60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Mentem inni, ha visszajövök, nyomulok 1000L, megcsinálom a kiképzést, mint a gép, aztán gyilok. Becsszó nem fogok részegen írogatni a fórumba Kutyika! Gyógyulj meg!!!
  • Gyadi
    Kira ez a tracker:
    "Currently 192 soldiers and -192 guests playing America's Army" :D
  • MarkBlade
    Ha van ilyen válasz akkor igen.. De nem vagyok militarista.. :)
  • Gfreiter
    Amcsibaba.. Szóval ez Bradley :)
  • MarkBlade
    Persz és milyen baba vezeti? :)
  • Mighty
    Ez egy harci babakocsi
  • Mighty
    File nevekben nem használunk ékezetet!
  • MarkBlade
    m4 bradly szerű..
    te kis gonosz..vagy itéletosztó..
  • [HUN]Stravinsky
  • Tikal #19602
    SF kérdés: ez vajon mi?

nem vagyok gonosz, magának választotta :)
  • MarkBlade
    Hehhe! :) Ez nagyon gonosz emberre utal.. :)
  • Daniel_F
    A magyar szerverek mikor állnak át 2.0-ra? Vagy már átálltak? ASE nem látja csak az 1.9-es Landort:(
  • Tikal #19599
    legalább lesz kit legyilkolni :)
  • MarkBlade
    De reméljük a 10 éves kis játékgyilkosok nem jutnak be.. tisztelet a kivételnek..
  • Daniel_F
    Sajnos van, aki szerint ez is sok (és itt nem magamra gondolok)
  • Gfreiter
    Hája..
  • Tikal #19595
    Jaja, de az körülményesebb lett volna :), vagy tehettek volna több kérdést a tesztbe....nem tudom, de szerintem ez kevés...
  • Mighty
    Akkor nem megoldókulcsokat kérnének, hanem konkrét válaszokat :)

Az lett volna még szép, ha minden próbálkozásra más és más kérdést tettek volna fel. Azért valljuk be, ez egy SF kiképzéshez édeskevés kérdés (5). A medic teszthez képest pláne kevés.
  • Tikal #19592
    Ha csak annyi kérdés van amennyi daniel oldalán, akkor az nem olyan sok...

Egyébként meg szerintem ugy lehetet volna neheziteni a teszten, hogy ne legyen megoldo kulcs, ha a válaszokat mindig más betűhöz rendelné a progi, nem? Igy nem lehetne azt mondano hogy itt a megoldo kulcs: ABBBCADA stb...
  • Gfreiter
    Tom, de nem tok ennyi mindent egyszerre megjegyezni... De láttam, hogy Daniel_F is a ss-os megoldást alkalmazta.
  • Mighty
    No problem. Csak olyan kérdések vannak, amik rajta vannak a megmutatott képeken :)
  • Mighty
    Full-t még nem tükrözték. En a www.aaotracker.com oldalról szedtem le.
  • Gfreiter
    Ezeket meg tom különböztetni, csak nem tom úgy hirtelenjében megjegyezni, hogy melyiknek milyen motorja, rotorja, milyen felfüggesztése, hány és milyen kaliberű fegyverzete van.
    Magyar mirror van a full 2.0 nak? Nagy nehezen regisztráltam az egyik külföldihez, fél nap alatt meglett a pass, másik fél nap míg engedte elkezdeni a letöltést: számolt vissza a kibaszott állatja, aztán 20%nál megszakadt, és erre jöttem haza.
  • Gfreiter
    Nem figyeltem az aláírásokat, de én szeretném megpróbálni egyedül. Csak azt a 7 idiótát ne kéne végighallgatni, semmi értelme. Vagy legyen külön a teszttől... Nem is értem mé kellett az oda. Na és te? Láttad az én aláírásom?
  • Tikal #19585
    nekem is 30 van az army oldalon bejegyezve, mégis tudtam snipert választani régebben...mert egyszer megcsináltam 37-re, csak ugye mikor az uj patch felment mindig meg csináltam a lövészetet ujra, hogy engedje választani a pályákat ( bug )
  • Mighty
    Valamit nem értek. Ma újra lőttem az alaplőgyakorlaton és azt az eredményt (32) tette be az army oldalon lévő statisztikámba. Most akkor én nem tudok majd snipert választani?
  • Tikal #19583

Én csak anniyt szolnék hogy aki nem tud megkülönböztetni egy apachet egy hind-tol vagy egy abramset egy bmp-től az ne menjen SF-nek, sokak életék menti meg.

• Mighty
    Nem jó az aláírásod :)
    Szereted a kihívásokat-> próbáld megoldani magad.
    Nem tudsz angolul-> americasarmy.uw.hu SF Teszt segítség oldala
    Nem szereted a kihívást-> lásd Patacsi aláírása
  • Daniel_F
    Nézd meg az aláírásomat.
  • Gfreiter
    Bocsi, most jöttem haza, és nem olvastam még végig, de ha elfogadtok egy tippet: Csináljatok ss-ot az előadásról, meg a falon levő képekről, és a tesztlapokról, és aztán össze lehet variálni a válaszolkat :) Ez az én tippem! Kutyika, ha meglesz, és tudsz addig várni, akkor segítek, de nekem lassan el kell mennem, de este jövök (éjszaka vmikor).
  • Daniel_F
    Nekem azt írta ki, hogy invalid password, viszont elmentette az eredményt a főszerverre, mert a hivatalos oldalon írja, hogy megvan, illetve már voltam a hospitalon meg a pipeSF-en SF-ként.
  • Mighty
    Egyébként jól látom, hogy a tracker újra régi fényében tündököl? Látja az honort, leader és goal pontokat?
  • Mighty
    Nem kell újra tréningezni. Elég, ha bemész egy serverre játszani.
  • Slow
    ehh bazz
    megvan a tréning, pedig nem sikerült loginolnom...
    nem értem, de mindegy...;)
  • Slow
    mekkora cumi, hogy már megint szar a login szerver, és már másodszór kúszom végig a nyomorék pályát és visszarak 1 próbálkozás után a főmenübe...

ez a kiképzés nem úgy nehéz, ahogy gondolták, hanem a login miatt az...
  • pet70000
    A gyengébbek nevében köszönet, Bro
  • Gyadi
    Jah, én is onnan szedtem, de mostmár a hardwiredről szedném :D
  • Mighty
    Persze ezzel nem akarom Neo munkáját lebecsülni.
  • Mighty
    A tracker-ről stabilan lehet szedni (akár 3 szálon is) a patchet és a fullt is.
    A patchet eddig több, mint 20000-en, a fullt több, mint 10000-en töltötték már le. Szép kis számok alig egy nap alatt.