60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • fluga
    és képes vagyok az ezredik erre pazarolni. basszátok meg.
  • fluga
    srácok, ha egy KICSIT KINYITNÁTOK A SZEMETEKET AKKOR NEM SZEMETELNÉTEK TELE IDIÓTA SMILEYKKAL MEG IDIÓTA POSTOKKAL A TOPIKOT.
    ugyanis ha ellátogattok az army oldalára, látható, ha pl. loginoltok, hogy az authentication szervereket szerelgetik, tehát teljes a káosz az auth-al ne is próbálkozzatok. vkinek sikerülni fog, vkinek nem.
    szóval olvasni olvasni, és gondolkodni. ennyire egyszerű.
    na jó8!
  • Kutyika
    Sőt, én az előbb újracsináltam az SF kiképzést, de előtte kipróbáltam a loginolás, jó volt, tréning kira, loginolnék invalid...., namondom nekiesek, nyomtam mint a nyerőgépet, minden harmadikra, negyedikre működik csak, így hogyan csinálja meg az Emberfia a kiképzést rendesen????
  • SSBeeci
    MI a genyaaa???Há az előbb gaméltam, most meg a user nevemhez invalid password???????DE MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
  • I.C.ram
    Valaki tudna adni egy magyar linket a 2.0-ás patchez?
  • Kutyika
    ajaj, most már nálam is Communication error van, és közben invalid user name and password.... Most néztem a kúszó-mászó Sf pálya sikeres teljesítését nem fogadta el, pedig loginoláskor(előtte fél perc) még jó volt, most akkor mi van? Tudja valaki hol lehet megnézni hivatalos oldalon, hogy sikeres e vagy nem....
  • zotyesz
    Jelentem még 2 óra van hátra, hogy lent legyen az SF. :) Viva la modem! :D
    Majd reggel befejezem, mert úgy zúg ez a gép, hogy nem tudok tőle aludni. ;)
    A fordítást pedig reggel folytatom, csak most aludnom kellene végre pár órát. :)
  • Nyers
    Nagyon off: szerintem érdemes megnézni: http://a772.g.akamai.net/5/772/51/08de2af92ec655/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e8177dec6493f758d13091f76bd042a11584f160d244b32a/day_after_tomorrow_480.mov
  • Kutyika
    Ugyan, ugyan, Én minden rendszer újratelepítéskor és AAO- peccselésnél végiglövöm az alapot (hogy jó formában legyek), amúgy meg hiába, ha a külföldi szervereken porrá aláznak a pingjükkel.... De ne idegeskedj, próbáld újra, ha lehet másként, próbáld úgy is... Példa: Én is feltettem a 2.0-át (patch), szépen fel is ment, mondom kira! Loginolok, mert a kiképzéseim elvesztek, válasz rossz jelszó és felhasználói név.... Namondom az emílcímemet megadtam két napja nekik akkor tudtam játszani 1.9-el, ezzel meg nem? Nézem a system/save könyvtárat, heh kicsit mintha sok file lenne itt, kettőt kivettem, azokat amiket a peccs tett oda, azóta jó. Azt nem tudom, hogy ténylegesen felölti-e az adatokat, de végiglőttem az alapot és visszakaptam a korábban teljesített kiképzéseimet....
  • [HUN]Crassus
    Ne aggodj NEO nekem Communication error ellenere az ossze traininget elfogadta.........
  • [HUN]Crassus
    lezer+flashlight csak 2.1-ben lesz??
  • [LoverZ]Neo_HUN
    wazzz... végigkúsztam A-ba, A-ból B-be, B-ből C-be és mit tesz isten COMMUNICATION ERROR!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ne kapjak agyvérzést?

• [HUN]Crassus
    Milyen fegyverosszeallitast alaklmaztok a palyakon???
    Az enyemek:SF reacon:tavcso+hangtompito+flare-(Flare szerintem istenkiraly ahogy bevilagitja a teruletet amifele fellovod es kiszurod az osszes kis ravasz snipert. qrva jo ahogy a kitamasztott sniperek iszkolnak a feny hatasara mint a bogarak csak itt pont forditva nem a fenyre mennek hanem a feny elol:)
    SF CSAR:itt mar a nagyitos red-dot-ot alakalmazom(erre apalyara jobb mint a tavcso mert nem nagyit akkorat viszont pont annyit nagyit amennyi nekem kell)+203-ast+hangtompito
    Pipeline SE:szinten red dot+203+hangtompito
    Hospital:Tavcso+hangtompito+kitamaszto
  • [HUN]Crassus
    de ez a ket felbontaskulonbseg oriasi marmint a LOW+Veryhigh kozt a regi palyakat most is Ultra Highon nyomom.
