60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    "Így nincs több millió pálya, csak pár ezer max"

Az elmélet jó, de fél éves várakozások után így is örülünk, ha kapunk 2-3 új pályát...
  • panther112
    Kb. egy éve olvastam americasarmy.com-on.

Egyébként szerintem nem megvalósíthatatlan, ugyanis az elv az, hogy egy pálya sok apró elemből épül fel. Monjuk képzelj el egy 4x4-es négyzetrácsot, amiben mind a 16 négyzetelem cserélhető. A random jelleg abból adódik, hogy van mondjuk 50-60 ilyen kis pálya, és ezekből kiválaszt 16-ot, amit tetszés szerint illeszt be bárhova. Így nincs több millió pálya, csak pár ezer max; és mivel mind kicsi, ezért nem is foglal sok helyet. Ezekből pedig könnyen felépíti mind az otthoni pc, mind a szerver az adott mapot. Annak a valszínűsége viszont, hogy 2x uazon a pályán játszol nagyon kicsi, ill. ha megtörténik is, nem fogod észrevenni.
  • Gfreiter
    Eléggé lehetetlen lenne azt figyelembe véve, hogy hány szerveren megy a játék 0-24... Több millió pálya kéne... Mondjuk jó volna. Egyszer talán össze is jön, és dédunokáink dédunokái már nem fognak tudni visszaélni pályaismereteikkel
  • Marvin
    Ezt ki írta és hol?
  • panther112
    Remélem azért megoldják, mert nagy áttörés lenne a multi fps terén, az biztos. Amúgy a gépigényről vannak már info-k?
  • bcs78
    A változó spawn pontok, hordozható és mindig máshol felbukkanó objectek már most is vannak, szerintem inkább ennek kiterjesztéséről van szó. A teljesen dinamikusan generált pályák szerintem azért erősen nehezen megvalósíthatóak bugmentesen (bár személy szerint baromi jó ötletnek tartom).

Szóval ha lesz valami hasonló, akkor - okulva a korábbi fejlesztésekből - kb annyiról lehet majd szó maximum, hogy egy-egy épület, objektum vagy ajtó körönként máshol jelenik meg.

De a lényeg valóban az, hogy majd meglátjuk a v3.0-ban....
  • Prank
    itt már minden aa-s megtanulta: csak akkor hiszem, ha látom...
  • panther112
    Üdv,

már legalább egy éve olvastam AA hiv. honlapon, hogy 2007 tavaszán érkezik egy teljesen új verzió (új engine is). Ami igazán érdekelne, hogy be volt harangozva, hogy eltűnnek a fix mapok. Minden meccs elején szerkeszt egy random mapot, az adott témára (pl. dzsungel, vagy arab falusi környezet stb.), amire ad is egy küldetést, ez szintén mindig más + telerakja civillel. Ezzel akarják kiküszöbölni a 'pályaismeret' hátrányait (spwan, camp, rush...) Ebből a célból mennyit adott le az AA, ill. kb. mikorra várható? Azt tudom, hogy pl. hasonló előnyökkel hirdették a falrobbantást is, kevésbé betanulható játékmenet, de azért ez nem hozott áttörést.
  • Zduuu
    Ezeken az oldalakon nézd meg:
    http://aao.hu/spawn_point.php
    http://www.janusys.hu/news.php
  • MaxPayne
    Melyik server keresővel találhatok magyar
    servereket? az ASE-t próbáltam de nem talált semmit.
    ha az ase-ban kell akkor elmondjátok mit kell beállítani?
  • vid
    DSL 1Mbit/128K
    Számomra az is érdekes, hogy a serverek 90%-ánál a pinghez kérdőjel kerül... Miért nem tudja vajon az összeset pingelni? Pl.: ?/35
    Softveres tűzfalam nincs, routeren keresztül netezek, amiben van beépített tűzfal, de azt nem hiszem, hogy túl sok vizet zavarna...
  • Marvin
    Milyen net kapcsolatod van?

