America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Tegnap nekunk is mondta egy kek army logos srac ,hogy juni 16 korul 1.8 aztan hogy mennyire lesz igaz az ugyis kiderul.....Mar vartunk eleget meg 1-2 het nem szamit! vagy megis??:

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kicsit bõvebben?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Belton
most jacodtam kicsit es ojasmit hallottam külföldiektöl hogy
2hét mulva jön az 1.8
meg valamit dumaltak a 2.0 rol is

BF:2-3-4(oORedstarOo)

[HUN]Crassus
Roger!😊

schoma
Én Soma!

A legegyszerûbb az, ha felteszed egy ingyenes tárhelyszolgáltató webhelyére. Tudom ajánlani a tar.hu.t.
És onnan linkeled be...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[HUN]Crassus
Te Soma! És ha a gépemne van már akép akkor hogy kell csatolni???

schoma
Üdv Rush!

Amúgy nem tüntem el, folyamatosan olvasom ezt a topicot, csak ugye, hogy mostanában (pontosabban az 1.6 megjelenése óta) nem játszom, nem nagyon tudok hozzászólni.
Nem tettem végleg le a játékról. Amint kijön az új patch (mikor is?) felrakom, és megnézem, hogy vajon most mit baltáztak el a skacok?

u.i.:Mostanában még Ravenezni is alig van idõm, mindjárt itt a felvételi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[Rush]
Na Soma is megjelent 😊
És Army lesz vagy már nem nagyon?

hTTp://ror.hu/

schoma
Elõször is regeld magad, utána pedig sima HTML kóddal! 😊
A regisztrálatlan felhasználóknak ugyanis le van tiltva a HTML kód használat...

cgett
ragtapasz > boccs, hogy belederesztettem egyet, de amikor indult a kor, hozzaertem a Ctrl-hez, es pont te alltal ott... mentem is a bortonbe...
cgett
hát, lefagytam, megprobaltam visszamenni: failed auth, mar cask 9en vannak 😊
cgett
Mi van mááá, fent vagyok egy szerveren, mar cask 10en vagyunk, és nem tudnak bejonni a többiek, pedig probalkoznak 1000el. Leálltak az auth szerverek?
cgett
Kutyika!
Lehet hogy az auth szerverek tul vannak rehelve, probald ujra. Ha nagyon tul vannak terhelve, vagy eseteleg vmiert kidöltek, akkor az gáz. Menj olyan szerverre ami nem cskkolj az auth-ot. + ellenõrizd +1x a loginodat es a jelszavadat.

Signatureimages: a tracker mostanaban kolotzkodik, meg egyebkent is allandoan fejlesztik és birizgaljak, szoval ha a tracker signatureimages corrently offline van, akkor az ezert van. ma kor delutan pl meg mentek a signatureimage-ek. Hogy kikerulj a magyar listara, vedd fel a kapcsolatot Mr Meier-el, de az is eleg, ha itt a forumon meguzened az ID-det + allitsd be, hogy "Member of the Country: Hungary"
Slow
meglett

Slow
meierünk!
ez a planner jó lenne, de kér valami net framework-öt.
arról tudnál valamit? mert amit letöltöttem, az nem tetszik neki, és olllyan bonyolultnak tûnik..😉

viszont találtam egy irc klienst, ami játék közben F5-el elõhívható (lehet ismeritek)
AA-IRC
[negativ] Cirek
ja de ha együtt van a magyar nép 😊 akkor sokkal több esély van jól játszani! szerintem

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

repro
tök mind1 hogyan jáccunk.. nem kell egymással.
lényeg, h sok killt és sok pontot szerezz

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
most ez a harc nem úgy van hogy van 1 szerver és puff játszik egymás ellen a két nép, nem?
Hanem 5 napig célszerü a kijelölt pályákon nyomulni hogy ezáltal a magyar oldalt erõsítsed, tehát nem egy helyszínen kell harcolni a másik országgal.
Értelem szrüen akkolr van a legtöbb esély megverni a másik országot, ha az összes magyar bemegy arra a szerverre amelyiken az adott pálya megy és lealázza az ott lévõ külföldieket. így ugye a magyarok teamspeaken tudják egymást segíteni, és sokkal több esély van a pozitív eredmény elérésére...

na ezt jól elmondtam, de érthetõ, nem?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
És a kis országokbol is 50 embert fognak vajon venni? Mert akkor nálunk joformán mindenki mindig játékban lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
ok, de nem 5 játékos eredményeit nézi, hanem kb 50...
és nem kell egyszerre játszani.
nem kell az ellenféllel játszani.
a megadott 5 nap teljesítménye alapján döntik el, hogy ki nyert.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
Sponsored by Weine, neki köszönhetjük a servert 😊
Hooah!

