60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    még lehet jelentkezni a School of Modern Killing Arts-ba
    előadó és gyakorlatvezető: 'Master' Béci
    az elsőadás helye: WC
    a fél-másfél órás kurzus elvégzése után mindenki megkapja a Master Killing diplomát...

a következő kurzus a Master of TK
    gyakorlatvezető: TK-er Béci...
  • Atiti
    nem.sima live kártya elég.igen van hozzá
  • Slow
    jah és ehhez kell eax-os hangkártya, igaz?
  • Slow
    ohh, ma majdnem vettem egy senheiser fülest 9 ropiért, de úgylátom jól tettem, hogy nem vettem meg (mondjuk nagyon jó hangja volt, de gondoltam még körülnézek)

MM-ben volt? ott rákérdeztem surround fülesre, de morcos kecseg aszonta nekik ilyen nincs....
  • Slow
    ilyen is van hozzá?
  • Atiti
    + rengeteg kábelt +erősítőt adnak hozzá.aranyozott csatik és fordítok.
  • Mighty
  • [Rush]
    Hogy néz ki?
  • Atiti
    hülye azért nem vagyok
    MEDIA MARKT
  • ZsozS
    Hály :) evriván!
    Aki tud jöjjön gamázni! Tegnap is akkorát harcoltunk vagy 8-an, vagy 10-en... Egy csapatba tömörültünk és aratott a magyar squad
  • Mighty
    Nagyon jól néz ki! Hol kapható?
  • Atiti
    speed link
  • Mighty
    Tipus? Meg szeretném kuksolni.
  • Atiti
    Vettem egy 5.1 fülest,és most tesztelgetem. 1 benyomás:úúúúúúúúúúúúúúúú 2. áááááááááááááááá 3. nahát. és rájöttem,hogy ez 1 ISTEN! bár az ára 15.600.- de megérte.
  • Mighty
    Hát igen. Az internetes multi játékok már csak ilyenek. :)
  • SSBeeci
    ezer köszi a választ, bár a másodperceket nem számolgatom lövöldözés közben...lol..és Gyadi is hanyatt esett, mondván jajisteneeem Beeci, még ez a frag rate:-...lol...De (elnézést)basszák meg, én akkor is sőt még mindíg az emberre célzok...fakk..ezt külön kell gyakorolni..ping/ellen ping/lövés a négyzeten...idegesít..
  • Mighty
    np
  • Mighty_
    Egy megoldás van! Menj a CODE serverre vagy a Landorra. Ott kicsi a ping ezért oda megy a golyó, ahová célzol :)
  • SSBeeci
    ....na mind1......megyek, ölök...
  • SSBeeci
    Hát kösszencs a Close Fight tippeket, főleg a leguggolok, elhajolok verzíót, ma csak ezt gyakorlom...
    A távolabbi mozgós-elé lőjé Beeci:-)-verzió nagyon bejön, sőt idegesítően....mivel az egyik szerveren ketten voltunk, megdumcsiztam egy arccal,hogy csak szimplán löjük egymást mozgás közben...lol...és SHITHát amíg a hud-om piros volt és már a srác nevét is kiírta, két tárat rálőve sem találtam el...Viszont ahogy elkezdtem a mozgási iránya elé lőni kb 4-6lövés és...hmmm....
  • Kutyika
    Üdv! Végre újra van nálam SG!!!!!
  • Strahd_
    thx megvan köszi minenkinek :D
  • Tikal #16797
    helo
    létezik vmi online webarchivum? arra gondolok hogy pl régi weblapokat nem tárolnak? axeleros weblapokat keresek mert csunyán átbaszottnak érzem magam :)
  • Strahd_
    azt keresem de sehol semmi...
  • PsychoStarfish
    A fórum kezdőoldalán lehet valahol igényelni =)
  • pet70000
    Illetve van egy "MODERATORNAK" nevű fórum a Játékosok fórumán belül
  • pet70000
    Irj ide: [email protected]

• Strahd_
    Ha saját forumot szeretnék a supergames altt akkkor hol tudom ezt megtenni? :( mert nem akarom hoyg bárki olvassa de megirni se akarom a felületet...
  • Dexa
    LLLLLLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
  • pet70000
    Gondoltam érdekel.....
  • Strahd_
    nem baj nem zavar :D
  • [Rush]
    a privátot ide rakja a fórum főoldalán
  • cgett
    Ehh, nem tom, hogy melyik cimemre kuldi a Privétokat. Írj ide: [email protected]
  • cgett
    Megvan. Írj privátba ha kell, ne OFFoljunk.
    Most viszont megyek aludni.
  • Mighty
    Megvan meg az a vidkari?
  • cgett
    Menj saw-al közerhalcolni, vagy ha m16-ossal mesz akkor kapcsold át burst-be ill automatába.

• [HUN]Crassus
    Beci!

Kozelharcban kurva sokat szamit a ping aztan jon csak a te reflexed!Amugy a legtutibb taktika kozelre ha a loves elkezdese utan azonnal nyomsz egy felterdre ereszkedest(prone azthiszem)ez ugy osszezavarja meg a profikat is hogy siman nyered a fight-ot.Ezt jol osszekombinalva az ide-oda oldalazassal jo eselyed van gyoztesen kikerulni a close fight-bol.Es meg egy dolog en egy hajszalnyit mindig az ellen mozgasiranya ele celzom picit ez is segit a talalathoz.Kb. ennyi lenne szerintem.Amugy en ezert szeretem az RT-t a tobbi close fight-os palya helyett,mert van tavoli es kozeli harcra is lehetoseged.
  • Audiogenius
    Voltam mar a loteren kiprobalni oket. :) nagyot rugnak :)))
  • PsychoStarfish
    DC++ :D
  • Slow
    mekkora vidám lenne a gamma ilyen grafikával! =)))