America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
spamming shat= tul sokszor irod le ugyan azt egymas utan

(mint pl. Vajdi az 5164,5165,5166 uzenetekben )

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
Tul sokat irsz fölösegesen. szemét .)
zavarsz valakit az irással. Pl Spamm nek hivják a reklámanyagokkal teli leveleket is. A Küld tovább még 20 embernek leveleket is.

spamming chat=? mit jelent ez?
[Rush]
Vagy Chef VAjdi, és Chef Dilmor?

hTTp://ror.hu/

[Rush]
A kaját ki csinálná, Vajdi mama?

hTTp://ror.hu/

[MHA]Inquisitor
Nem megy a landor basszus....

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
na szoval meg lehet mutatni, h éltek! MA MINDENKI JÖJJÖN FEL A LANDORRA, AKI TUD!!!!!!!!!

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
mér 2 hussar????

DFL klán: Dilmor, vajdi, mighty, jtamas, Ashram (aki már nem volt egy ideje) n0rb33, Drusus, és a két Hussar (Hun_Hussars)

NoFX RanCiD NoFX RanCiD
NoFX RanCiD NoFX RanCiD <--- ez a logom kedves inq 😊))

nah szoval ez igy van- Dilmor: party alatt a fél banda meghalna koffein túladagolásban vagy végelgyengülésben olyan hosszút nemszabad csinálni

nah szoval ez igy van: party alatt a fél banda meghalna koffein túladagolásban vagy végelgyengülésben olyan hosszút nemszabad csinálni

bazz vajdi 5 napos party alatt a fél banda meghalna koffein túladagolásban vagy végelgyengülésben olyan hosszút nemszabad csinálni

Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lol... az nem szamit hogy te mit láttál, az a lényeg hogy vannak. 😛

Amugy meg felölem lehet más is mint army ops. De inkább army ops legyen 😊

Tikal
HUB klán, pl DrAK, code-bol én sem, petyus is RvS-el játszik, de azt mondta majd jön AA-zni is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
meg még legalább 6-7 ember, de most tényleg RvS-el játszunk 😊

[MHA]Inquisitor
Ok:
DFL-bol eddig csak 2 embert láttam, Df-bol is 2, HSF feloszlott 2rf-ben van rush tikal, meg everlast, de oket mostanaban nem látom (raven shieldeznek) Mha eliveleg 5en vagyunk de oket sem lattam...😊 Code-bol meg soha nem lattam senkit, Hub klanrol nem is hallottam...

de csak AAO lenne?

"Ha csak AAo lenne nem hisezm h össze gyûlne 50 ember, sztem még a 6-8 is yo ha meglenne...."

Figy ahogy számoltam DFL-böl 9 ember, DF-böl gondolom 4, HSF- régebben 15 en voltak, 2rf ben meg ugy tudom van +5 uj ember, MHA - 2 , Code - 4, akkor a gabooék klánja- az 3 ember, HUB klánból mondjuk 4 ember, HUN klánban vannak 8 an kb, a "zsoldosok" meg vannak ugy 15 en. Barátaim is szeretnének jönni 1-2. Meg ha ti is hoztok valami havert akkor annyival is több.

Szóval csak értesiteni kell az embereket. Tehát mondjuk most egy hónap alatt összegyüjtjük hogy hány ember jönne és akkor ahhoz igazitjuk 😊

[MHA]Inquisitor
ja! ma mindenki jöjjön fel a landorra 10 körül játszani!!!!!! aki tudna jönni, de nem jön az: és

[MHA]Inquisitor
mér nem jáccik mindenki otthonról??? bár akkor az nem is lan party...😊
Ha csak AAo lenne nem hisezm h össze gyûlne 50 ember, sztem még a 6-8 is yo ha meglenne....
A kirándulást inkább hagyjuk....inkább vigyunk sok nõt, akik mindig készen állnak egy kis.....

a szálloda, amiben megszéllunk hány *-os lesz???

vajdi amúgy mi van a logódra írva??? nem tudom megfejteni.... 😊

Amúgy tényleg lehet kiránydulgatni most találtunk rá nagy erdöre. tök jó megminden ... 😊)

ó francba :| . akkor majd valahogy megoldjuk. az csak 3 nap szabadság 😊))

Hali emberek 😊

Dilmor-ral "szervezgetünk" egy lan party-t (elsõ magyar aao lan😊) A helyszín valószínûleg Nagyvenyim: általános iskolai tornaterem. Ez a hely remélem mindenkinek megfelel (dunaújvárostól 6 km-re) az ország közepén. A terembérlést még meg kell kérdeznem és ahhoz lesz igazítva a belépõ. A belépõ a terembérlésre és az esetleges verseny díjjakra és egyébre kell (AA póló vagy ilyesmi). Sztem egy 5 napos party lenne a legjobb. Valamikor nyáron, amikor mindenkinek jó.
Sztem ha majdnem mindenki eljön, akkor kb 50 fõ körül lehetnénk, de ehhez értesíteni kell minden klán tagot és egyéb embert aki szeretne jönni. Szûk keretek között kéne megrendezni tehát nem egész mo-ról aki akar jönni ( de ez még elválik )
Véleményeket mondjátok ezzel kapcsolatban...

