America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[MHA]Inquisitor
elõször kérdezz utána! mondj részleteket, h mit beszéltél meg... és aztán kihirdethetnénk más gamék fórumain is....

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Arra gondoltam hogyha a lan mondjuk Armyops - Mohaa lan lenne akokr lehet hogy többen lennénk. Pl minden klánbol eljönnének.

hi.

A fegyver mellett oda van irva hogy mennyi van belöle (pl. 0/2) ha ezt egy valaki már választotta akkor 1 szám adodik hozzá (pl. 1/2) ha ketten választották akkor 2 szám (pl. 2/2). igazából hogyha neked van alegtöbb honorod akkor mindig neked kéne megkapnod de ha 101 honorod van és csak te választottad (1/1) a fegyvert akkor is megkaphatja egy -12 honoros nemtomki.

Ha te kiválasztottad a snipert amiböl csak egy van , és mondjuk van 12 honorod és még rajtad kivul egy másik is kiválasztotta ( 2/1 lesz a fegyver mellett) akinek a honorja 68 és van 10 fragje már, akkor valszinû csak õ kapja meg a snipert, és te pedig valami random fegyvert.

CSö.

További láma kérdéseim következnek!:
Mitöl függ hogy milyen fegyvert kapok a kezdéskor? kiválasztom a snipert, és mégis az m16-ost kapom meg!
na ezt magyarázza el valaki! mert megbolondulok😊
Köszi!
[MHA]Inquisitor
Na tényleg mindenki jojjon landorra!!
próbálkozzatok, mert kevés a hely, de probalunk csinalni!

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
deee bazzeg! Kamionon fogjuk vinni a cuccokat, amit kérsz! 😊)

Gyerünk mindenki landorra!!!!

Tikal
ha lenne, szerinted mennyi esélyed lenne a kivitelezésre?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pszihopeti
Lehet, hogy lerágott csont amit kérdezni szeretnék, de azért megkérdezem

Szóval van e lehetõség arra hogy a hozzám dobott éles gránátot felvegyem és esetleg eldobjam??
Lan-ra ki tudna hozni 24 portos HUB-ot és servergépet???

pszihopeti
Godoljátok hogy a szabad világban vasárnap valakit is érdekel a mi "kis" problémánk??
Inkább garden parikat rendeznek és ünneplik a háborús hõseiket
[MHA]Inquisitor
nem lehetne szólni azoknak a heréknek, hogy csinálják meg az auth szervert???

[MHA]Inquisitor
már 2 napja nem megy a landor......

[MHA]Inquisitor
de wazze mar 1 napja nem megy.....akkor adjanak egy jelszot aztan megcsinalom, ha csak lefagyas, v szoftveres baja van.....

schoma
Az Auth Serverek külön vannak valahol az USA-ban. A dev team felügyeli õket. De biztos nagyon elfoglaltak. Mondjuk Raven Shieldeznek...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[MHA]Inquisitor
viszont lanorral meg nem tom mi a geci van, mert tegnap óta nem megy az auth server...
Vki mondja már el h van ez!!!
MInden szerveren van külön auth server is, vagy maga a szerver felcsatlakozik egy auth szerverre és az azonosít???
akkor meg gondolom, h több szerver csatlakozik egy auth serverre és ha most az az auth server nem megy akkor az ahoz csatlakozó tobbi szerverre sem lehet fellépni.... és bazzeg akkor ennyire basznak megcsinálni?
vagy ha landoron fut authszerver, akkor nemigaz h az admin még nem vette észre és csinálta meg!
Ha nem vette, akkor most szólok. NEM LEHET A LANDORRA CSATLAKOZNI MERT NEM MEGY AZ AUTH SERVER.

[MHA]Inquisitor
viszont lanorral meg nem tom mi a geci van, mert tegnap óta nem megy az auth server...
Vki mondja már el h van ez!!!
MInden szerveren van külön auth server is, vagy maga a szerver felcsatlakozik egy auth szerverre és az azonosít???
akkor meg gondolom, h több szerver csatlakozik egy auth serverre és ha most az az auth server nem megy akkor az ahoz csatlakozó tobbi szerverre sem lehet fellépni.... és bazzeg akkor ennyire basznak megcsinálni?
vagy ha landoron fut authszerver, akkor nemigaz h az admin még nem vette észre és csinálta meg!
Ha nem vette, akkor most szólok. NEM LEHET A LANDORRACSATLAKOZNI MERT NEM MEGY AZ AUTH SERVER.

[MHA]Inquisitor
nekem adsl-em van...😊)
Tegnap mégis olyanokat laggoltam, h majdnem összeszartam magam....
minden ok nélkül elkezdett emelkedni a pingem, de tényleg egyenlesen és szabályosan elkezdett emelkedni, egészen 4600ig vajdi is tanusíthatja), amikor is fogtam és felrobbantottam magam (és egy társam) egy gránáttal és leléptem...és most sem tudom h miért volt.....

Nekem is modem van. Az utóbbi idöben nagyon szarakodott de tegnap és ma nem volt semmi probléma 😊

Petyus_
Ne mondd el a hacker ismerõseidnek de nincs tûzfalam.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
De már másodjára szedtem le...

