60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [MHA]Inquisitor
    hat bazz nekem is szar a login....
    allandoan azt irja h nem jo a jelszo és kibasz minden palyarol.
    meg neha unkown errort is belök...
    kibaszottul unom mar h minden uj verzional szopni kell ilyenekkel......
  • patacsi HUN
    na akkor ki lesz az úttörő ??
  • Gyadi
    Jaja, azt +köszönném én is.
  • patacsi HUN
    ha valakinek mostnában sikerül elfogadtatnia az SF kúszását akkor az jelezze mert nekiállnék... még1x :(
  • Daniel_F
    Hehe, látom egyből kiszúrtad, ami neked nem tetszik:) Te nem tudod, mi lenne, ha én tényleg komolyan venném ezt a tesztes dolgot, az azért teljesen más lenne, ez itt most csak egy kis lelki terror LOL:D hiszen ez csak egy játék.

Ha tudja valaki, hogyan kell megoldani, hogyha telepítés közben azt írja, hogy "OLD FILE NOT FOUND. HOWEVER, A FILE OF A SAME NAME WAS FOUND. NO UPDATE DONE SINCE FILE CONTENTS DO NOT MATCH", mert azt meg én nem tudom.
  • Gyadi
    a konzolban meg lehet csinálni, nem?
    ha müxik akkor így kell:
    bind x say Good Job Team
    Az "x" a gomb ahova bindeled
  • [HUN]Crassus
    ja a roe-t egy idióta zöldsisakos gyerekért kaptam aki berohant abba a szobába ahová gránátoztam:)Mondjuk volt ott egy enemy,de biztos gondolta ö előbb megöli mint a kiélesített 1mp-es gránátom:)Hát így járt.....mondjuk utánna elnézést kért:)

Valaki guru nem tudja ,hogy lehet bebindelni a gombokat ujra??
  • pet70000
    Kuszásssal kapcsolatban én ezt tudom segíteni:
    Én végig kusztam az egészet, az idő úgy látszik nem számít.
    A kuszáson is kellett lassítani (nekem SHIFT) amikor éppen fel akartak fedezni, ső akkor meg is álltam (feküdtem)
    A bevilágított hasadékokban a fény, tehát az őr "alá" kusztam be, és ha mellém ért a fény akkor megálltam.
    Lemásztam a folyóba, ott jól lehetett haladni, de a vége előtt pár méterrel fel kell jönni, lehetőleg lassan.
    Kb. 40 perc alatt volt meg az egész, segítség nélkül, kicsit idegörlő, de nem nehéz
    A loginolással nekem is gondom volt, de mégis elfogadta
    Radeon 9800-al is szaggatot még tegnap este
  • MarkBlade
    Aza ROE azért nem valami szép látvány.. :)
  • MarkBlade
    Csak várd ki.. Megcsinálom én is oztán mehet a gyakás.. hőő.. :)
  • [HUN]Crassus
    Nesze MÁRK tanuljál:)Igaz sokxor meghaltam és van egy csúny TK is ,de látják az xSU nem kukoricázik:)Sajna a csapat mint a mellékelt ábra mutatja nem jeleskedett a skalpok szedésében.Én mindent megpróbáltam pedig:)
  • pet70000
    Tes, minden tiszteletem a tied, hogy milyen sokat segítesz itt mindenkinek, tényleg le a kalappal!!
    De hagyd már abba léci ezeket:"lealacsonyító módon viszi véghez a tesztet" szővegeket.
    Én Patacsi Bro tesztjeit HASZNÁLTAM, bár abban neked is igazad van, hogy min. nyelvtudás elég a tesz megoldásához!
    De! Pár nap múlva senkit nem fog érdekelni, hogy hogy lett SF, és valjuk be, hogy nem is számít semmit, ettől a kiképzéstől pont NEM lettem jobb aa-játékos.
    De tényleg thx

• Daniel_F
    Pár nappal vagyunk a 2.0 kiadása után, ezért összefoglalnám egy kicsit azoknak, akik nem tudnák (Ha nem veszed a fáradtságot arra, hogy elolvasd, akkor ne is várj segítséget tőlem, pedig eléggé segítőkész vagyok):

Kijött a 2.0, Letölthető FULL SPEEDEN, EGYBŐL, TÖBB SZÁLON, a HIVATALOS 2.0-t itt:
    AA-SF 2.0 FULL
    AA-SF 1.9-2.0 PATCH
    (Ne kérjetek most magyar linket, mert ezek kiválóak, és ha megint elkezd mindenki liket kérni és írni, összevisszaság lesz, az egyik nem megy, a másikon nem találjátok, a harmadik lassú stb...)

Jelenleg az authentikációs hivatalos szerver hibás, néha jó, néha rossz, ezért ha belefogtok az SF kiképzésbe, és a végén nem sikerül NE ÍRJÁTOK IDE, HOGY SZAR A JÁTÉK, MERT SZÓLTUNK!!! Pár nap, és biztos megjavítják. Ha azt mégis megpróbálod, és azt hiszed, hogy nem mentette el, menj el a hivatalos főoldalra, loginolj be, és nézd meg, hogy tényleg nincs-e ott.

