60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Mellesleg Néni az illető!
  • SACA_(HUN)
    Egy kis off!
  • pet70000
    [-HIT-] ébresző!
  • SACA_(HUN)
    Igen Tikal, megtörtént!
    - GORDON, GARY I -
    - SHUGHART, RANDALL D. -
  • Tikal #19863
    Black Hawk Downban mikor a két delta csávo lemegy fedezni a második lezuhant blackhawkot, az tényleg meg történt? Nem emlékszem a film végére hogy mondták e az ő nevüket...
  • Tikal #19862
    Szép ez a heli :)

• Gfreiter
    Kár, hogy nem abból van :( Az enyém 86%-os lett, és tudom, h mit nem csináltam jól. Mer amit jól csináltam, azt tudtam, h jól csinálom. Így ki lehet maj szűrni a 2 kérdést, ami nem sikerült, és akkor megvan a 100% De most megin el kő menni...a pi.t.sc.hába :(
  • Nyers
    Hogy-hogy szerinted? Most vagy 100%, vagy nem!
  • fluga
    na jóó ben annyira gáz:
    a helyes (szerintem)
    ABB
    AAA
    ACD
    ADB
    BCB
  • Nyers
    Tényleg én is kiváncsi lennék a 100%-os megoldókulcsra (SF, Medic). Tudom már valaki beírta, de ha lennétek még egyszer olyan szívesek (egyébként nekem már megvan mindkettő training)!
  • fluga
    patacsi legalább a 100%os megoldást írnád az aláírásodba. most ellenőrzöm és rőőheej:(
  • Nyers
    Azt sztem én tettem be!És tényleg nem a 2.0-ból van, de remélem tavasszal már hasonló dolgokat láthatunk!
  • [HUN]Crassus
    #19838:Na erről beszéltem tennap szépen együtt vagyunk:)

A Patacsis RPG-s kép ÜBERFASZA!!!!!
  • Gfreiter
    Öcsém, nem igaz, hogy nincs egy qrva perc időm... és még a kiképzés sincs meg! De ma este... Hmm, ezek szerint az a tankos vidi., amit vki pár lappal korábban belinkelt, mégsem a 2.0-ás verzióban van. Vagy igen???
  • Mighty
    LoL a "ez-meg-egy-nagy-kép-linkje-mert-nem-akarom-szétb@szani-a-fórumot" linkre
    Ez asszem tobbek kozott neked szol Atiti ! Vigyazz magadra, mert Daniel_F teged!
  • Nyers
    Egyszer olvastam ezt a kérdést, s az egyik Dev válaszolt is. Ők is gondolkodtak ezen, de a közeli jövőben biztos, hogy nem fog megvalósulni. Szerintem nem is lenne értelme, mivel még a pályák mérete túl kicsi és a játékosok száma is túl kevés ahhoz, hogy ilyen komoly feladatokat végrehajthassunk.
  • fluga
    ezek a paintball fegyverek mennyire tarhák:)))
  • Nyers
    Persze, én is tudom, csak hülyéskedtem! Egyébként is egyáltalán, vagy csak igen nehezen lehetne például tankokat integrálni a küldetésekbe. Persze néhány könnyű páncélzatú harci jármű elférne a legnagyobb városi pályákon. Nameg néhány szállító helicopter, amiről ki kéne ugrálni a pálya elején csak a feeling miatt.
  • Daniel_F
    És a medik tesztel mi lesz? Majd nekünk kell szaxerűen bekötözni a pácienst, különben lehet, hogy balul sül el a dolog?