És nem éri el az auth szervert.. az elején pedig elfogadta a loginomat, de amikor játszanék sosem találja ezt a genya auth szervert.. 😞

Tikal
Szerintem kapcsold ki a tûzfalad
Amugy fogalmam sincs mi lehet a gond, az auth serverekkel szokott lenni gond, de akkor probálkozni kell vagy más servert kell keresni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
semmi ötlet nekem nem volt ilyen sohasenem. de szerintem az auth szervert nem tudja elérni...vagy valami...
szedd le ujra 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Hmm.. 1.5-ig semmi problémám nem volt Army-val.. felraktam nagy nehezen az 1.6-ot gondoltam kipróbálom..

a szerverkeresõbõl keresek szervereket.. vagy nem elég a 10-es Honor vagy nem tudja elérni az Auth szervert, vagy legutóbb belépek a szerverre, kiválasztom Assault, és kilép hibaüzenet nélkül.

1.6-> Good job! 😊

Van valami ötletetek mitõl lehet? 😞

Üdv mindenkinek! Játszik valaki modemmel rajtunk kívül? Mostanában álandóan laggol, lehet, hogy a fejlesztõk így akarják a modemeseket kiszorítani? Ha van valakink ötlete (modemboost, vagy az .ini fileban vlmi beállítás?!) azt örömmel meghallgatnánk! Elõre is köszi!
Öreg huszár nem vén huszár! Üdv
Mighty
Hogy mondod?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Pedig de!
Mondjuk nezd meg ezt az oldalt: http://www.umann.com/vizitura/szenny.htm

Latod mire jo ez a forum? Csak tanul az ember

De azér ugye van 2 gép lanra???

mer 2en nyomjuk 1 név alatt azért...
Bitzos hogy fentvagy? mert engem pl mindig levág a szerver! 😞
És köszi a válaszokat!
[MHA]Inquisitor
amúgy ladoron vagyok mostantól, úhogy aki tud jöjjön

[MHA]Inquisitor
úúúristen....Bocs, h rontom a fórum színvonalát, de olyan szarul írtam, hogy....de nézzétek el, mert most jöttem edzésrõl és egy kcisit összegyûrtek, fáradt vagyok és az ujjaim sem vmi precízek (remegnek -adrenalin 😊 )

[MHA]Inquisitor
eloszor is pontot csak official és leased szerveren kpasz, másodszor vannak határok, amiket fejbol nem tudok, de kb 1-10 honorig +1 szint az 500 pötty, 10-20ig 1000 pötty, 20-30 3500 pötty, stb....

a második kérdésedre a válasz: azonkívül semmit....
persze minden szinten vannak módosítók, pl szarabbul lõsz, lasabban futsz, stb...
elvileg kapsz egy testövést beárgulsz, még egyet elvörösödsz, még egyet meghalsz
fejlövés, ha nem vagy teljesen gyógyult azonnal halál

ismét láma kérdéseim következnek!:
Mitöl füg hogy mikor kapok honor pontot?
A másik, a green, yellow, és a red mit jelentenek azonkivül hogy zöld sárga és piros?
elöre is köszi a türelmet, és a válaszokat!
Petyus_
Á thx, igyexem!

Nah szóval. Biztos hogy a helyszínen lesz az alvás hálózsákban 😛. A sulinak (gondolom) van öltözõ zuhanyzója. A kaját meg nagymama nem állja 😄. Sztem mindenki hoz magával szendvicset meg ilyesmit aztán az úgy jó. A suli mellett van két (!!) bolt is (volt feleség és férj harca). Amik pénteken 5-7 ig vannak nyitva, hétvégén szombaton 13-ig, vasárnap meg 12-ig. Itt majd lehet kaját akinek kell...

Akkor a lan egy péntek-szombat-vasárnap hétvégén lenne... Úgy jó???

Tyler
bocsi ez rossz helyre ment

\"building better worlds\"

Tyler
http://cb.servegame.com/

\"building better worlds\"

zotyesz
Akkor egy kalappal, én tavaly estem át rajta. Kitartás, hamarosan Te is viselheted a dr. iuris címet. 😊

Petyus_
Hát igen ez a sors vár rám.

Petyus_
Nem még csak most államvizsgázom.

Petyus_
Rendben, a munkadíj nem lesz ám olcsó, plusz telefonszámla, benzinköltség, esetleges sikerdíj..

Petyus_
Kell ügyvéd?

fluga
ehhe köszi

Petyus_
Persze ahogy én leírtam úgy se sokkal érthetõbb. 😄

Petyus_
Azt akarja, hogy ismét kétszer kelljen leütni az iránygombot, hogy az embered jobbra-balra guruljon amikor fekszel. De azt akarja, hogy ezt az opciót ki tudd kapcsolni. És szintén azt akarja, hogy a lean (gy.k. kinézni a srokról 😛) double-tap legyen, azaz ha kétszer ráütsz a strafe-re (gondolom én..) akkor kihajoljon a megfelelõ irányba... szerintem elég szarul lehetne használni, én futni is alig bírtam az elsõ verziókkal. 😊

fluga
"MS- Could we maybe see the return with the "double-tap" roll when prone control again, but maybe as a "on and off" toggle, and how about a "double-tap" lean?"

Mi a geci faszt akar ez jelenteni? MS olyan faszságokat bir kérdezni a devtõl, hogy behalok. ötlet??

Strahd_
Csatlakozok Mighty hoz 5 nap szabi a játékért... az kicsit sok..

Mighty
higenes=higienes

Mighty
Na akkor a felmerult kerdesek:
1. hol lesz az alvas? (a helyszinen halozsakban?)
2. kaja hogy lesz megoldva?
(3). higenes feltetelek, ha a suliban lesz az alvas

Meg gondolom lesz par kerdes