60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    mikó tékáztalak én le?? Ejnye
  • Daniel_F
    Vagy ha csinálnának olyan pályákat, ahol a gép ellen kell harcolni, és a gép nem várna minket. (Mert ugye multiban az ellenfél úgyis tuja, hogy jövünk, nincs sok értelme kúszni, mert direkt azt figyelné)
  • Gfreiter
    Nem egyéni...sztem sokan így gondoljuk...
  • Brutal
    Köszi mindenkinek a biztatást de már tegnap éjjel befejeztem a tesztet is meg a kúszást is....
    Csak kicsit többet vártam az SF kiképzéstől,szerettem volna ha ki is lehet próbálni a puskákat amit a faszi ott mutogatott....
    A bokortúrást 45 perc alatt fejeztem be de nagyon unalmas és értelmetlen szerintem a játék szempontjából...
    Nah mind1 ez egyéni vélemény...
  • Nyers
    Sajna még nem volt időm kipróbálni az új pályákat! Rohadtul nincs időm! Ennek a kuszós-mászós dolognak csak nyílt, óriási pályákon lenne értelme, ahol még van rendes aljnövényzet is! Na meg persze éjszaka, meglepetésszerűen, de ezt nem lehet még megvalósítani! Szóval marad a
  • Brutal
    Im on the way:))))
    Thx
  • pet70000
    szerintem, ha az egyik pályán elkezdenék így kúszni, hamar ki lennék szavazva vagy G le tk-zna
  • Nyers
    Igen, a mostani 2 új tréning nem kapcsolódik szorosan az új küldetésekhez!
  • pet70000
    Ja, az új kiegészítők benne lehettek volna gyakorlásképpen az SF képzésben, annak legalább lett volna értelme
  • Gfreiter
    Brutal!! Csekk #19946
  • SSBeeci
    ...oksa..np.
  • SSBeeci
    Bizi Brutal, egy teszt, aztán bokor túrás:-), ha elakadsz, olvass vissza pár oldalt, meg vanak a teszt eredmények, ill. Meier fater csinált egy állat térképet, ha mégse menne...
  • Nyers
    Még egyszer bocs az öcsizés miatt, mélységesen sajnálom a dolgot! Többet nem fordul elő!
  • Gfreiter
    Nagyon lopakodunk a bűvös 20000 felé. Szóval hogy offon maradjunk, azt szeretném kérdezni, hogy a magyar szerverek, pl a Landor, átálltak már a SF-re? Ja, és nem lehetne vhogy az új pályák közül is csinálni magyar szervert? Az hogy műxik? Pénzbe kerül? Ha igen, a Landort ki fizeti? Vagy hogy megy ez egyáltalán?
  • Nyers
    Hát persze, nem cukkolok öreg harcosokat. /Csak most néztem az infódat./ Csak nem értettem a smiley-kat!
  • Brutal
    Tényleg az SF trainig két részből áll? Teszt és a kúszásos okosság?
  • SSBeeci
    Nyers barátom...lehet, hogy a Mi van Öcsi kérdéseden felkaptam a vizet...de lehet, hogy mondhatnál fatert is...téma lezárva!!Érted ugye?!
  • SSBeeci
    ...valahol ez nem baj...sztem...
  • Daniel_F
    Nem lesz mindenki SF, mert ott van a min. 15 honoros határ, tehát nem kell félnünk attól, hogy a zöldfülű n00b-ok kapják meg a tuti fegyverket, helyettük megkapják a honor k**vák (ha pesszimistán szemléljük a dolgokat)
  • Nyers
    Ez a beszéd, de ki akar veszekedni?
  • Gfreiter
    Nana Veszekedni csak a 20000. után szabad legközelebb. Addig örvendjünk...
  • Nyers
    Nem értem mit akarsz? Jáccuk le?! Hova kapcsoljak vissza? Én nem provokáltam senkit! Mi az a Beeci?
  • SSBeeci
    Ki ez a tényleg NYERS??Valami betegség??Egyet kapcsolj vissza tesó...
