America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
hmmm. most gyorsan átfutottam, de nem találom azt a részt, ahol róluk beszél..
mind1.
A Felcser így fog mûködni:
Ha jelenleg meglõnek, akkor a "Hatékonyságodat Jelzõ Bizbasz" röviden CEM (ott lent jobbra) rögtön leesik egy bizonyos szintre.
_Viszont_ ha lesz Felcser, ez a jelzõbizbasz nem esik le, hanem folyamatosan fogyni fog,
de csak addig a szintig, mint eddig...
te pedig Lkezdesz visítani, hogy "Medic!!" (de ugyse fognak segítni)
Ha mégis, akkor odaszalad hozzád és Lkezd kötözgetni, ha közben nem lövik pofán,
akkor megáll a csökkenés... ennyi

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
Bazz, minek offolsz, he??
Pl innen 😊)
Vannak még oldalak de a többi cimét nem tudom, index-en van egy ilyen forum.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
Tikal
Én már olvastam, de nem emlékszem ugyhogy elfogom olvasni mégegyszer

Ha megcsinálom neked a sniper sulit, mi a garancia hogy a csatamezõn nem lõsz le, elvégre nem kvalifikáltad magad rendesen?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
Há már nem olvassátok L a fordításom az fpscentrálon?!?!?! bázze ezért csináltam?
ott le van írva mit fog csinálni a medic...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hy all!
Kéne 1 kis segítség. Valahogy 35 nél többet nem tudok lõni segítsen valaki megcsinálni a sniper qualificationt! Nagyon megköszönném!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Strahd_

Strahd_
http://www.gumicsizma.hu/swf/diplomacy.swf

Érdemes megnézni 😊

Strahd_
Miböl gondolod hogy nem fog rámenni??

Ráér ha nem fog menni akkor majd letölteni nem?? 😊 Még ugy is jópár hónap mig kijön az 1.7 remélem.

Strahd_
Grat 😊

[Rush]
Ez se rossz 😊))

hTTp://ror.hu/

[Rush]
A kép maáért beszél 😄

[Rush]

And5
na megcsináltama basic traninget 😊))

And5
akó szedem innen http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6736&platform=all
idõközben már találtam nem fake patchet is

[DF]ricsik
ha tudjátok, szedjétek le a full installt, mert ez a pacs unoficiál, és az 1.7 nem fog rá felmenni, szóval ugyis le kell majd szednetek...

And5
nkm se akar menni

Tikal
telekre kimenni rossz idõben jo lenne, de 20.000ft-ért?

nembaj 😄D

[DF]ricsik
ez itt nem az apronet vazzz

hali!

nemtom milyen cuccokba jártok... de akinek kell egy 40-es getta grip bakkancs jó állapotban az most megveheti tölem... 20 000 Ft

------------------------------------------------------------

Tikal
Igazad van, csak én fogalmaztam rosszul.

pszihopeti
Zefír ne feletsd el, hogy ha felmászol egy tereptárgyra akkor nem biztos, hogy le kell ugrani, hanem esetleg le kell mászni az ott található hálón, és talán az sem mindegy melyik 2 karó között folytatod a rohanást!
[MHA]Inquisitor
lehet h közben elrontottal vmit, csak ne érted, mert nem tudsz angolul....😊))
Tudsz angolul?
Lehet h vmire azt hiszed h ugy yo, kozben mégsem a kiképzõ meg szol h csinald ujra te meg mesz tovabb.....

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Tikal
ja, az M az anyagára utal, a 60 meg az átmérõt jelenti

Tikal
Hogy kell ugy belinkelni hogy az uj ablakban nyiljon meg?

Tikal

Tikal
upsz😊)))

Tikal
Amugy az utászokra meg mondhatnám hogy igencsak elfogja venni a kedved mikor egy gránát csapodik be meleltted már sokadszorra 😊), de biztos ezt is frankon megcsinálják majd, ugyhogy én ezt is várom. És akkor lesz M60-as is remélhetõleg😊

Tikal
A realitáson? Épphogy javitanak rajta, még mindig jobb mint egészség csomagokat felszedegetni, amugy meg csak a megvalositáson mulik az egész, és remélem jól elfogják találni az arányokat a játszhatoság és a gyogyitgatás között.

a medic-kel szvsz csak rontanának a játék realitásán, egy utásznak vagy valami egyéb speciális egységnek jobban örülnék...😞
Tikal
E3-ra igérik, állitolag lesz medic meg meglepétés is, no meg új pálya😊))

hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a mostani verzió több bugot tartalmaz, mint az eddigiek..
mikor jön ki az 1.7? 😊
Tikal
ez a demo 😊))
Amugy nem tudok rola, de szedd le az egészet nem olyan nagy az, és megéri.

zotyesz
Május 14-16

Tikal
mikor van az E3?

The Garrett
különösebben nem érdekel... csak elfelejtettem a pontos nevét...😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Ja ez hardwiredrõl van...
Ez valami uj klános oldal ahol CSAK pénzdíjas meccseket lehet nyomni. Regisztrációnál csinálsz magadnak egy számlát oda felrakod a pízt... és aszertint tudsz kihívni nyerni stb...

valami quakeisten gyerek csinálta.

The Garrett
nézd meg az oldalon... de gondolom nem sok EU csapat lesz... 300ping powa 😄

Tikal
és mennyi a nevezés? gondolom az is van

Tikal
grrr, elõbb piros keresztel jöt be nekem a garret-é, gondoltam kiprobálom erre megjavul, bocsi 😊))

Tikal

The Garrett
ezért meg nevezni 😊

The Garrett

NA van miért gamelni 😊

repro
valszeg egy m203as robbant fel a közelben. néha azt írja ki, ha messzebb vagy a robbanástol, hogy "shot by"...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
már indiában is játszák?

[negativ] Cirek
indish enemy volt.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
azt írta ki hogy Cirek was shot by indish

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
ja de ez egybõl kezdés után volt a nagy sprint után.

The Garrett
meg kéne nézni ingame hogy kilátszik -e a fejed.
Egyébként ha kilátszik akkor simán.