Azt, hogy próbáld később akkor írja ki, hogyha gyorsan egymás után nyomogatod a gombokat.
  • vid
    Igen, biztosan. Viszonylag sokat töltök és emiatt észrevenném, ha megszakadna... :) A legutóbbi alkalmakkor mikor játszottam, észrevettem, hogy ha megfigyelő módban vagyok és "kiesem a játékból" akkor kattintásra kiírja a játék, hogy próbálja újra néhány perc múlva... Viszont számomra jó hír, hogy az utolsó próbálkozáskor nem tapasztaltam ezt a hibát. Nagyon sokáig játszottam és nem volt semmi baj. Úgyhogy még próbálkozom, remélem megjavul! Nagyon tetszik a játék, szomorú lennék, ha nem menne! :)
    Köszi a segítséget, még biztosan írok ha valami nem jó... :)
  • Sadist
    Biztos, hogy stabil a netkapcsolatod? Megeshet, hogy csak pár másodpercre szakad meg, amit például böngészés közben észre sem veszel, de Armyban meg már elég ahhoz, hogy leszakadj a szerverről.
  • bcs78
    Így gondoltam én is. Valami nálad lehet, magyarul egy pillanatra megszakad a kapcsolatod, és emiatt szakadsz le a szerverről. Bár az is lehet, hogy olyan peches vagy, hogy mindig pont akkor állítják le/váltanak pályát/indítják újra a szervert, amikor ott vagy.
  • vid
    Nem szakadozik! Félreértetted! Csak olyan mintha megszakadna a kapcsolat... Ilyenkor disconectelek az adott serverről és felmegyek egy másikra ahol előbb utóbb újra ezzel a problémával szembesülök... :( Mintha a server fagyna le, de nem hiszem, hogy mindegyik server lefagyna. Valami nálam lehet... De az a legrosszabb, hogy semmilyen hibaüzit nem kapok, tehát nem is rögtön veszem észre, hogy már kívül "estem" a játékon. Sunyulok egy csomót aztán pedig észreveszem, hogy senki sem mozog. :(
  • bcs78
    Ezen inkább az internet szolgáltatód tudna segíteni. Ha szakadozik a kapcsolatod, akkor az AA-t hiába állítgatod.
  • vid
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Jelentős mértékben bénázom az AA-val, mert ma van a második napja, hogy elkezdtem vele játszani. Sajnos van egy problémám, amire nem tudok megoldást találni... Akár milyen serverre megyek fel egy rövid játék után a csapattársaim megállnak, az ellenségek eltűnnek és csak én futkorászok föl-alá tétlenül... Mintha megszakadna a kapcsolat. Olvastam a hivatalos magyar oldalon a FAQ-ba, hogy van ilyen, ilyenkor más serverek után kell nézni, de nekem kivétel nélkül mindig ez történik... Van valami ötletetek? Segytsetek ha tudtok, köszi!
  • Sadist
    Sam Fisher is már 50+ -os mégis elég jól tartja magát
  • Sadist
    21. században vagyunk pázze, még hogy régies
  • bcs78
    Na, a végén még kiderül, hogy egy vén f*sz vagyok... egy őskövület, múzeumi tárgy...
  • N3TuddKi
    az új szóhasználat szerint az a helyes, de helyesírási versenyen nem katunk büntit a muszály miatt sem, mivel igazából ez nem helytelen írás, hanem a régies szóhasználatból eredő különbség.
  • Mighty
    Ez a nem semmi
  • Sadist
    pwntsryhtxvmbye -.-
  • samhun
    thx
  • Marvin
    Hm.
    Megnéztem és csak a muszáj van benne. :S

Milyen kiadást néztél?
  • N3TuddKi
    a muszály az a szó amelynek mindkét írásmódja engedélyezett a helyesírási szótár szerint.
    jól mondom Marvin?
  • Marvin
    Nézd már!
    Grétsy wannabe...
  • bcs78
    pláne...
  • Sadist
    MuszáJ
  • bcs78
    Akkor muszály lesz előre engedélyezni az AA-t a Pandában és nem menet közben.
  • bcs78
    Most látom csak milyen szép mondatot sikerült fogalmaznom. Mondjuk, egyből, egyből, mondjuk... nagyon kreatív.
  • CSUKA
    És persze amikor tölt a játék, előjön középre az AA logó... arra egyszer kattints rá, és utánna hagyd lezulni kicsit az egeret

A tűzfalakkal csak baj van
  • CSUKA
    Az alt+tabtól nem jön vissza AA-ban az egér.

samhun! hagyd a mackót kikapcsolva, és utánna indítsd el az AA-t. Igazából a tűzfalnak csak egyszer kéne bejönnie. De mondom... tfal nélkül próbáld.
    Ha előugró a startmenüd, azt sem szokta szeeretni.
  • samhun
    próbáltam mindet! ctrl+alt+del is az ucssó probálkozásom volt. egér nélkül nem lehetett semmi csinálni. hiába vittem az egeret, akkor semmi. alt+tabra is semmi. mintha megállt volna.
  • bcs78
    Mondjuk nem egyből a ctrl+alt+del kombót kellene egyből nyomogatni, hanem mondjuk például az alt+tab-ot. Egér nélkül is lehet kolbászolni a windózban, próbálgasd a tab meg a nyíl gombokat. De ezt már biztos elmondták a számítástechnika órán a suliban... látod, figyelni kellett volna....
  • samhun
    csá. letölöttem.
    de segítség! panda antivirusom van+tüzfallal. elindul a jatek, agyis az a csik ami még a windowsban láccik. és ott vár... örök időig. nyomok ctrl+alt+del-t, és akkor bejön a panda tüzfal, hogy engedályezem e a jatekot. engedélyezém, de nincs egér, nemtudom semmit csinálni, csak restet. mit csináljak? mer a pandában nemtudom hogyan tudom engedélyezni. amiugy kikapcsoltam a tüzfalat, ugy indul, de akkor meg ha lerakom tálcára, nincs egér. van vmi jo megoldás, hogy legyen egér, és tüzfallal menjen? PLS HElP!
  • Sadist
    Nézd meg a filter listát, hogy mely szervereket szűri. Lehet, hogy be van állítva valami olyan szűrő, ami csak kevés hivatalos szerverre illik.
  • Doma #56335
    Csakis fapados légitársassággal az olcsóbb!
    Koppenhágába 10Ft januárban, onnan csak egy kis séta Malmö.
  • sz4bee
    2.7 es verziom van.Én ugy emlékszek mintha több server lett volna.Na mind1