60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16821 még lehet jelentkezni a School of Modern Killing Arts-ba
előadó és gyakorlatvezető: 'Master' Béci
az elsőadás helye: WC
a fél-másfél órás kurzus elvégzése után mindenki megkapja a Master Killing diplomát...
a következő kurzus a Master of TK
gyakorlatvezető: TK-er Béci...
-
#16820 nem.sima live kártya elég.igen van hozzá -
#16819 jah és ehhez kell eax-os hangkártya, igaz? -
#16818 ohh, ma majdnem vettem egy senheiser fülest 9 ropiért, de úgylátom jól tettem, hogy nem vettem meg (mondjuk nagyon jó hangja volt, de gondoltam még körülnézek)
MM-ben volt? ott rákérdeztem surround fülesre, de morcos kecseg aszonta nekik ilyen nincs.... -
#16817 ilyen is van hozzá?
-
#16816 + rengeteg kábelt +erősítőt adnak hozzá.aranyozott csatik és fordítok. -
#16815 -
#16814 Hogy néz ki? -
#16813 hülye azért nem vagyok
MEDIA MARKT -
#16812 Hály :) evriván!
Aki tud jöjjön gamázni! Tegnap is akkorát harcoltunk vagy 8-an, vagy 10-en... Egy csapatba tömörültünk és aratott a magyar squad -
#16811 Nagyon jól néz ki! Hol kapható? -
#16810 speed link -
#16809 Tipus? Meg szeretném kuksolni. -
#16808 Vettem egy 5.1 fülest,és most tesztelgetem. 1 benyomás:úúúúúúúúúúúúúúúú 2. áááááááááááááááá 3. nahát. és rájöttem,hogy ez 1 ISTEN! bár az ára 15.600.- de megérte. -
#16807 Hát igen. Az internetes multi játékok már csak ilyenek. :) -
#16806 ezer köszi a választ, bár a másodperceket nem számolgatom lövöldözés közben...lol..és Gyadi is hanyatt esett, mondván jajisteneeem Beeci, még ez a frag rate:-...lol...De (elnézést)basszák meg, én akkor is sőt még mindíg az emberre célzok...fakk..ezt külön kell gyakorolni..ping/ellen ping/lövés a négyzeten...idegesít.. -
#16805 np -
#16803 Egy megoldás van! Menj a CODE serverre vagy a Landorra. Ott kicsi a ping ezért oda megy a golyó, ahová célzol :) -
#16801 ....na mind1......megyek, ölök... -
#16800 Hát kösszencs a Close Fight tippeket, főleg a leguggolok, elhajolok verzíót, ma csak ezt gyakorlom...
A távolabbi mozgós-elé lőjé Beeci:-)-verzió nagyon bejön, sőt idegesítően....mivel az egyik szerveren ketten voltunk, megdumcsiztam egy arccal,hogy csak szimplán löjük egymást mozgás közben...lol...és SHITHát amíg a hud-om piros volt és már a srác nevét is kiírta, két tárat rálőve sem találtam el...Viszont ahogy elkezdtem a mozgási iránya elé lőni kb 4-6lövés és...hmmm.... -
#16799 Üdv! Végre újra van nálam SG!!!!! -
#16798 thx megvan köszi minenkinek :D -
#16797 helo
létezik vmi online webarchivum? arra gondolok hogy pl régi weblapokat nem tárolnak? axeleros weblapokat keresek mert csunyán átbaszottnak érzem magam :) -
#16796 azt keresem de sehol semmi... -
#16795 A fórum kezdőoldalán lehet valahol igényelni =) -
#16794 Illetve van egy "MODERATORNAK" nevű fórum a Játékosok fórumán belül -
#16793 Irj ide: [email protected]
-
#16792 Ha saját forumot szeretnék a supergames altt akkkor hol tudom ezt megtenni? :( mert nem akarom hoyg bárki olvassa de megirni se akarom a felületet... -
#16791 LLLLLLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
-
#16790 Gondoltam érdekel..... -
#16789 nem baj nem zavar :D -
#16788 a privátot ide rakja a fórum főoldalán
-
#16787 Ehh, nem tom, hogy melyik cimemre kuldi a Privétokat. Írj ide: [email protected] -
#16786 Megvan. Írj privátba ha kell, ne OFFoljunk.
Most viszont megyek aludni. -
#16785 Megvan meg az a vidkari? -
#16784 Menj saw-al közerhalcolni, vagy ha m16-ossal mesz akkor kapcsold át burst-be ill automatába.
-
#16783 Beci!
Kozelharcban kurva sokat szamit a ping aztan jon csak a te reflexed!Amugy a legtutibb taktika kozelre ha a loves elkezdese utan azonnal nyomsz egy felterdre ereszkedest(prone azthiszem)ez ugy osszezavarja meg a profikat is hogy siman nyered a fight-ot.Ezt jol osszekombinalva az ide-oda oldalazassal jo eselyed van gyoztesen kikerulni a close fight-bol.Es meg egy dolog en egy hajszalnyit mindig az ellen mozgasiranya ele celzom picit ez is segit a talalathoz.Kb. ennyi lenne szerintem.Amugy en ezert szeretem az RT-t a tobbi close fight-os palya helyett,mert van tavoli es kozeli harcra is lehetoseged. -
#16782 Voltam mar a loteren kiprobalni oket. :) nagyot rugnak :))) -
#16781 DC++ :D -
#16780 mekkora vidám lenne a gamma ilyen grafikával! =)))