60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17029 A time out problémaval mit is kell c sinálni me 9x alatt ment rendesen xp alatt time out ozik
nah mit is? -
#17028 Apach fent van, de a hülye nem csinál semmit a php-vel. Hiába van egy phpm nem futtatja -
#17027 ...gyógyújjáá Gfrei!!lol..gyere mááááá, azt kenjük.. -
#17026 nehezen Gfreiter nehezen -
#17025 Apache kell, de MySQL az nem. -
#17024 Szevasztok! Bocsi, kicsit betegecske vagyok, ugyhogy egy ideig nemgyuszok!Remelem azer megvagytok nelkulem. -
#17023 Vagy bárki help :D Ugye PHP-hoz nem kell feltétlen a MySQL és az Apache.... (sorry az OFF ért) -
#17022 Strahd!!!!!! Help!!! :D -
Prank #17021 képek a 2.0-ról?:) -
#17020 -
#17019 Joh mind1 téma lezárva osztan kész...
Nem haragszok en senkire...
-
#17017 Amúgy pedig megprobáltam kapcsolatba lépni veled icq-n de nem válaszoltál pedig ez már vagy 2 hete volt... -
#17016 Csupán csak annyi volt hogy szerintem nem volt értelme ennek a HAT dolognak, mivel csak mi játszottunk jó ideje Andrew-al, és átiratkoztunk a trackeren az SHSU-ba... -
#17015 ...Azokon a napokon a lónak sem mindegy, hogy milyen a háta.....Libresse..hehe -
#17014 Gyadiékkal kapcsolatban. Pontos okot nem tudok én sem, hogy miért léptek ki, nekem is egyszercsak a fülembe üvöltötték hogy már nem HAT osok. Volt egy összeadási művelet azt HÉT lett belőlük =). Félre a tréfával. A pontos okot én sem tudom, de majd megkérdezem. Még nem nyílt ki a szemem teljesen ilyen kora hajnalban... :D -
#17013 Felébredtem -
#17012 Josy nyugottam jáccál csak AA-t mer király :)
Az mér van h csatlakoni akarok akármelyij serverre kb 5 percig tölt, utánna a hdd led kialszik és továbbra is marad a loading képernyő és semmi nem történik? :( Pls help :( -
#17011 jó kérdés...
:D -
#17010 nah én mar télleg lépek legyetek jok bye... -
#17009 jaja... nem tom de mar jo lenen mondjuk az aao sincs fenn a gépen :P -
#17008 Na most, hogy Belton megnyugodott (remélem) új téma :
Mikor Jön ki a 2.0 ????? :DDDD -
#17007 :) -
#17006 Np... -
#17005 nem ez nem igaz, ezt csak a politikusok szokták mondani (ja és a kereskedők hehehe) :)) -
#17004 FELHÍVÁS
Gyadi engesztelésűl dobj 1-2 gránátot Beltonra :DDDD
Ez a minimum, ha már ilyen helyzetbe hoztátok :))
-
#17003 nem senki nem hibásssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss -
#17002 Gyadi a hibás gránátot neki :DDD
-
#17001 csak szarul esett deh mind1(hogy nem szolt senki)
Mind1 most meek orára bye -
#17000 én nem vagyok tag nálatok de mivel szimpatikus brigád mindkettő örültem amikor megláttam az egyesülést. Ugyanis ez a haladás, fejlődés jele. Sejtem mit érzel, de azért ne hozz döntést elhamarkodottan (bár az a legkönnyebb) :)))
Előbb beszélj a többiekkel, hogy mi a helyzet. Azután is csinálhatsz hülyeséget kedvedre :DDDD -
#16999 Csak tod el vártam volna hogy valaki kuldjon mailt hogy mi a fene van dehat semmi gond van ez igy...
Én nem haragszok senkire ez van osztan kész...
-
#16998 nem nem akkor még voltam mert ugy volt meg beszélve hogy 3an hat clan ba meg az shsu ba 2sodik clannak be vaunk véve es most lestem hogy ki szálltak a hat bol de nem baj...
én is ki léptem mindd a 2böl (LOL)
kész vége ennyi gémoverál... -
#16997 dobjál rá 1-2 gránátot Gyadira ha hibás ha nem és majd megnyuxol :))) -
#16996 -
#16995 hát ja, de mint patacsi is írta a két klán úgyis együtt van(volt) és így változás max csak annyi hogy nem lesz a nevetek előtt-után klánnév...
nem? -
#16994 -=HAT=-Belton[SHSU] kapitány az osztagot átnevezték, nagyobb lett és várja a vezetőjét :))
ez a katonaság, Belton kapitány szolg. helyet elfoglalni, nem viszapofázni !!!! :))))
aki nincs jelen annak a feje felett döntést hoznak :)))
-
#16993 hat gondolom... az még meg van igen de hat akkor is azé lehettet volna szolni valaki a clanbol mondthatta volna mi a fene van... -
#16992 de az SHSU még megmaradt, nem? -
#16991 Nem tom mert tod nem voltam mar gép elött es nem olvastam a hireket...
ugyhogy és persze senki se küldött mailt hogy mi van dehat jo ez igy is...
meg vaok en magam is :PP -
#16990 -=HAT=-Belton[SHSU]???
nem egyesültetek az [SHSU]- val ??? én azt hittem rajta vagy (a tagok között) :))
-
#16989 Csak nem tom mi a fene van me ki léptek gyadijék a hat clanbol es nem tom mi van...