America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Igen. Azokat neked kell kitalálni. Ez a lényege. Aki azokra nem tud válaszolni, az nem való medicnek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gyocsika
Bocsi okéé megvan téélegg ne haragudjatok!!!

Gyocsika
Azt már megtaláltam de akkor sincsenek oda írva a megoldások!

bcs78
Ha te lusta vagy használi a keresõt, meg elolvasni a sokak által pénzt és szabadidõt nem sajnálva összehozott FAQ-ot (GYIK-ot ha így érthetõbb), akkor mi is lusták vagyunk válaszolni. Kész, pássz.

Geri most még lelkesen ismételgeti a válaszokat, de majd megunja õ is. <#idiota>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Igen. Be kell karikázni a jó válaszokat. AA.hu-n találsz magyar fordítást.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
látod felül a bannert?
ügyesen kattints rá az egérnek a baloldali gombjával.
minden kérdésedre választ kapsz<#nezze>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
ez hihetõ? #55020 <#banplz>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Gyocsika
A medic es tréningen a teszthez tudtok megoldást ?

Josszimatroz
megkövetem az alföldieket.. rossz poén volt.. mea culpa! <#idiota> sajnálom

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
alt+f4

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Gyocsika
Köszi végre egyetlen normális ember aki tud válaszolni!

geri777
Meg kell várni hogy a menet lemenjen !

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Meg tizedet fizetni az egyháznak!

bcs78
...és egy ideig várni.

semmilyet....a feltámadásért imádkozni kell

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyocsika
Ha meghalok mit kell nyomni hogy ujraéledjek vagy valami?

N3TuddKi
igen.

Gyocsika
anyyit akarok kérdezni már nagyjából minden kész van hogy amikor telepitem a játékot mindnet fel kell telepiteni azokat a punkbuster meg ilyeneket is fel kell telepieni?

Sadist
FAQ-ot gondolom te se láttad még életedben. Tessék, rögtön a 4. kérdés:
http://americasarmy.hu/pages/faqs/faq.php?faqtopicid=1
Létezik magyar fordítása (honosítása) a játéknak? Ha igen, honnan tudom letölteni?
Sajnos ilyen nem létezik. Tessék angolul tanulni!

Minek ehhez magyarosítás?

Császtok! valaki tud mondani egy címet ahol találok magyarosítást??
Sadist
Én csak szép halkan verem a fejem az asztalba <#idiota>

Sadist
Ha már az is kínai, akkor mi itt végképp nem tudunk segíteni :|

N3TuddKi
vagy mindkettõ?
esetleg Sadist is besegít? <#idiota>

N3TuddKi
<#taps><#banplz>

N3TuddKi
ha kész van akkor DEPLOYMENT gomb utána INTERNET gomb,
browsert GAMESPYra kell állítani. FILTERSben pedig beállítod milyen mapon szeretnél játszani. kiválasztod a szervert és JOIN.

Ez nagyon dúrva kezdem azt hinni hogy ez Slow vagy cyrus mûve <#idiota>

rezes
Itt a nyar.bezartak az iskolak.Es ez van<#levele>

Fonok.Ki az a corporation?

N3TuddKi
szerinted miért vannak a nagy lehurrogások?

N3TuddKi
a 4 alaptréninget minimum.

N3TuddKi
a faq-ban pedig tényleg minden le van írva elég szájbarágósan 😉

Gyocsika
A játékon belül is beléptem most mit kell csinálni?

Gyocsika
Regisztráltam magam !

hurr
Most jönnek a nagy lehurrogások, elõre is sok sikert kívánok.

Gyocsika
Feltelepitettem a jáékot legyenzsíve valaki elmondani hogy tudok én is játszani a neten veletek!! Elõre is köszi A FAQ ot megnéztem de az nekem kínai
Elöre is köszönöm!!!

multis
Gyocsika
bocsi multis vagy single is van?

Gyocsika
Ez csak multis a single játék is?

geri777
AZ ML az micsoda és a 2.7 be hogyan lesz majd az enemynek enemy ruhája lesz a assault nak meg katonai ?? vagy marad ugyan ugy mint a 2.6 ba ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
2.6 van most. még...

Sadist
Ott van a user/pass az admin topikban. Írd át magad 😛

hali! vki segítsen már!! hogy lehet neten nyomni az armyt?? regizve vaok a honlapon+a training és ok!! de nem hadja h kapcsolódjak a szerverre!!!!! mi a gond?? kell patch?
repro
woohoo

N0 TXT TLK PLZ!4!

Marvin
Ezt valaki azért megfontolná? <#help>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Ezt amúgy hány screenshotból sikerült összevagdalni? Mert az egyiket egész véletlenül megtaláltam.

Nyers

My Life for Freedom!

bcs78
Amúgy klassz meg minden, de adnék egy "hozzánemértõ" tanácsot. Háttérképhez ne használj ilyen intenzív színt, mert hosszú távon (nekem már rövid távon) leszakad az ember retinája. <#vigyor>

Külön tetszik, hogy a jobb alsó sarokban pózoló téli álcaruhás sniper személyiségi jogait sikerült megvédeni, ugyanis remekül kitakarja a kezével a saját arcát.<#kacsint>

Kellemes meglepetés a zászlórúd is, ahogyan a fal függõleges részében van érdekes szögben leszúrva. <#vigyor3>

Csak így tovább, lesz ez még jobb is.

Sadist
Megnéztük :| Háttérnek azért nem használnám, mert még csak nem is háttérkép méretû :|

geri777
Azér félábuak mert z elsö nem egyenes talajon gugolt az eredeti képen a másik az meg futt és ezér igy néz ki 😄DD