60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
  • Slow
    nem tudja valaki elintézni, hogy a fórum fejlécében, az "Amerikai hadsereg - komoly versenytárs, ingyen!" alatt, kint legyen ez a mondat:

"AAO-val kapcsolatos infók
    ITT"

úgy mint a BF topicban...
    talán hasznos lenne, pl nem kéne ilyen dns-eknek válaszolni... (milyen jó lenne má', hogy nyugodtan le lehetne szarni...)
  • Daniel_F
    Azt hiszem, egy nagyobb monitort és kéne vennem, csak ez miatt
  • [HUN]Crassus
    Na jön ám a pont a reacon-on:))
    3x meghaltam 3-mat elveszítettünk........29x mondtam el hogy kell megcsinálni az obj-ot de senki nem tudta megérteni kivéva FIN bazookat így amikor ö+én meghaltunk löttek a küldinek........pedig 1000felett lettem volna:))Amúgy a teamballance meg a választás frankón működik.

• zotyesz
    Köszi! Az előbb láttam a Radio Tower kezdőképet, akkor authorizációs hibát írt ki. Egyébként még hibaüzenetet sem lök. Ja a eprsonnal jecketnél mindig Error unknown. Lehet, hogy az auth. szerver leállása okozza?
  • Daniel_F
    Mert nem tanulták meg az SF kiképzésen, hogy először nem lőni kell először, hanem felismerni:) Azt hiszem, a hospital lesz a kedvenc pályám éppen a nagy TK lehetőségek miatt. Itt már tényleg normálisan fel kell ismerni, hogy kire célzol éppen:)
  • Gyadi
    Communication Error, vagy Invalid Password/Username
    Szvsz
  • Nyers
    Igen, jól beszélsz, nekem régebben megvolt az összes osztag jelmondata /rangereké, deltásoké, .../ Most csak erre emlékszem:
    Navy Seals: Only Easy Day was Yesterday!
  • zotyesz
    Bocs, ha olyat kérdezek amire már volt válasz,(én mondjuk nem találtam)de van egy probléma.
    Egyik szerverre sem tudok bejutni. Megkapom az ablakot a sikeres csatlakozásról, aztán visszrak a deploy képernyőre, kiírja, hogy Loading map, ez eltűnik és aztán semmi. Mi lehet a gond?
  • Gyadi
    Ismerős érzés, ha beelőznek :DD
  • pet70000
    Hospially-n csúnya TK-k mennek
  • patacsi HUN
    pati bácsi jó tanár, szépen rávezette a nebulókat a megoldásra ;)
    ha jól emlékszem zöldsapkás duma...
  • Nyers
    Megelőztél!
  • Nyers
    Felszabadítani az elnyomottakat!
  • Gyadi
    Magyarul felszabadítani az elnyomottakat :D
  • patacsi HUN
    to liberate the oppressed
  • Kutyika
    jaaah, értem... Én is ingerlékenyebb vagyok, mint máskor, arcüreg gyulladás + láz + fejfájás + stb,stb... De azért elolvashatná az "idióta" aláírásomat....
  • Gyadi
    Ql :DDD
  • patacsi HUN
    a régi kávézó felszabadítva ;)
  • patacsi HUN
    csak elege van. ne hergeljük egymást...
    100%-ig igaza van csak Flugás előadásmódban :))
    béke, béke, béke...
  • Nyers
    Az ennyira durva hangnemmel nem, de a véleményeddel egyetértek! Minek kell itt nyafogni! Ha minden jól megy sztem ma újra helyreáll a rend és mindenki boldog lesz! És már én is letöltöttem a full-t! Hooah!!!
  • Gyadi
    Mit jelent az hogy: De Opresso Liber?
    Már sok helyen láttam, gondoltam megkérdezem...
  • Kutyika
    Azt értem, de az idióta és hogy ordibálsz az nagyon durva....
  • zotyesz
    Jókat mosolyogatm a tegnapi fordításomon. Írtam Trieyele leszállóberendezést, ami valójában tricikli elrendezésű futómű :)
  • zotyesz
    Nagyon szívesen. Ha már a 100%-os teszteredményemet a hétvégén nem lehet feltölteni... :)
    Én, mint special force! he-he-he :)
  • patacsi HUN
    köszönjük :)
  • Audiogenius
    na van kulombseg az update es a full kozott? jobb lett tole a helyzet?
  • Daniel_F
    A tökéletes katona az nem...öö...á, hagyjuk:)
    Zotyesz: majd felrakom a segitséghez, egyébként kösz, hogy leforditottad:)
  • fluga
    akkor húzz a faszba innen. mostmár kbaszottul elegem van. nekem is invalid passwördöt ir, nem tudok EGYÁLTALÁN játszani,de egy nyikkanás nélkül várok, hogy vmikor tuti jó lesz mert az oldalra be tudok lépni, csak a gammába nem. tipikus auth szerver porbléma. nem kéne itt igy pezsegni meg arénázni mert csak verés lesz belőle.
  • zotyesz
    lefordítottam az ábrákat is. DanielF fórumán már fent van.
  • MarkBlade
    Bocs de az katona akart lenni, csak megkattantam..
  • MarkBlade
    :) De a tökéletes jatona nem elégszik meg fél győzelemel.. lol
  • patacsi HUN
    jó az a potya 80%-os is :)
  • patacsi HUN
    mindegy leváltottam pcdome-ra :)
  • MarkBlade
    Az sf tréning első a b válasz a jó.. :)
  • patacsi HUN
    csak nekem nem indul el a trackeres full letöltés ??
  • Free
    Valamikor a 1.9-et nem tudja pachelni mert a pach ami javította a Time Out -ot bekavart. Én feltettem a pachot és nekem se ment rendessen. a Megoldás szedd le az egészet és tedd fel újból de a full 2-est. Jah nem elég uninstalt nyomni. Attól még megmarad egy csomó ini meg minden ami ugyan azt eredményezi hogy szar lessz. Ne felejtsd L menteni a screen shot okat én magamét L felejtettem és utánna töröld az egész könyvtárat. És mehet a telepítés. Az a baj az updateval hogy egy csomó szemetet hagy a könyvtárban mert nem törli őket csak átnevezi és nem használt dolgok maradnak ott ami felesleges de nagyon.

CSak ennyit tudtam remélem nem kevés. Megéri inkább feltenni a fult mert ugyanúgy mindent újra kell álítanod ha pach eled mintha elösszőr raknád fel úgyhogy mind1
  • Slow
    ehh
    zx=tx
    ;)

az átállás az 1.9-re is ilyen volt, zűrös, meg minden, gondolom ez adott technikai probléma...
    pár nap, sztem és meglesz

landor? code? mikor? ;)
  • Slow
    kira vagy, zx ;)
  • Slow
    egyetértek Daniellel, ez nem olyan láma teszt, mint a medic, szal meg lehet oldani, ne legyen má gond harcosok...;)

viszont a kúszásnál bosszantóbb faszságot régen láttam...
    nekem mondjuk mákom volt, mert kb másfél óra alatt kész lett (valahogy elsőre odataláltam, bár kétszer kúsztam, mert első végén nem mentette el a nyomorult), de páran cumiznak vele rendesen... és ettől nem lesz jobb játékos senki, az tuti...

nekem egyébként szarakodik a játék, rettenetes fps értékeim vannak, meg néha textúra szétesés...
    éjszaka letöltöttem a full-t (trekkerről), most azt felteszem, hátha...:/