60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Nektek is aszongya a szerverek 90%-ára, h conecction failed ?? Szóval? Savazunk?
  • SSBeeci
    ..this topic is registered for Gfreiter....lol
  • Gfreiter
    ÁÁÁ, én nem akarom elvenni mástól, aki jobban megérdemli... Szóval? Szavazzunk? Nincs már sok időnk (helyünk)..
  • pet70000
    Tied??????
  • Gfreiter
    Gyerekek! (mér mondom én mindig ezt? tök hülyén hangzik) Mit szólnátok, hogy ha szavaznánk, kié legyen a 20000-dik hozzászólás?
  • Gfreiter
    Köcci :) szívtam vele rendesen, mint a torkosborz... de megérte. Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha kilépek, és visszalépek, akkor is meglesz e még a tréningem...
  • Gfreiter
    Én némi taktikát véltem felfedezni a kúszás-mászás alatt. Ha mégsem látom jól, akkor szóljatok, mer nem akarok rossz tanácsot adni azoknak, akik még nem csinálták meg. Szal, sztem a bokrok mögé akkor kell bújni, amikor reflektoros őrtornyok közelében vagyunk, viszont csak lassú módban! Ha viszont nem refis torony, hanem csak sima őrszem van ott, akkor nagy ívben kerülni kell a bokrokat, mert a sötétben látni nem láthat, viszont meghallhat minket. Jól gondolom?
  • Kutyika
    Küldtem egy képet én is, ez Pipeline SF-en készült tegnap. Van még egypár érdekes felvételem, ha kell elküldöm, meg persze ha jól konvertáltam a filet... Ha valamit elszerencsétlenkedtem akkor légyszi szólj.
  • Nyers
    Gratula! Good Job Soldier!
  • Gfreiter
    Gyerekek! Büszkén jelentem, hogy Gfreiter kadét ezentúl SF!!!
  • Kutyika
    Nincs mit, B-ből C-be már gyerekjáték eljutni.
  • Kutyika
    Daniel_F, küldhetek én is képeket a honlapodra?
  • Nyers
    Jól gondolod, a reflektoros völgy felé indulj a bal szélen, használd a bokrokat és ha a refi elment gyorskúszás 5 sec-ig! Mondjuk elsőre nekem se sikerült pedig akkor már tudtam, hogy kell ezt csinálni!
  • Gfreiter
    A B megvan, köszi Kutyika és Zotyesz!!! Gondolom a java még csak most jön...
  • Nyers
    Köszönöm az infotmációt!
  • Daniel_F
    SF Exclusive pálya az, ahol csak SF-ek vesznek részt. Egy ilyen pálya van most, és ez a Pipeline SF.
  • Nyers
    Kérdés: az AA oldalán az account-nál van ilyen, hogy SF Exclusive, na az mi?
  • Nyers
    Kösz mindenkinek a segítséget, megértést, türelmet és szakértelmet! Sikerült az E&E! Hooah! Többieknek kitartás!
  • zotyesz
    Ja, ezt elfelejtettem. Bocs, hogy köszönés nélkül léptem le, de kivágott a szerver.
  • zotyesz
    Jó ez az SF CSAR pálya, tiszta BHD! :) Kár, hogy én játszottam az összes halottat egyszerre. :)
  • zotyesz
    Én is itt szívtam. Bal oldalon haladj, mert ha jobbról mész, akkor akármilyen lassú is vagy, meghall az őr. Bokrokhoz ott még így is csak minimálisan érj hozzá.
  • fluga
    sosem kell gyorsan kúszni!
  • fluga
    yeeee siker az sfen. 10edszerre:)
  • Gfreiter
    Igen, ez az a hely. Ahol a refi felvillan néha, ott gyorsan kell kúszni?
  • Kutyika
    Szerintem ez az a hely, ahol jobbról bokor van, bal oldalon meg néha felvillanik a kőfalon a reflektor fénye. Ha, ez az akkor, ne a bokor felőli oldalon haladj, hanem bal oldalt, és csak lassan.
  • Gfreiter
    Mér van az, hogy egyetlen őrszem sem láthat, mert a sziklák takarásában vagyok, plusz még a bokor alatt is, ráadásul tök sötétben, nesztelenül, és már észre is vesznek. Ez a B pont előtt van picivel...
  • Kutyika
    Bocs de egy nagyon idióta kérdést tennék fel, A Training menüben minden Completed, ez így jó, de a Deployment/Missions-ban minden Available, most ezeket újra kell csinálnom?
  • Nyers
    OK köszé mindenkinek, mostmár talán menni fog!
  • M313R
    Teljesen bemásztam a torony alatti sziklához aztán meg teljesen a toronnyal szemben levő sziklafalon levő őr alá.
  • Nyers
    Köszi szépen, egyébként szerintem dögunalmas, és a klaviatúrámon egy lyuk keletkezett a W helyén!
  • [HUN]Crassus
    REPRO képe amikor SACA 5 csapattársat lő nagyon király:)
  • patacsi HUN
    bal oldal, elkúszol a torony alatti fáig aztán az ág takarásában minnél közelebb a sziklához (ha rádszól ott, nem megálsz, hanem hátrálsz kicsit) vársz addig míg a fény a jobb szélére vált akkor indulsz tovább... onnan már sétagalopp(kúszás) :)
  • Gfreiter
    Shift-tel kiszállsz a székből, odamésza tanárhoz, és nyomsz egy E-t (amennyiben ez nálad az action key).
  • Nyers
    A B-C útvonalat a reflektoros torony alatt tetted meg, és ha igen akkor melyik oldalán?
  • M313R
    Összedobtam egy hevenyészett EandE pálya térképet ahogy én megcsináltam, a "melegebb" részek méretarányosan nagyobbak.
    Ez alapján kb. 15-20 perc alatt lehet lenyomni.
    Álltalában végig vagy az úton vagy a végén a folyómederben maradtam ha letértem mindig nagyobb sziklák takarásában tettem amit jelöltem a térképen is.
  • Nyers
    Oda kell menni az ürgéhez, majd megmondja, hogy hány %-osra írtad!
  • Nyers
    És miért nem telepíted a 2.0-t!
  • Prank
    nekem még csak 1.9 van:)
  • Nyers
    Kösz szépen! ( Nem tudod a #19908 kérdésemre a választ?)
  • Prank
    a 100%-os medic teszt:
    1. AAACCBABDBAEACCAAD
    2. BBABCDAC
    3. BDBCBBB