  • [HUN]Crassus
    Az azert erdekes hogy a palyakat VeryHigh felbontasban myomom a Hospital rescue-bnal pedig LOW-ra kell vennem mindent,hogy tudjak jatszani......hmmmm erdekes.Mi a francnak kellett annyi csicsas vilagito lampaoszlop fenyes nappalra nem ertem.........
  • SSBeeci
    köszi Mighty...,de sajna !!1óra 7 percbe telt!!, míg az 1.6-tól a 2.0-ig eljutottam, egyébként mindíg hibahibahiba volt...Most már megvan, mingyá kenem is a tréninget!
  • Nyers
    Sztem érdemes várni! Én is azt teszem, még egy tréningem sincs kész! Kell egy kis idő még letisztázódnak a dolgok! Egyébként azonnal szóljatok, ha megint működnek a szerverek, köszi!
    Hejdefelb@sztam magam ezzel a játékkal! Régebben már próbálkoztam vele, akkor is tetszett, most feltettem az új verziót, de ez a mocskos rohadt állat nem enged tovább az első training után amit gratulációval zárok, ugyanakkor a többi nem elérhető!Még egyszer tuti nem fogom végiglövöldözni az unalmas elso gyakorlást, hogy megint ne jussak tovább.A szerver meg karbantartás miatt nem hoz létre nekem accountot, így nem ment semmit. Ötlet?
  • robika26
    Help tudtok magyar oldalt ahonnan le lehet szedni a 2.0-át??????????????????????????????????????????,,,
  • Nyers
    Neked hányadikra sikerült az SF teszt?
  • patacsi HUN
    SF-en A után a C-ben kötöttem ki hehe LOL :))
  • Prank
    rush, icq...
  • Mighty
    Igen. Elkezdtem reggel 10 körül és délben SF lettem.
  • Mighty
    Nem tudom. 15-én megyek egy lanpartyra a SOTE-re (ős mohaasok lan partyja, ahol bf1942 lesz a játék ), ahol majd beszélek az adminnal. Nem tudom mi lesz.
  • Nyers
    Kösz öregem megmentettél! Ha most csináltam volna és nem írta volna föl akkor fölkötöttem volna magam! Te már megvagy a tréningekkel?
  • [Rush]
    Mighty mikor áll át a CODE szerver 2.0-ra?
  • Mighty
    Nagy eséllyel nem fog sikerülni....
  • Nyers
    Na akkor kérdés: ha most csinál az SF tesztet, akkor felírja a szerverre az eredményt?
  • Slow
    szarakodik a z auth, szerintem ez a tipikus átállási periódu-para, 1.9-mél ue. volt....
  • lenta
    Na tessék, végre visszatértem gamézni 3 hónap kihagyás után és kezdek örülni a 2.0-nak aztán most meg nem bírják a szerverek
  • Nyers
    Én csak most érkeztem haza, de azt hiszem most mindent bepótolok!
  • Mighty
    Szerintem valamit elkeféltek a serverek beállításánál :(
    Reméljük mielőbb kijavítják.
  • SACA_(HUN)
    Slow bácsi, nekem is azt irja minden szerver!!! Auth szerver kicsit túlterhelt? :)) LOL! Jól felkészítették a 2.0-ra! :)))
  • pet70000
    Sikerült vérgre az SF, hála kollégának!!
    Viszont nekem csúnyán laggol a Hospital még 80-as ping mellett is!
    Na majd holnap egész nap nyomjuk
  • Gfreiter
    LOL :) Még sajnos nem volt időm, mert egész nap nem voltam itthon, és vszínűleg holnap sem leszek nagyon. Úgyértem, hogy van mindig 1-1 óra szabadídőm, de annyi idő alatt értelme sincs nekikezdeni... legalábbis sztem. Ezér jó az éjszaka, akkor nem siet senki sehova, kivéve persze a hétvégét. Szal nekem még nincs meg, de ha nem jövök túl késő (korán?), akkor rárabolok, mint a vérbéka :) Jók legyetek, most télleg megyek!
  • Mighty
    Aki nem tud angolul: A 2. résznél az elején azt irja ki, hogy feküdj le és maradj úgy egy kis ideig, ha észrevesznek (elkezdenek kiabálni).
  • Kutyika
    Igen, már benne vagyok nyakig. Az A pontot elértem, de a B... Jaaaj az nagyon nehéz ügy..... Megjegyzem, kétszer is elbóbiskoltam bevetés közben, kár hogy nem az őrszemek hunynak egy kicsit, amikor éppen arra kúszok-mászok...
  • Kutyika
    Jah, most látom, ha majd visszajön....
  • Kutyika
    Köfi! Hééé, Gefreiter, te már megcsináltad a Sf tréningeket???
  • Slow
    "communication error/Plese try it again"

írja nekem minden mapon...:(