Kipróbáltam 1.3as verzióval, de azzal is ugyan ez a helyzet :-(

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

pszihopeti
Az elõzõ idézetet a Játék-csillag nevû újságból
kölcsönöztem melyet egy másik taktikai FPS játék jellemzésére írtak szerintem az AA-ra is igaz

Ja és már engem is lelõttek falon keresztül RSmart-nak jogos a felháborodása
pszihopeti
"SAJNOS,AMIKOR EGY PÖTTYÖT LÁTUNK A TÁVOLBAN, AKKOR
MÁR ÕK IS LÁTNAK MINKET, ÉS ÁLTALÁBAN LÕNEK IS.
ÉS EL IS TALÁLNAK"
Jah csakogy nyomjam a topic mennyiségét!
Van valamilyen magyar oldal?
Köszke! 😊 akkor megyek a "parancsnokommal" 😊
Tikal
1.Alpha, Bravo, Charlie Squad, eléméletileg mindegyiknek van egy vezetõje és azal kéne tartanod akinek a teamjében vagy, gyakorlatilag mindenki amerre lát, persze vannak játékosok akik probálnak co-opban menni...
2. a gránátok robbanása még nem tökéletes😊)))

Jövök ismét a láma kérdésekkel! : a rangjelzés mellet látható A, B, C betük mit jelentenek, és mitöl füg a változásuk?
A másik: hogy a fenébe lehet hogy a fal másik oldalán lévö gránát kinyir?
[MHA]Inquisitor
ezek a csít szerverek fõleg bridge és mount pass pályákon vannak, és általában csak snipert engedélyeznek csíttel....

Nahátdekülönbenis! nehogymán! az a szép egy multijátékban hogy mindenki eggyenlö eséllyel játszik, és ha bármit is vátoztatnak eggyes kolégák az már kicsit rontja a játékélményt, hiszen durva egy kicsit hogy letámasztot géppityuval adok az arcába, és ö egy lövéssel elküld a másvilágra!
[MHA]Inquisitor
jah, de hivatalos... bár ha rajtatok múlna engen ezért is BANnolnátok.... 😊)))

Tikal
de ez is csalás nem?😊

jajmá, mindenki ezt használja, tök mindegy mi az eredeti jelentése...
[MHA]Inquisitor
felejtsétek már el ezeket a csíteket.... mert ezek hivatalos multiplayer csítek és a "cheat serveren" lehet õket használni.... pl beírod h mpcheat ghost akkor tudsz repulni és falakon átmenni....

A játékban nem csítek vannak, hanem hackek amik a fájlok módosításával lehetõvé tesznek egyes dolgokat, pl azért csekkolják a fegyverek paramétereit tartalmazó fájlt mert még egy hulye is fel tudja törni.... pl átírod és távcsövet raksz a m16-ra.

Az a srác én voltam :-)

...aki Lenta volt...
egy srácnak csináltam a lövészetet, nála ugyan ez...
Esetleg ki kell próblni
Ha netán megszerzem 1 régebbi verziót és azon csinálnám meg? Vagy ez nem verzió függõ?

Volt gond. Van is. Ugyanez. Tök ciki. De ez van. Kõ peccs. De nem tom hol van. Ezekszerint te se tod. 😞
HELP!!!!!!!
Kb. 3-4 napja próbálkozom azzal hogy a sniperes pályán továbbjussak. A fehér bábut kilõve kiírja hogy teljesítettem a feladatot, de a következõ pályát már nem engedi :-((( Mit lehet tenni? Másnál volt ilyen gond?

Tikal
nem hallod a sniper lõvést? Cserélj hangkarit😊))
M82 megdördül még a szivem is kiesik a ritmusábol olyan szép hangja van😊)

pszihopeti
Én még kezdõnek számítok nem ismerem az elõzõ verziókat , de más hasonló játékokat figyelmbe véve bizony idõnként nyitva marad a szám, hogy honnan, hogyan és milyen gyorsan leszednek és bizony nem hallom a sniperek jellegzetes puffanását (pl:bridge) csíterekkel én is találkoztam az illetõ repkedett a levegõben és átjárt a falakon. De igenis van csapatjáték (leszámítva azt a fin kollegát aki mindig lelõtt(talán a közös õs miatt?)
[MHA]Inquisitor
yo vettem a poént...de azé: kabbe
nem tudom mi bajod az aimbotommal...😊)

én pont az ellenkezõjét tapasztalom. csak a radio tower-en nyomom és mindig tudok találni koperativ szervereket. cheatelest nem tapasztalok, igaz pont emiatt a hivatalos szervereken játszok(amit az 1.6 óta meg tudok tenni). ami a pontosságot illeti, én csak a saw-n vettem észre jelentõs javulást, baromi pontos, nagyon meszirõl is (inqu:cheat nélkül 😊).
Tikal
Szerintem fluga radio tower-re gondolt😊 ott nagy a káosz, a fegyverek pontossága viszont tényleg nõtt...