AZ SF kiképzés nélkül is bemehetsz az SF pályákra! Ekkor IF lesz belőled, és alapból AK-74-gyel, vagy RPG-vel kezded, ez se semmi!

Az SF tesztet próbáld MAGAD megoldani! Ha párszor próbáltad, és nem sikerült, vagy nem tudsz angolul, látogass el ide. Ha viszont végképp nyuszi vagy, vagy nincs időd a teszt megoldására (!?!!??persze játszani meg lenne, mi?!?!), a megoldás by patacsi: ABC CAA ACA ADB BCB. (Megjegyzés: egyszer és utoljára rakom be, és csak azért, hogy ne jöjjön megint csomó ilyen kérdés, egyébként mindenki lelkére bízom, hogy hogyan tud SF-ként játszani, ha ilyen lealacsonyító módon viszi véghez a tesztet).

Az új pályák némelyike LAGOS, ezt tudjuk, viszont nem tudjuk, mitől van, lehet, hogy szerveroldali probléma, és pár nap alatt kijavítják, lehet, hogy ha leviszed a beállításokat LOW-ra akkor is elmúlik.

Pls aki tud még hasznos infót, az írja le, de ha megint jön 40 "xar a játék", "mi az SF megoldása", "hol töltsem le", "nem menti el", "egy-két hülye szmájli + értelmetlen szöveg", "nincs meg a kiképzésem" ,"kösz az infót, dan":P, akkor eltűnik a süllyesztőben ez az üzim, és csak több lesz a kérdés. (Ha nem tudsz valamit próbálj meg utánanézni.)

P.S.: Valaki leírná, hogy mi van, ha nem látod a kiképzésed, vagy 0 a honorod, hogy azt hogyan kell megoldani, mert már elfáradtam?:P

Uff, beszéltem.
  • patacsi HUN
    :)
  • MarkBlade
    Persze.. abban már lehet atomrakétát is lőni a másikra.. :)
  • MarkBlade
    Hoi! Megcsinálom a tréninget 93%-ra el is fogadja.. erre mégsem regisztrálja.. ó te jó.. még fél óra duma megint ez minden hajnali egy-kor.. Bevettem az altatót és őrülök hogy élek..
  • zotyesz
    Végre sikerült letölteni! :)
  • [HUN]Crassus
    2.1 rol van mar valami hir??????
  • [HUN]Crassus
    Azert az eleg erdekes hogy a Hospital Rush gepen is akad....
    Memoria 1gb,2400+p4,ati 9700 szerintem neki van az egyik legerosebb gepe es megis panaszkodott.
  • Free
    Sebesség csak a te gépedtők függ
  • Free
    www.loverzclan.hu ott a pach és holnap lessz Full is
  • [HUN]Crassus
    315
  • Prank
    200
  • [HUN]Stravinsky
    Akkor menjél csézni....
  • Dns5000
    ja es a hang meg meg jobban recseg es csuklik mind eddig
  • Dns5000
    hat iszonyat bugos ez a szar 2.0
    kitorli az osszes trainingemet, aztan ha sikerul megcsinalni elsore tuti nem nemti el az hagyjan, de mostmar feljon egy ablak hogy wrong pass vagy comm error amire nem lehet clikelni csak kilepni. Szoval ha elsore nem sikerul elmenteni csinalhatod urja a qurva *$%%%!!!
  • Gfreiter
    LOL, bár sajnos nem sok jót sugall... ezt szeretném én látni: , meg ezt: , meg ezt: , meg ezt: . Mér van mindig üröm az örömben???
  • Prank
    ez a kabala-szmájlink
  • Gfreiter
    Hmmm...hali. Meglepően sokat szerepelt ma a következő szmájli: Lehet, hogy még nem kéne belebonyolódnom a játék zegzugas rejtelmeibe, hanem várjak pár hetet, amíg minden okés lesz? Jó8
  • Prank
    ebben patacsi az illetékes szerv
  • [HUN]Crassus
    Ha betelik egy oldal az elso hozzzaszolonak lassan kotelezove kene tenni,hogy az elso hozzaszolasnak tartalmaznia kell az alabbi dolgokat:Medicviszga tesztmegoldas,SF tesztmegoldas,2.0 letoltesi link :)
  • Prank
    csekk jór ájszíkjú
  • [HUN]Crassus
    Erzem megint az lesz mint a medicteszt kerdeseknel..........:))
  • Prank
    patch meg teljes
  • Prank
    www.pcdome.hu-n van teljes, de a sebességet nemtom...
  • [HUN]Crassus
    SVEJK!

Igazad van mar 2x is szoltal viszont ha kicsit visszalapozol kb 8 linket talalsz ahonnan le lehet szedni a peccset!!Nem roszindulatbol irtam,de ennyi faratsagot igazan vehetnel.Elobb nez szet azutan kerdezz by Fluga:)
  • [Rush]
    Nem csalodtam ;)
  • [Rush]
    Itt van Fluga :D
  • Mighty
    Mar asszem volt irva, hogy nincs magyar 2.0 full letoltes.
    Latogass el a www.aaotracker.com oldalra.
  • I.C.ram
    Valaki válaszóljon már! Mér kétszer is feltettem a kérdést, de szart a fejemre mindenki. Akkor legalább annyit mondjatok, hogy honnan a leggyorsabb leszedni? (esetleg link is)