America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
A segítségeteket szeretném kérni!

Ma elég érdekes helyen haltam meg a bridge-n, védõ ként.

tehát ott voltam és

Én vagyok láma vagy onnan télleg egyetlen nem sniper lövéssel ki lehet szedni?
ja és nem robbant a közelben semmi, nem gránátvetõ volt.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
up

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[MHA]Inquisitor
ahol fekszik az a kocsog saw-val ott elvileg van egy álványzat van és ott feküdne, de nem tudom az álványzat miért nem látszik..... Néha van ilyan hiba. (pl.: kilátsz a pályáról, átlátsz a falon, stb.)
Az h miért zöld a kép az nem tudom mitol van...

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

The Garrett
kb igen 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
Kiestél az ablakon?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schoma
Gyere este Raven Shieldezni!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Tikal
Hi lecsó, ma este leszek, de zavaros volt ez a hét...

Strahd_
Server inditáshoz fontos egy dolog. A Server .bat allományt ird át LAN ra és nem fog autentikálni.

[Rush]
Ha már igy leült a topic valaki magyarázza eztet meg 😄

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Tikal mi a répa van veled negyon eltüntél, mint lecsóban az 1 szelet kolbász!!! 😄

hTTp://ror.hu/

Thx M3I3R!

Megy minden rendesen...kipróbáltam.
Nincs akadálya most már lanon nyomulni
M313R
Ahogy elnézegettem az új ini-t 3 helyen kéne átírni a bRequireAuthorization=-t False-ra hogy ne akarjon autholni egészen biztosan:
1. szekcióban:
2. (biztos ami biztos itt is 😊 )
3.

►►^._.^◄◄

M313R
Szia!
Sajna Hydrának gondjai adódtak a weboldal hostjával, mivel kereskedelmi terméknek itélte meg Hydra cuccait. 😊))
De mivel az élet nem állhat meg, letöltheted az 1.6 hoz optimalizált stand alone-t innen.
Fontos hogy a régi álltal generált MRU.ini-t töröljed mielött ezt inditanád!
És itt egy elvileg jólmûködõ példa ini (lanon még nem lett tesztelve).

►►^._.^◄◄

CSOCSO
miel hogy mostan inf még csak csunyácska UT ra van ezért elég kevés..fogalmam sincs mennyi lehet...
500...?😊)))
csak majd jön az uj inf is jövöre tán.. amiben egyk arakter 1500-2000poli.. nah arra vagyok kiváncsi hogy az milyen minõségû..kb mint AA?...
[MHA]Inquisitor
foggalmam sincs, hogy mit karasz, de azt tudom, hogy ha módosítani akarod az ini-t akkar nem hogy kivág, hanem be sem enged vagy bannol.... (cheat detection rendszer ellenõrzi a fájlokat, h nincsenek e módosítva)

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
mi van?

Hi

LAN szerver indítása után (HAOM 1.06-al), a csatlakozást követõen authentication failed-el kivág. Tudja valaki, hogy mit kell módosítani az ini-ben, hogy ne is akarjon authenticálni?
1.50-el simán ment.
Köszi elõre is.
A HAOM hp-je nálatok is döglött?
http://www.ripteam.com
Tikal
csak ha elõször megmondod az inf-ben mennyibõl...

schoma
Este hent?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Strahd_
FLUGA ÉLSZ MÉG?????????????

CSOCSO
Hella...
meg tudnátok nekem mondani hogy egy karakter kb hány ezer polibol áll ebben a gémban???
Strahd_
😊 nem volt sok neked az MIB 😊
Repro pedig voltunk landoron dögivel 20 elött 51-10 honor ig mindenenféle. Lekéstél 😊

The Garrett
Nem láttatok semmit. Kérem, nézzenek csak ide!- Látják itt ezt a piros fényt.. nézzék ha itt megnyomom akkor .----------------.
Rendben most menjenek haza és csináljanak sok sok gyermeket.

Mighty
En is lattam!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
dehát komolyan ott volt 3db 9 honoros meg egy 8!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

M313R
A landoron a minimális honor amivel még beenged 10, szóval ez alatt nem hiszem, hogy volt játékos! 😊
Szerver figyelõ

►►^._.^◄◄

[negativ] Cirek
én ma 8 után benézek a Landorra, ha tudok.

nem lehetne Radio Towert nyomatni? 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

pszihopeti
Köszike, és király a játék!!
schoma
OFF

Miért léptél le tegnap este se szó, se beszéd a TS-rõl?

ON

repro
tegnap csak egy kicsit voltam Landoron 8-9 között, de 1 magyar se és a max honor 9 volt..

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
akkor hiba megoldva!

jó lövészetet!

pszihopeti
NVIDIA geForce3 ti 200-asom van frissítettem a drivert és mûködik!!!
[negativ] Cirek
milyen vid.karid van, és milyen driverrel?

pszihopeti
mármint a piros emberi alakokra gondoltam..
pszihopeti
igen, csak számolgatja a fel nem bukkant célpontokat mit tegyek?
[negativ] Cirek
mármint milyen célpont nem jelenik meg? a rifle markmanship trainingen?

pszihopeti
Hi! miért van az, hogy a kiképzés alatt nem jelenik meg minden egyes célpont?? Ezért nem tudok továbblépni, következésképp játszani sem 1.6-os verzióm van. Esetleg nem lehet megkerüli a kiképzést? Aki teheti SEGÍTSEN!
The Garrett
hooah

Strahd_
Tikal majd beleszokunk csak még ismeretlen 😊

tökéletes...thx!😊
Tikal
már nagyjábol kezdek képben lenni, a gond már csak akkor van ha betesz védõnek és hirtelen nem tudom merre induljak kifelé 😊
nyilakat kéne felfesteni hogy north exit stb 😊))

M313R
Találtam még 2 nagyon jó térképet:

►►^._.^◄◄

M313R
Erre gondoltál?

►►^._.^◄◄

Tikal
minek az? helikopter pilota vagy?

nincs olyan térkép, ahol rajta van a domborzat is?
Astaroth
36 találat kell ahhoz hogy spiner puskám legyen?
ez lehetetlen

Tikal
up

Timber
hirdeted, hogy ott flameltunk mi?

de tenyleg ... probaljatok ki a Raven Shieldet ... ne csak en szapuljam mar ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

[DF]ricsik
Off
Jó volna ha nem lenne ez mindentbele topic, hanem a címhez hûen megmaradna America's Army Topic!!!
ON

The Garrett
milyen video ki beszél itt videoról?