America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
2hét mulva jön az 1.8
meg valamit dumaltak a 2.0 rol is

BF:2-3-4(oORedstarOo)
A legegyszerûbb az, ha felteszed egy ingyenes tárhelyszolgáltató webhelyére. Tudom ajánlani a tar.hu.t.
És onnan linkeled be...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Amúgy nem tüntem el, folyamatosan olvasom ezt a topicot, csak ugye, hogy mostanában (pontosabban az 1.6 megjelenése óta) nem játszom, nem nagyon tudok hozzászólni.
Nem tettem végleg le a játékról. Amint kijön az új patch (mikor is?
) felrakom, és megnézem, hogy vajon most mit baltáztak el a skacok?
u.i.:Mostanában még Ravenezni is alig van idõm, mindjárt itt a felvételi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
A regisztrálatlan felhasználóknak ugyanis le van tiltva a HTML kód használat...
Lehet hogy az auth szerverek tul vannak rehelve, probald ujra. Ha nagyon tul vannak terhelve, vagy eseteleg vmiert kidöltek, akkor az gáz. Menj olyan szerverre ami nem cskkolj az auth-ot. + ellenõrizd +1x a loginodat es a jelszavadat.
Signatureimages: a tracker mostanaban kolotzkodik, meg egyebkent is allandoan fejlesztik és birizgaljak, szoval ha a tracker signatureimages corrently offline van, akkor az ezert van. ma kor delutan pl meg mentek a signatureimage-ek. Hogy kikerulj a magyar listara, vedd fel a kapcsolatot Mr Meier-el, de az is eleg, ha itt a forumon meguzened az ID-det + allitsd be, hogy "Member of the Country: Hungary"
ez a planner jó lenne, de kér valami net framework-öt.
arról tudnál valamit? mert amit letöltöttem, az nem tetszik neki, és olllyan bonyolultnak tûnik..😉
viszont találtam egy irc klienst, ami játék közben F5-el elõhívható (lehet ismeritek)
AA-IRC
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
lényeg, h sok killt és sok pontot szerezz
N0 TXT TLK PLZ!4!
Hanem 5 napig célszerü a kijelölt pályákon nyomulni hogy ezáltal a magyar oldalt erõsítsed, tehát nem egy helyszínen kell harcolni a másik országgal.
Értelem szrüen akkolr van a legtöbb esély megverni a másik országot, ha az összes magyar bemegy arra a szerverre amelyiken az adott pálya megy és lealázza az ott lévõ külföldieket. így ugye a magyarok teamspeaken tudják egymást segíteni, és sokkal több esély van a pozitív eredmény elérésére...
na ezt jól elmondtam, de érthetõ, nem?
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és nem kell egyszerre játszani.
nem kell az ellenféllel játszani.
a megadott 5 nap teljesítménye alapján döntik el, hogy ki nyert.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Hooah!
Amugy jo ötlet.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azoknak akik szeretik a csapatjátékot, ez a hasznos kis segédprogram lehetõséget nyújt egy-egy térképen részletesen megtervezni az egyénenként végrehajtandó taktikát, amit a beépített IRC klienssel online meg is oszthatunk a társainkkal. Nagyon igéretes!
Honlap
►►^._.^◄◄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
N0 TXT TLK PLZ!4!
- Most Kills
- Best Fragrate
- Most Score
- Lowest ROE
- Most Onlinetime
N0 TXT TLK PLZ!4!
- X játékost
- 3 mappot
és 5 nap alatt az játékosok azokon a mappokon nyújtott teljesítményük alapján döntik el, h ki nyert.
Ha valakit legyõznek, akkor az nem támadhat meg másikat, csak a legyõzõét.
Amelyik ország nyer az meghódította a másikat.
Azért pár dologra egyáltalán nem találtam választ:
- Hogy döntik L, h ki nyert??
- Nem tudom, h pl. szavazni lehet, h kit támadjunk meg, v az is random.
Még biztos csak Tesztelik, mert tegnap pl. a germánok már túl voltak 2 meccsen, 50v50 fõvel, ma meg 250v250es meccsek vannak...
Német vs Francia helyett most sokkal jobb van...
Német vs Lengyel....
N0 TXT TLK PLZ!4!
pl. Weapons Cache-en, ha fenn vagy a secondary obj-nál és lövöldöznek a Shippingnél, te nem tudod eldönteni, hogy 1. melyik irányban, 2. milyen messze lövöldöznek. És ez nagyon suxxx 😞
Összevissza szól, nem tudok tájékozódni...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Boruljatok le színem elõtt!

N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
Nekem is azt irja ki hogy nem vagyok up to date, közben meg 9-es directx van fenn, a játék meg simán megy 😊
Telepitsd fel azt a directx-et amit õ ajánl, aztán visszateszed a 9-est
Csak kepet rogzit, hangot nem!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk