America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
látom itt csupa szakértõ van....
ez a kedvencem: "szerinted arabok nelkul most lenne elet a romai szamokkal??" 😄DD

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
csak EGYETLEN igazolást halljak Szept. 11.-re, és elhúzok a sunyiba

rajta arablelkûek!

Riszpekk

I.C.ram
ja olyan vagy mint a geci bush aki lenyirja egesz Afganisztant es utana arra hivatkoznak ha "veletlen" polgarokat olnek le hogy jajj veletlen votl bocsi de hat ok is koszos arabaok puszulniuk kell.
FREAK
naja, mert alattuk van az olaj, amit az amerikaiak vásárolnak.... szóval ki is tart el kit???

Riszpekk

FREAK
Mi a szarról beszélsz??? Európában hol éltek arabok, okoska?? Európa szarta Amerikát is, de 500 év alatt az összes országot megelõzték gazdaságilag, technikailag, harcászatilag, mindenhogy, hát kinek van joga ugatni, ha nem nekik???

Az a kurva nagy arab nemzet ugyanúgy él sokezer éve, nehogymá az õ szavuk számítson....

Riszpekk

I.C.ram
kurva erdekes hogy Szaud-Arabia, Kuwait a leggazdagabb orszagok koze tartoznak es milyen nemzetesguek hat arabok. a sok olaj-sejk mind arab es tobbet keresnek mint bill geci.
Ron Ragm
Általánosítás...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
figyi, ha azok a szaros arabok csak egyszer is tettek volna valamit, hogy javítsanak a helyzetükön, én lennék az elsõ, aki melléjük állna, de ezek NEM TUDNAK MÁST, CSAK CIVILEKET ÖLNI ALLAH NEVÉBEN!

És Szept. 11 volt az utolsó csepp a pohárban. Ennek nem lett volna szabad a 21. században megtörténnie, annyira primitív és állatias....

Riszpekk

I.C.ram
ehh ez jo nagy marhasag!! szerinted arabok nelkul most lenne elet a romai szamokkal?? vagy a kituno csillagaszati eredmenyei nelkul?? ne csak a jelenben gondolkodj! szerinted az amerikai honnan szarmaznak??? europabol egytol-egyik csak ellustultak a sok penzuk miatt. hu de ruhellem azt amikor valaki azert szeret valamit mert a tv-ben azt nyomjak. pl hu de jo amerika mindig gyoz ok a kiralyak! pfujj
FREAK
olvass bele a Bibliába plz

Riszpekk

Krinyo
Palesztina 2000 éves Izrael 50.KINEK VAN TÖBB JOGA?

FREAK
és ha ez fasizmus, akkor az vagyok, de a világnak nincs szüksége egy olyan népre, amelyik tehetlen nyomorában más országok polgárait és építményeit pusztítja

ilyen alapon holnap agyonütöm anyádat, mert nem vagyok megelégedve a fizetésemmel.... üljenek le tárgyalni, és próbáljanak meg jól helyezkedni, de EZT NE CSINÁLJÁK

Riszpekk

FREAK
hmmmm, az egész Jézus sztori csak 50 éves lenne????? na látod, ezt nem tudtam....

Riszpekk

FREAK
talán azért, mert nem az arabok pénzébõl és leleményességébõl él a világ.... vegyétek már észre, hogy amit szabad egy USA-nak, azt nem szabad egy arab államnak, egyszerûen csak azért, mert arabok nélkül boldogan élne mindenki (nem lenne több köcsög öngyilkos merénylet), de USA nélkül mennénk vissza a középkorba....

Riszpekk

I.C.ram
sok csintalansagot tettek de senki se meri rajuk fogni
I.C.ram
lasd #60 hozzaszolast...
Krinyo
Csak egy példa:Zsidók II.világháború után megakarták mérgezni Németország lakosságát.Vagyis csak a fõvárost.3 évig dolgozott a vízmûveknél,aztán áthelyeztette magát egy olyan helyre ahol közvetlenûl hozzáférhetett a vízhez.
De lebukott.Amikor kikérdezték azt mondta hogy a civileket is kiakarták írtani!!!Ez aztán a kitartó munka...

I.C.ram
nem lehet mert az majd kesobb jon..
GregSB
Hmm visszatérve a játékra. Végigcsináltam az elsõ tréninget, megnyílt az Infantry tréning. De ott nicns semi szöveg, és nem mûködik, kilép a fõmenübe ha el akarom indítani. Ez miért van??

Pedig tuti kéne mûködnie, próbáltam netes játékhoz csatlakozni de azt írta ki még nem teljesítettem valamit hogy erre a serverre belépjek..

