America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tegnap AAAoztam egy jót. CSak még mindig idegesít az a sok eltünt a fegyverem bug.
Amugy kezdek visszaszokni.😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
az operations az full multiplaya, the best 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hTTp://ror.hu/
legközelebb is jo lenne igy össze jönni😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Ha miles pályán vagy és ugyanezt ugrod akkor game over azzal hogy tul nagy sérülés nem tudsz mozogni (ha vörösre löttek már elötte)
Ellenben ha nem löttek még meg akor vigan rohanhatsz... 😊 Ambuson többször fordult ez elõ velem 😊
vagy kérjem a számítógép segítségét?

Remélem hogy ezennel le tudjuk zárni ezt a kis félreértést
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Tehát, ha nincs hír, ugye az már jó hír, vagyis hamarosan jön ki a patch? Vagy ez most hogy is van?

es sejtem is hogy honnan vagy de nem erdekel!!
__A TÉMA ITT LEZÁRULT___
REMÉLEM :|||
ha 50-50%, akkor a pop: 100%
N0 TXT TLK PLZ!4!
National Defense Service Medal
😊
Popularity: gondolom azt méri hogy mennyire szeretnek a csajok....
Experience: ez meg azt méri hogy mennyire vagy ügyes csávo a csatatéren...
Mikor meghallottam a sniper lövéseket rögtön gondoltam te vagy az 😊 Snipát hogy kell felfedezni? Közelrõl észreveszik az egységek nem?
"Clan gyalázo" neked meg
aki a munkámat fikázz ennyit érdemel... válald fel neved vagy hallgass el örökre....
Sthrad végül is a betük megvoltak 😊))
Jol elbaxtam tegnap az elején repro jol nyomta hoyg kitartott... nem sokk kellet.. a szemét snipertõl kifogyott a golyo 😊 na majd ma 😄
Ezek mit jelentenek a Trackeren? + mi alapján számolja ki õket?
REMÉLEM MOST ÖRÜLNEK A TÖBBIEK😊
mostantól a klán neve:HUNGARIAN WARRIORS TEAMú
különben neked milyen toborzó szöveg kéne?aki akar úgyis belép akármit írok neki!!!!!
Sthrad: tegnap jo kis csata volt, nem sokkal nyertünk. Mikor befoglaltam egy pár percre az egyik zászlotok néhány tankkal, arra azért volt szükség, mert a mi zászlonktol véletlenül elvontam az õrzöjét, igy hirtelen több pontotok lett, és ezért volt szükség a kis akciomra 😊
Viszont reprot már délen nem tudtam kifüstölni, köcsög tankjaim ott forgolodtak a roncsok között, ezt nagyon utálom mikor meghulyulnek.
akinek elege van a mészárlásból, vagy éppen nincs klánja, lépjen be a -=|Sad~Panda|=- klánba!
feladatunk: a harctereken a csaták során megsérült állatokat összegyüjtjük és meggyógyítjuk!
nálunk már van MEDIC, sõt csak az van!
Gyertek!
ha még nincs, akkor jó ez is?
mi ez? valami menekült tábor?
meg miért pont Young? Van korhatár?
Lacek meg Pronyo már nem annyira Young...
Nem akartalak megbántani, inkább segíteni.
Azért lett ez a klán, h csak legyen még 1?
biztos csatlakozhattatok volna másokhoz is, mert mi a fenének ennyi 4-8 fõs klán.
Warokhoz nem igazán elég, mert ha többen is vagytok, mint amennyi kell, akkor se tud mindenki megjelenni.. ugyi exHSF?!
Na kicsit Lkalandoztam..
Szóval sztem sokan azért néznek le titeket, mert ilyen
(bocs, de nem találok más szavakat) hülyén toboroztok.
ennyi.. megint szereztem pár új barátot
N0 TXT TLK PLZ!4!
EZT nézd meg ez az 1.honlap amit ez alatt írtam,na???mégiscsak van honlap😊
a klán jelszava a belépéshez:1988
honlap(fejlesztések sorozata alatt):www.extra.hu/YFTJohnny
olyan mint a Gazdálkodj okosan
=)
sok kell belõle sok sok sok=)))
v-money v-money v-money v-money v-money v-money v-money v-money v-money v-money v-money v-money