America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
azér nincs lan mer a szerverek a pentagonban vannak és robotokat irányítunk a játékkal😄

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

I.C.ram
de van lan ott van hogy find lan games...
I.C.ram
ja azthittem hogy 180kb-s filet huzol lefele 😊
FREAK
faszom, lan nélkül minek.......

Riszpekk

Ügyes vagy

FREAK
FAK, akkor megszakítom 95%-nál 😄

Riszpekk

Azaz

Nincs tudtommal,én nem találtam.

FREAK
ez a 204 megás cucc az?

Riszpekk

Bazmeg ez meg van hibbanva.Végigvittem a tréninget,már 1szer bementem 1 szerverre,erre most megint azzal jön,hogy,pléjer not kválifájd vagy mi a bráner.

FREAK
LAN nincs?

Riszpekk

Jaaaj de utálom ezt a kibaszott gamespy-t😞(((
Miért pont ezen keresztül lehet csak multizni?!?

I.C.ram
nekem teljesen jol lejott... mert nem a linket kene berakni flashgetbe hanem azt amit a link nevu link hoz fel 😊)
És multizni csak akkor enged,ha végignyomtad a tréninget.

Nem csak m16 van benne...játszd végig a marksman traininget és adja a következõt

I.C.ram
ebben a jatekban is egy csak single es burstot tudo m16-t raktak be 😊))) ja es ez csak 20 toltenyt bir el...

jatek:eleg ratyik a modellek arcai, fegyver modellek kozepesek, grafek kozepesen jo, ez a verzio eleg ratyi a singlejevel..
FREAK
inkább egy újabb hajtása a fejlesztésnek, különvált, és urban warfare-re specializálták, míg az M16 megmaradt a harctereken

www.colt.com

Riszpekk

GregSB
Én is most rakom, és nálam is tetû a kizippelése...

Freak: Én úgy tudtam az M4 es Colt az M16 utódja. Lehet rosszul tudom?

I.C.ram
na en most rakom fel de eleg lassan unzippeli
I.C.ram
na ja 😊) es nekem a durung filing bejon 😊
FREAK
ez tény

de abból nagyon sokat tanultak, és Szomáliában már megmutatták, hogy a technikai fölény - bár nem minden - jókora túlerõt ki tud egyensúlyozni

Riszpekk

GregSB
Naja. Mára már tényleg nagyon precíz fegyver lett belõle, viszont a Vietnámi háború ideje alatt rengeteg gond volt vele. Állandóan besült, mindig javítani kellett õket(nem trópusi körülményekre volt akkor még tervezve), a vietkongok AK-ja meg vígan dalolt a +45 fokos, párás levegõben, mocsaras tájon..

K*rva jooooo!Mindig erre vagytam!
FREAK
59%

Riszpekk

FREAK
régen más volt a helyzet, de a kala megmaradt a durung stílusnál, az M16-ból meg preciz, tuningolható mûszert csináltak...

Riszpekk

I.C.ram
98%
I.C.ram
bazz ez Piecesnek ment 😊
Jóvammá most már koncentráljunk a gémre😊)

I.C.ram
LOL mesz a seregbe 😊)
I.C.ram
na en a regire gondoltam mert azt akartam osszehasonlitani a regi 1947-es Automatik Kalashnikov-val 😊)
FREAK
nem belépõt küldenek, hanem behívót 😄D

Riszpekk

Na szóval hogy lehet ezzel multizni?😊))

FREAK
😄DDDDDD

Riszpekk

GregSB
Mit regisztráltál? Nem kell semmit, töltsd le az exet, azt indítsd el. Te véletlenül nem az IGAZI amcsi seregbe jelentkeztél? 😄D

En regisztraltam az accountomat de meg nem kuldtek a belepot.Ha jol vettem ki emailban kuldik majd.De mikor?
FREAK
khmmm, most aztán mondtál egy nagy butaságot.... az M14-nek volt CSAK burst elsütése, és az M16 bizonyos típusainak

a mai, 5.56-os kaliberû M16 minden szempontból a legjobb fegyver, a rengeteg fejlesztésnek köszönhetõen

és ha akarod keresek neked egy felvételt, amin egy M16 sorozat hallható, és nem igazán 3 lövés......

Riszpekk

GregSB
86%

I.C.ram
sokkal jobban bejon a fabtet es nem ak47 hanem ak105 ami mar szarra veri az m16-t sot az ak47-s veri szerintem... m16 egy regi lejart tipus ami raadasul nem is votl olyan jo... pl nem lehetett vele leadni full sorozatot hanem csak 3-as sorozatot vagy single shotot
FREAK
nem

egyszerûen nem fér a fejembe

még mindig nem bírtam feldolgozni a történteket, és te sem tudsz nekem olyan embert mondani, akinek ettõl jobb lett az élete

Riszpekk

FREAK
"unom mar a sok jatekot ahol a legjobb fegyver az m4 vagy m16"

akkor játsz valami scifit, mert ma ezek a legjobb fegyverek

mellesleg legalább annyi játékban van ütõs AK47 is, ha neked a fabetét szimpatikusabb 😊

Riszpekk

Ááááááá,bazzeg,most tetteted magad??

FREAK
akkor pláne nem értem, kinek volt ebbõl haszna, és végképp nem értem az ilyeneket, akik szimpatizálnak egy rakás gyáva arctalan tömeggyilkossal

Riszpekk

www.hardwired.hu 😄

Jaaaaaaaaa!

I.C.ram
hw-n mar fenn van??
I.C.ram
hidd el nagyon sajnalom az embereket is sot meg izgulnom is kellett mert a batyjam is pont new yorkban volt amikor volt ez a dolog raadasul telefonalni sem lehetett mert lezratak a telefonvonalakat illetve tulterheltek voltak... es en terroristak alatt azt ertettem hogy olyan emberekkel akarok lennei ahol nem az amcsi fegyverek az aszkiralyak... unom mar a sok jatekot ahol a legjobb fegyver az m4 vagy m16...

az az epulet azaert nem votl egy Eiffel torony... de tenyleg kar erte mert a 70-es evek strukturalis csodaja volt...
Jóvan,nekem meg órák óta 100%😊))

GregSB
Mivel töltöd?

ha flashgettel, akor lepausolod, a jellemzõknél átírod a forrását a HW-sre és onnan fogja folytatni.

Csak megemlítem kis lamás bajjjtársajimm, akik most kezdik, vagy lassú modemesek, hogy 99%...
...csak hogy 1ütt örüljünk 😉)

Aztán ha valakinek lejött,akkor elmondhatná hogy most mivan😊))