllegálisan!) 😉
(amivel 1 "CS-verõ"-nek készülõ se dicsekedhet):
*a lama amerikai hadsereg vlszínû nem lamázik(mint ahogy szokta) 😉 nagyon, mivel nem adnak/adhatnak ki magukról negatív reklámot...
*CS-szerûen + 'hivatalból' fogják idõrõl idõre FEJLESZTENI... ami az 1ik titka a CSnek...
*1ik legújabb engine (nem esek le a létráról, meg gugbug se lesz? brühühhüü :*( ) 😉)
*ingyenessss 😉
(bár kis dúsgazdag hazánkban úgyis mindent azonnal megveszünk fulllegálisan!) 😉
bazzz... az én topicomért nem kellett oldalakat kotorászni, mégis törölték... 😉
http://infiltration.sentrystudios.com/files/pafiledb.php?action=file&id=96&PHPSESSID=1db8c121440ef87cda885d8133e43df8
az uj INF trailer... (ez még a régi ut-s vezrio.. de már át tették az ut2003 ra szoval sokkal szebb lesz!!)
az uj INF trailer... (ez még a régi ut-s vezrio.. de már át tették az ut2003 ra szoval sokkal szebb lesz!!)
meglestem a videokat😊 hát a töltés ugyanolyan mint az uj INF ben... mondjak vmit? nem osikkal lesz jobb az INF nél.. max szebb grafika.. remélem azért cool lesz!
hja hogy már van egy topic ODF rõl😊)))))))) nah hát a cs sekrõl meg ezekrõl anynit hogy ez a gamez mása lesz az Infiltrationnak! Sõt annál jobb lesz ( amig ki nem jön az uj INF az ut2003 ra) nagyon sok minden vettek át az INF bõl... és ez a gamez nem szar!!! az INF 10 szer job a CS nél meg a hasonlo szaroknál... remélem ez jobb lesz az INF nél...
Dikkma:
Miért ne lehetne kész az új motor? Az UT2003-on is már az utolsó simításokat végzik.
Miért ne lehetne kész az új motor? Az UT2003-on is már az utolsó simításokat végzik.

Az újat. De akkor nem lehet készen.
Asszem valami hibrid megoldás lesz, pl. a nagy külsõ tereket kezeli, skeletal animationt is, de nem hiszem, hogy a teljes motor az új Unreal Warfare lenne.
Asszem valami hibrid megoldás lesz, pl. a nagy külsõ tereket kezeli, skeletal animationt is, de nem hiszem, hogy a teljes motor az új Unreal Warfare lenne.
az amerikai hadsereg most nagyon bevan indulva mert a tesomnak is kuldtek tok ingyen US Army polokat amik mellesleg tok jol neznek ki 😊