America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy KURVA mikrofon nem tudom mi baja.. egyszer csak elromlott...
beépített kém leszek.. belülröl bomlasztom a seregüket :D mivel a tracerre utolagosan ha fin leszek gondolom nem veszi figyelembe... :) igy marad a levadászás :) ma este game?
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szõke nõ:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendõr és eltûnt.\"
segitsetek plz!
megvaltoztattam a nevem és most a tracker nem jegyzi a pontjaimat és nem talalom hol lehet megvaltoztatni.
vagy nem is lehet megvaltoztatni?
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szõke nõ:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendõr és eltûnt.\"
Scorba le tudjuk nyomni öket .) Landor FLS
Frag rate ben is Online Timeban is ha nagyon kell...
De a Roeban nagyon elhuztunk 590 - 45 Figyeljnk oda mert veszítünk :)
Csak az kéne Este mindenki CSAK ezen a 3 mapen játszon és nyerhetünk :)
Minekinek az eredméyne számít vagy csak kiválasztott embereké? Lnadoron nem lehetne a War idejéig az alábbi mapok?? :) Jobb ping jobb eredmény :)
asszem holnap hajnali 05:00 ig tart akkor pedig nincs kedvem játszani :))
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
mindenki a legjobbat nyújtsa! irány a csatatér! :D
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
N0 TXT TLK PLZ!4!
nya már megint egy hozzászólásom egy sor..:)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Mountain Ambush, JRTC, FLS!
http://aaotracker.4players.de:1042/worldwar_infos.php?warid=9
N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
Akkor addig helyetted is irtom a népet! :)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
nekem a bokám van oda (tudjátok én is pedállal meg kormánnyal játszom, szóval nem könnyü...
)
jöhetne már az új peccs, abban lesz medic...

SAJNA ELTÖRTEM A CSUKLÓMAT 3!!!HÉT ARMY SZÜNET!!megaszívás!utánna nyomom majd 1000-el addigra már valószínüleg1.8-on
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ha egy oldalon káttyaszûámot csekkes befizetés stb találsz csak akkor kérhetnek pénzt töled illetve , ha a program trial és szól hoyg ez egy próba verzíó és majd a fullosért fizetned kell...
Weine: Rush a piszok nem is szólt :) ha majd lesz legközelebb még mindgi jelentkeznék célpontnak :)
oszt pislog mikor valami ismeros rahuhog..

Megtisztelo,hogy nevszerint emlitessz....:))Szoval en csak a messengeres kerdesedben vagyok kompetens.A messenger ingyenes nem kell erte fizetni ha XP-t hasznalsz abban alapban benne van,de mas Windowshoz is le lehet tolteni azt is ingyen.Bar ez teged mar nem erint ,mert azt irtad osszehoztad es megy.
A TS-est es aVentirillot persze hogy lehet jatek alatt hasznalni hisz az a lenyege ezen ket proginak a jatek alatti kommunikacio lehetosege.En a TS-t szoktam hasznalni ha a 2RF-es sracokkal jatszom egy szerveren ilyenkor is megvarom mig ok mondjak hogy menjek fel a TS-re szerintem igy udvarias.Vegul is az o "szobajuk"-ban vagyok vendeg.Van lehetoseg sajat szervert krealni TS-en de az fizetos en ugy olvastam az oldalukon igaz azthiszem le lehet tolteni egy amolyan regisztralatlan szerver klienst,de azt csak bizonyos ideig lehet hasznalni.Ha csapatban akarsz beszelni a Traackeren nezd meg hol vannak a 2RF-esek es hozzajuk belepve nyomathatod a jatekot.Bar ha Weine elarulja a titkot hogy lehet szerverklienst letrehozni akkor.........
Tso!
mondjuk ki van eppen meloidoben
mneg van mikor felvaltva nyomjuk..
idonkent 3an.. a 3. az mountainpass orult..

Gáz Blowback: 30 körül.. de akkor inkább ezeket az Airsoft forumba írd.. :)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Egy Beretta(airsoft) újonnan,jó minõségû nem valami kacat milyen árban van??
THX
vettünk egy új ventillátort 1500 pesoért.. leszedtük a régit.. részben mer a hütöborda úgy oda volt sülve hogy csak na.. szal arra ráragasztottuk az új ventit és most müxik a dolog..
úgyhogy lehet újra kulázni jövünk TKzni ezerrel..