America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
sajna még mindig nem jött ki Linux server kliens (player már kijött, h halnának éhen).. ha lenne már gomba módra szaporodnánk.. 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
A medve nem játék.
fragrate-em vmi botrányos lett... 😞
legalább a score-ral hozzájárultam a sikerhez.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
egyenlõre még nem lesz területfoglalás, csak a Win/Lose-t számolják
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ja, állítólag kijavították az eddigi hibákat. (hiszem, ha látom), és ezért csúsznak a megjelenéssel.
- Punkbuster már a része, jelenleg már tesztelik is;
- új interface, zenél, csillog-villog, késõbb beépített irc-vel, stat oldalla és miegymással, állítólag nagyon szép, és felveszi a versenyt bármelyik kereskedelmi forgalomban kapható játékéval;
- jönnek a Combat Life Saverek, és az új sérülési modell;
- az árnyékok már kész vannak, és az új karakter modellek, gyönyörûre sikeredtek (ha olyanok leszenke, mint a képeken, akkor igaz is).
Ami késõbb lesz:
- SF külön kiképzésekkel, SF-en belül több kaszt, orvos, mérnök stb.
- fegyver bütykölés 😊;
- pisztoly nem lesz, hiába látni a képeken.
Röviden ennyi.
nem tudom igy marad e
lehet h nem
egyenlore regelj igy aztan majd ha atallitom kijavitod . ok?
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
Weine vagy valaki aki tud segíteni
nem tudsz jó tutorialt hang küldése a neten röl? Ts hez hasonlo mikivel beszélsz más hallja 😊 kell nekem... Program tutorial kelene hoyg hogyan lehet ezt megoldani mert láma vagyok nem találok ilyet...
ON
Bocs az offért...
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
BF:2-3-4(oORedstarOo)

HÓHA!!
N0 TXT TLK PLZ!4!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Elõreláthatolag nem leszek két hétig, nagybátyámmal leszek vidéken, segitek neki egy kis plusz lovéért 😊 Néha majd befigyelek mi a helyzet ha net közelben leszek...
I'll be back!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''