Lacc
Tehát ha leszarják akkor az nem gusztustalan?
I.C.ram
a szart szalltak meg egyszeruen elvettek nem is kuzdottek erte... hanem nekik ajendekoztak...
I.C.ram
ok a legnagyobb rasszistak utaljak az osszes nem zsidot...
Krinyo
na peace 😄

I.C.ram
semmi antiszemita dolog... a zsidok mindig masra keni a dolgokat...
Krinyo
Freak te mit tennél ha megszálnák Magyarországot?
TÛRNÉD?
Izrael 50 éve létezik.Megszálták az Arabokat,és azt mondták mától ez Izrael!Szal van okuk harcolni.Izraelt Amerika támogadtja.Évente annyi pénzt ad fegyverkezésre mint egész Magyarország tartozása!Szal ha majd jönnek a cigók,és új államot alapítanak,akkor majd megnézem mennyire véded õket 😄D

I.C.ram
mert annak nincs is hangja azt nem puskapor lovi ki hanem egy mechanika a fegyverben gondolj be ha puskaporral indulna be akkor besulne a kezedben a fegyver 😊)
GregSB
Szerintem teljesen igazad van. A napokban is volt egy bombázás, ahol több ezer ártatlan arab halt meg, mégsem sz@rik rá senki. Na ez gusztustalan.

Krinyo
Freak mirõl beszélsz?
Tudtad hogy fasiszta vagy?
Nem arabok voltak hanem terroristák.Az nem számít milyen nemzetiségûek.
Egyébként jó ha tudod az egészben benne van Izrael keze.Ezzel a kis akcióval bevonták Amerikát a háborúba.Igy könnyebb legyõzni az Arabokat.
szegény amerikaiak,de az már senkit nemérdekel hogy az izraeliek tömegesen gyilkolják az ártatlan arab civileket!
Ez kb olyan mint amikor Hitler megölt 6 millió zsidót,közben a gulágokban(Oroszo.ban) sokkal többet öltek meg.27 millió orosz katona esett el,és az egész világon a kommunizmus 120 millio ember áldozatot szedett.És mégis mit emlegetnek ma? 6 millió...
Ez a nagy igazságtalanság.
Lehet egy picit eltértem a témától 😄
Freak azért ne vedd zokon. 😄

Ron Ragm
Ase? Lémszpáj?

GregSB
Remélem hamarosan lesz ASE support is hozzá, mert én nem fogom letölteni azt a sz@r Lémszpáj árkádot.

Ron Ragm
kétszáz yeah

Ron Ragm
Végülis az...jó nagy csúzli😄

GregSB
Na végigvittem a tréninget. Iron sightal már nem volt nehéz 😊

AMi vicces, az a M16os gránátvetõjének hangja 😄 Mintha csúzli lenne 😊)

Ron Ragm
jajj jönne már le olyan kiváncsi vagyok tényleg olyan jó-e😊

Nah gyakorlat offolva...
...qvayó...
UT:infiltration-hoz hasonlít talán legjobban, annak kicsi+nagy hibáit szinte mind kilõve... új engine így nagy netes katonai nyüsgés nélkül nagyon coool... 😉

Ron Ragm
talpon maradt? biztos legény a talpán😄

Mighty
Egy kicsi volt....de nem olyan brutalis, mint SOF2....fejbelottem es talpon maradt serules nelkul. Keves 'verfelho' volt csak.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

I.C.ram
jaja 😊)
Ron Ragm
Ironsight?
Ááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggh jöjjön má le gyorsabban😊

GregSB
na helyesgbítés 😄

Nem 7, hanem 17 mehet mellé.

És én voltam olyan hülye, hogy nem tudtam az Iron sightról 😄 (Zoom)

Na ha valaki megcsinálja IronSight nélkül a 23 at, az szóljon 😄 Én megcsináltam.

Ron Ragm
na a fele már lejött

Ron Ragm
Ehhe!😊

I.C.ram
ver van?
I.C.ram
tok jo poen nekem beszart rogton az elso loevesnel a fegyverem es megkellett javitanom 😊) amerikai minoseg ugye 😊)
I.C.ram
nekem elsore sikerult... 2 melle lovessel
Mighty
bazzz....bebasztak a bortonbe, mert lelottem a fegyver kiado muksot 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

GregSB
Nagy kalap szar ez a tréning. Eddig egyszer sikerült csak megcsinálnom, de úgy felidegesített. Mégpedig azért, mert MÁK kell ahhoz, hogy meg tudd csinálni. 300méteren már úgy szór ez a szar M16, lehetetlen pontosan célozni vele. van 40 töltényed, és max 7 nem találhat. Ez rohadt szemétség, van amikor 3 töltény megy rá 1 célpontra. És mégegyszer mondom nem azért mert nem tudok célozni, hanem mert szór(több métert!) az M16 300méteren. Volt olyan hogy másik táblát lõttem le, miközben lõttem egyet...

FREAK
és host is van?

Riszpekk

FREAK
huh 😊

Riszpekk

Ron Ragm
Hehe, szegény frík😊 most kezdheti elõrrõl😊