Amugy jo ötlet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

M313R
TacPlanner v 1.0.0
Azoknak akik szeretik a csapatjátékot, ez a hasznos kis segédprogram lehetõséget nyújt egy-egy térképen részletesen megtervezni az egyénenként végrehajtandó taktikát, amit a beépített IRC klienssel online meg is oszthatunk a társainkkal. Nagyon igéretes!
Honlap

►►^._.^◄◄

Tikal
Vazze, most mentem el Star Trek-et nézni kb a beirásod elõtt 10 perccel 😊😊))

Tikal

The Garrett
Valaki magyarázza már el nekem mi a rák ez a world war ?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

repro
repro
nya megtaláltam, h mi szerint lesz a gyõzelelm.. ez tegnap még nem volt kint..
- Most Kills
- Best Fragrate
- Most Score
- Lowest ROE
- Most Onlinetime

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Ez úgy fog mûködni, h véletlenszerûen kiválasztanak:
- X játékost
- 3 mappot
és 5 nap alatt az játékosok azokon a mappokon nyújtott teljesítményük alapján döntik el, h ki nyert.
Ha valakit legyõznek, akkor az nem támadhat meg másikat, csak a legyõzõét.
Amelyik ország nyer az meghódította a másikat.

Azért pár dologra egyáltalán nem találtam választ:
- Hogy döntik L, h ki nyert??
- Nem tudom, h pl. szavazni lehet, h kit támadjunk meg, v az is random.

Még biztos csak Tesztelik, mert tegnap pl. a germánok már túl voltak 2 meccsen, 50v50 fõvel, ma meg 250v250es meccsek vannak...
Német vs Francia helyett most sokkal jobb van...
Német vs Lengyel....

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
Elég szar lehet a melóban, ha ilyeneket találsz ki, pfffff

[Rush]
áááááááá, halott az egész banda, pffffffffff

[Rush]
Norbi AA-zunk má' 😊

Tikal
bocs ha vki lelkivilágába tapostam 😊

Tikal
ricsik: tényleg kira ez a zion-os szám, kár hogy a többi egy nagy fos, faszé kell egy ilyen filmhez örjöngõs debil zenét tenni 😊

Tikal
ööö, azt olvastam ezek még teszt mecsek, lesz még egy két ilyen... ja és hogy is lesz ez tulképpen, kidönti el melyik országot hivjuk ki?

zotyesz
ja, és az elsõ összecsapás Németország vs. Franciaország 😊

The Garrett
nekem ugyanez van. :/

Mighty_
Ez nem egyedi, SB live problema. Sajnos asszem az 1.6-tol el van baszva a hang.
pl. Weapons Cache-en, ha fenn vagy a secondary obj-nál és lövöldöznek a Shippingnél, te nem tudod eldönteni, hogy 1. melyik irányban, 2. milyen messze lövöldöznek. És ez nagyon suxxx 😞

The Garrett
Ja tényleg egyébként nemtudjátok miért szar a hang nekem SB live al?
Összevissza szól, nem tudok tájékozódni...

Mighty_
A királyok is hibazhatnak hébe-hóba...
Kimaradt a http:// ....na puff.

repro
jha, csak linkelni nem tucc!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty_
Híres lettem! A TPFF oldalán a galériában az egyik képen ott figyel a beírásom játék közben (http://www.tpff.com/images/gallery/jpg/scr003.jpg)

Boruljatok le színem elõtt!

repro
LOL most nézem, h közel keleten elég kevés országot ismernek ezek a trackeres dánok..

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
Inkább XP-t nyomj fel a msinádra

repro
Lvileg Lindult a WorldWar

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
Most indul a játék vagy sem? Ne a system infot nézd, kit érdekel ha indul...
Nekem is azt irja ki hogy nem vagyok up to date, közben meg 9-es directx van fenn, a játék meg simán megy 😊

Tikal
És nem indul a játék? Ez a system info mikor jelenik meg?
Telepitsd fel azt a directx-et amit õ ajánl, aztán visszateszed a 9-est

Tikal
player settings>>>view

Mighty
www.fraps.com
Csak kepet rogzit, hangot nem!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Belton
nem tudtok valami ojan progit amivel tok rögziteni videot??PL:aao -ba?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

The Garrett
1 lama kérdés: Mouse senset hol állítok mert nem találtam