A hivatalos oldalon van egy hír, hogy dolgoznak az auth. szervereken meg miegymáson, de a még a fórumuk sem tud beindulni:)

ez-meg-egy-nagy-kép-linkje-mert-nem-akarom-szétb@szani-a-fórumot
  • Mighty
    Lesz olyan palya, ahol egy mozdithatatlan Stryker lesz. Ebbol majd lehet lovoldozni, de valoszinuleg az RPG-sek kedvenc celpontja lesz.
    Vezetheto jarmu meg sokaig nem lesz a jatekban.
  • Nyers
    Ha már ennyi mindent meg kellett tanulni a teszthez, remélem a következő részben viszontlátjuk a már említett járgányokat!
  • Mighty
    Marci! Ha belepsz a www.americasarmy.com oldalon, nem irja ki , hogy "Your account is expired"?
  • Mighty
    Es en ebbol kimaradtam :(
    Bar ahogy ismerem ezt a szemet jatekot, engem biztos csak def-be engedett volna :)
  • Mighty
    Daniel_F oldalan olvasd el a kapcsolodo irasokat. Eleg sok minden valtozas volt 1.6 ota.
    Az accountokat mas serverre koltoztettek es kozben minden regisztracio lejart, amit frissiteni kell. Megjelent a 2.0 es szarakodik az authorizacio.
  • Dexa
    hajnalt nép...
  • SSBeeci
    Grat, szépen együtt a csapat...Ezt nem hagyhatjuk..kép nélkül!:-)
  • SSBeeci
    Jah...1.6-1.7-1.9-2.0, aztán az Army oldalon a lejárt accountodat frissítsd....ha még emlékeznek rád...
  • SSBeeci
    Csákány Alle, Svejk!!Ha még ma sem mennek a dolgok, akkor egy tipp, én így csináltam végig a kiképzést (SF) és gaméltam!:Bejelentkezel az Army oldalra, beloginolsz!!Ezt nem zárod be, csak leteszed tálcára, aztán gamézol, vagy tréningelsz...Aztán amiko küldeni kell a personál dzsekidet, akko lehet akármilyen invalid, meg error, meg a f**szom, vársz pár másodperecet, és továbblép a game, ha hibát ír ki, ha nem!!
  • HoTDoG
    Szevasztok!
    Elég régen játszottam már az AA-val. 1.6 környékén. Anno minden kiképzést megcsináltam. Most pedig ha be akarok loginolni ezt írja ki: Error:Unknown. Nemtom mitől van, remélem nem azért mert régen játszottam :P. Úgyhogy most 1 szerverre sem tudok csatlakozni...
    Tudtok valami megoldást? Kösz, csá!
  • [Rush]

• [Rush]
  • Prank
    ne ess 2ségbe, várj pár napot, amíg lerendeződik minden, aztán próbálkozz újra...
  • I.C.ram
    Kétségbe vagyok esve, hogy az accountom teljesen törölve van kivéve a honor pontokat! Nincs kedvem mégegyszer végigszenvedni a medic/sniper/airborne szervereket! Ekkora egy gané bandát, hogy így elkúrják az accom. :(
  • Prank
    nekem a rekordom 5, kétszer 2 körben egymás után...bár bevallom ez a bridge-n történt...ott nem nehéz:)
  • SSBeeci
    Na yo8 @alle
  • SSBeeci
    JAH..azt é no ná é ni nem tom, de én nem lagzok(egyenlőre), a legmagasabb pingem 210 vót..valamiko..hehe, VISZONT megen nem mért a trekker, meg hunyorom se vót a nevem elejibe...
  • SSBeeci
    ..mmeee megvártátok:-)))))))..bezzeg éénn..eddig 3 a megarekordom..véletlen..hehe, de grat
  • SSBeeci
    ...és tényleeg:-)) ez egy LLLOOOOOLLLLL
  • Kutyika
    Dehogynem, én is agyaltam egy ideig rajta, de aztán rájöttem, kúszni-mászni, lassan járni, az ellentől távol állni...
  • [HUN]Crassus
    A maszkok mogott levo egyenek tudataban most kerjuk ugyanezt a kepet fiuk nelkul!Es az overallba beoltozes elotti csaj csapat kepet:)