  • Gfreiter
    Naja, de mi lesz, ha már mindenki SF lesz? És mi ez a zöld lyukaszoknis-surranós füstös csöves kinézet? Az a baj, hogy ez azt jelenti, hogy mi is így nézünk ki. Legalábbis a CSAR-on. Én tényleg komolyan gondoltam a szavazást. De ha nem, hát nem. Mint egykoron mondottam volt: nem erőszak a disznótor... kivéve a disznónak.
  • Nyers
    Mi van öcsi?
  • SSBeeci
  • SSBeeci
    ...lol DANIEL_OFF mmuuhhhaaaaaa..lol
  • Nyers
    Ne tedd! Ki itt a rangidős tiszt? A honor alapján is dönthetnénk! (Rám ne számítsatok)
  • SSBeeci
    Gfrei...ahogy anno írták..NE GFREITERKEDJ!Ha má nagyfa**ú SF vagy, akko A,B,C team közül tied lehet az első két fegyvernem...ill, asszem a hangtompítós sznájper is! Azt ja, először én is rongyá akartam lőni a csapatot, me mellettem szegény rpg-s srácon szép zöld felső, lyukas surranó, meg zöld rohambili volt..hehe, én meg ugye tuti ami cuccba...Szal Gfrei, rakjá össze magadnak egy tuti megam4-est, aztán sf-ként kenjed az ellen száját...
  • Gfreiter
    De a 20000. hozzáböfögés egy mérföldkő, és szerintem tiszteljük meg azzal az eseményt, hogy kiválasztunk egy valakit... De nekem mindegy. Ha akarjátok tele is offolhatom egészen 21000-ig...
  • Nyers
    Habár errefelé nem nagyon lehet olvasni értelmes gondolatokat!
  • Daniel_F
    Legyen a télapóé (Na, kezdek én is offolni, hát nem igaz, hogy rámragadt)
  • Nyers
    Szerintem ez nem szavazás kérdése, akinek vannak értelmes gondolatai azok beírják és majd meglátjuk!
  • Gfreiter
    Szal visszatérve, szavazzunk. Én mindenkit nagyon szeretek itt (ne izgulj Patacsi, nem úgy ), viszont én Kutyikára gondoltam, hogy ő legyen a 20000., mert elkélne neki egy kis baráti támogatás, elismerés, hogy többet legyen itt. De szavazzon mindenki!!
  • Daniel_F
    Persze, küldhetsz képet, de ne legyen olyan sok, hogy maradjon másnak is a tárhelyből:) (egyszerre kb. 200 shot lehet fennt)
    #20000 Rohaaaam!!!
  • Gfreiter
    Nekem eddig csak egyetlen official szerverre sikerült bejutnom. Viszont ott azonnal lekaszaboltam egy kölköt. Azt hol látom, hogy én SF vagyok? Sehol sincs ez kiírva? És a SF CSAR-on mér néztek ki a bajtársaim úgy, mint valami csöves?? Ez lenne az új SF egyenruha? Szal? Szavazunk?
  • Nyers
    Nálam sem volt habostorta! Nekem hiányoznak a fegyverbemutatások, mármint, hogy mi-micsoda és egy kis célbalövöldözés is lehetett volna, tesztelvén az új kiegészítőket ! Na mindegy!
  • Gfreiter
    Nem nyolc hozzászólás kell, hanem 47, vagyis már csak 46. Szal én is sétáltam, meg futkároztam, persze olyankor nem sikerült :) Én mondjuk élveztem, mert szeretem a kúszó.mászó kommandósdit. Szal? Ki lesz a szerencsés nyertes?
  • SSBeeci
    SF-reiter Gratula!!Kenjed mostmá a gamét!!Egyébként nekem is még mindíg az ofisöl szarverekre azt írja fél óra konnektálás után, hogy koneksön féld...
  • SSBeeci
    gyorsan még 8 hozzászólááássst!!
    M313R lol, yo a térképed
    Egyébként nem tom hogy vagytok vele, de a kúszás mászások közepette, én mindegyik pont között futtottam is..., csak a kutyák ugattak...Aztán a -va "B"-nél már azt hittem nyertem, amikor az őr lábáig kusztam..mmmuuhhhaaaaa, DE jött a meglepi a "C"-nél, amikor kirohantam a folyóból, és az őr orrától két centire simán elsétáltam....Áldott BUG...