60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Tok jo volt delutan jatszottunk es az osszes SF-es a CSAR palyan xSU-s volt:)Nagyon klassz volt.RUSH 1 granattal 5!!!enemit szedett le szerintem ez nemzetkozi szinten is rekord:)Megvan a screenshoot valakinek remelem kiteszi,mert nem semmi volt! Grat neki!

Ja es akkor is a reddot a nyero a CSAR-on!:)
  • [HUN]Crassus
    a dzsekidben van balra a felso sarokban WEAPON MODS itt lehet 5 fele osszeallitast beallitani.Ha SF vagy mindig azzal a beallitassal jatszol amit utoljara a dszsekidben hagytal.
  • Prank
    grandma was slow, but she was old...
  • SSBeeci
    Hi @ll..épphogy home értem, aztán nekiestem az SF kuszás-mászásnak..hehe..tisztára be voltam xarva..biztos nehéz mint állat...de még nekem is sikerült 43 perec alatt HOOAH:-))
  • Nyers
    www.pcdome.hu
  • HoTDoG
    Tudtok adni letöltés linket? Magyar lenne a legjobb. Csak azért mert most per pill egyik olyan mirror-ról sem jön, ami a hivatalos oldalon van.
    Előre is kösz.
  • [DFL]_Hussars
    Mikor kell felrakni a fegyverre a plusz motyot?
  • Atiti
    Csak jöttek velünk.Nagyon jól nyomták.
  • Gfreiter
    Csajok is vannak???
  • Atiti
    És ILI.Bocsánat
  • Atiti
    Edit,Brigi,Starfish,Emericus,Dexa,ZsozS,Andrew,Moriczz,Atiti.
  • [DFL]_Hussars
    huu mijajelszo a dfl servere?
    kuldjetek mar el a jelszot emailben.. :-)
  • Brutal
    Hát akkor nincs más hátra....
  • Nyers
    Nem tudom, de lehet hogy megoldódik ezzel!
  • Brutal
    Igen az alapkiképzés problémát most láttam bocsi!
    És a pontszámolás is van valahol megoldva?
  • Nyers
    Lentebb írják a megoldást!
  • Nyers
    Harcosok!
  • Brutal
    Gyerekek lenne egy kis gondom!
    A szerver nekem továbbra sem számolja a pontjaimat + ha beloginolok az összes alapkiképzésem not available!
    De belépni viszont tudok szerverre csak akkor meg a pontjaim nem mennek fenntebb!
    3 pályán is voltam officialon és nem kevés pontot szereztem és semmit nem ir fel....
    Most mit tudok csinálni??????????
  • Gfreiter
    Kik vannak a képen?
  • Nyers
    Nem elég nagyok, nem látom a pattanásokat!!!!
  • Atiti
    bocsi a nagy képekért
  • Atiti
    A [-HIT-]összejövetele!
  • Gfreiter
    Valahogy nem akar összejönni az A-ból B-be kúszás :( Na mindegy, próbálkozom: Van távcső is! Használjátok!! A kis ikon nem látszik, de ha megnyomjátok a B-t, akkor előjön!
  • Gfreiter
    Gyerekek! Sikerült 86%-osra (a tegnap éjjelt leszámítva) elsőre!!! Hooah! Pedig teljesen magamtól csináltam, semmi ss, semmi egyéb segítség!! Figyeljetek arra, hogy amikor megvan egy training, és aszongya, hogy akarod e a dzsekidre a plecsnit, continue-t nyomj, és utána, amikor azt mondja, hogy Transmittion completed, return to menu, akkor nehogy a menu gombot nyomjátok le!! Akkor is a continue-ra kell klikkelni!! Csak azért írtam, mer olvastam vkitől, hogy nem mentette el a sikeresen elvégzett tréninget!!
  • Gfreiter
    Én hiába loginoltam be, sehol nem volt completed, csak available az alaplövészetnél. Megcsináltam, és utána automatikusan megadta az összes korábban megcsinált kiképzést.
  • fluga
    mert mint nekem is (bár még nem próbáltam) azt jelzi, hogy SEMMIT sem csináltam meg, és nem is tudok sfelni.
  • pet70000
    Viszkok segített
  • pet70000
    Ez az, megoldottad
  • fluga
    negativ te vagy az? lol! szevasz!
  • Nyers
    Együttérzek! Nekem sem!
  • Gfreiter
    Még nem sikerült megcsinálnom az SF-t, nincs időm basszus :((
  • Gfreiter
    Na mi a pálya 1-2 mondatban összefoglalva?
  • Daniel_F
    "Personal jacketben" a "weapon mod" oldalon beállítottad, hogy legyen hangtompító a fegyveren?
  • Gyadi
    Szerintem most egy csomó ilyen mailt kaptak, ezért lehet hogy késni fognak néhány napot :(
  • I.C.ram
    Íertam nekik. :(
  • I.C.ram
    Megtettem, de ott is azt írja, hogy csak az alap lövészet, meg az OBstacle van kész, amiket most csináltam.

Ahhoz képest HONOR pontnak 19-et ír, ami eleve lehetetlen lenne a Basic Training teljes kivégzése nélkül!!
  • Gyadi
    Akkor nyomogasd :D
  • pet70000
    azon van
  • Gyadi
    Állítsd be a gombokat rá, alapból asszem J K L gombokkal tudod állítgatni
  • pet70000
    Bro, mit kell csinálni, hogy beadja a hangtomítot, lL az kevés