America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mint pl. Vajdi az 5164,5165,5166 uzenetekben
)2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
zavarsz valakit az irással. Pl Spamm nek hivják a reklámanyagokkal teli leveleket is. A Küld tovább még 20 embernek leveleket is.
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
NoFX RanCiD NoFX RanCiD <--- ez a logom kedves inq 😊))

Amugy meg felölem lehet más is mint army ops. De inkább army ops legyen 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DFL-bol eddig csak 2 embert láttam, Df-bol is 2, HSF feloszlott 2rf-ben van rush tikal, meg everlast, de oket mostanaban nem látom (raven shieldeznek) Mha eliveleg 5en vagyunk de oket sem lattam...😊 Code-bol meg soha nem lattam senkit, Hub klanrol nem is hallottam...
de csak AAO lenne?
Figy ahogy számoltam DFL-böl 9 ember, DF-böl gondolom 4, HSF- régebben 15 en voltak, 2rf ben meg ugy tudom van +5 uj ember, MHA - 2 , Code - 4, akkor a gabooék klánja- az 3 ember, HUB klánból mondjuk 4 ember, HUN klánban vannak 8 an kb, a "zsoldosok" meg vannak ugy 15 en. Barátaim is szeretnének jönni 1-2. Meg ha ti is hoztok valami havert akkor annyival is több.
Szóval csak értesiteni kell az embereket. Tehát mondjuk most egy hónap alatt összegyüjtjük hogy hány ember jönne és akkor ahhoz igazitjuk 😊

és

Ha csak AAo lenne nem hisezm h össze gyûlne 50 ember, sztem még a 6-8 is yo ha meglenne....
A kirándulást inkább hagyjuk....inkább vigyunk sok nõt, akik mindig készen állnak egy kis.....

a szálloda, amiben megszéllunk hány *-os lesz???
vajdi amúgy mi van a logódra írva??? nem tudom megfejteni.... 😊

Dilmor-ral "szervezgetünk" egy lan party-t (elsõ magyar aao lan😊) A helyszín valószínûleg Nagyvenyim: általános iskolai tornaterem. Ez a hely remélem mindenkinek megfelel (dunaújvárostól 6 km-re) az ország közepén. A terembérlést még meg kell kérdeznem és ahhoz lesz igazítva a belépõ. A belépõ a terembérlésre és az esetleges verseny díjjakra és egyébre kell (AA póló vagy ilyesmi). Sztem egy 5 napos party lenne a legjobb. Valamikor nyáron, amikor mindenkinek jó.
Sztem ha majdnem mindenki eljön, akkor kb 50 fõ körül lehetnénk, de ehhez értesíteni kell minden klán tagot és egyéb embert aki szeretne jönni. Szûk keretek között kéne megrendezni tehát nem egész mo-ról aki akar jönni ( de ez még elválik )
Véleményeket mondjátok ezzel kapcsolatban...
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
kölcsönöztem melyet egy másik taktikai FPS játék jellemzésére írtak szerintem az AA-ra is igaz
Ja és már engem is lelõttek falon keresztül RSmart-nak jogos a felháborodása
MÁR ÕK IS LÁTNAK MINKET, ÉS ÁLTALÁBAN LÕNEK IS.
ÉS EL IS TALÁLNAK"
Van valamilyen magyar oldal?
2. a gránátok robbanása még nem tökéletes😊)))
A másik: hogy a fenébe lehet hogy a fal másik oldalán lévö gránát kinyir?
😊)))\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
A játékban nem csítek vannak, hanem hackek amik a fájlok módosításával lehetõvé tesznek egyes dolgokat, pl azért csekkolják a fegyverek paramétereit tartalmazó fájlt mert még egy hulye is fel tudja törni.... pl átírod és távcsövet raksz a m16-ra.

Kb. 3-4 napja próbálkozom azzal hogy a sniperes pályán továbbjussak. A fehér bábut kilõve kiírja hogy teljesítettem a feladatot, de a következõ pályát már nem engedi :-((( Mit lehet tenni? Másnál volt ilyen gond?
M82 megdördül még a szivem is kiesik a ritmusábol olyan szép hangja van😊)

kabbe
nem tudom mi bajod az aimbotommal...😊)