60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Azok akik nincs kedvük vacakolni a Special Force teszt vizsgán és leírom bárkinek az eredményt ami 93%-os let a végén.Íme:BBA-AAA-ACD-ADB-BCB.Sok sikert a vizsgán!
  • Daniel_F
    Van egy tipp a lag ellen az aaotracker-en:
    írjuk át az "armyops.ini"-fájlban a "CacheSizeMegs=X"-ben az X számot 64-re.
    (régebben én is átírtam 64-re, csak ugye új install, és elfelejtettem átírni)
    Megyek, és kipróbálom:)
  • SSBeeci
    ...lol yonyóc arc:-)
  • Gfreiter
    Ok, köszi! Hunnap emitten e kedves kollega! Jónyóc :)
  • SSBeeci
    csak neked Gfrei...19964!A,B,C team első két embere az "SF"...meg más pályán a megasniper..asszem..na csá
  • Gfreiter
    Hé! Holnap!!! Hooah!
  • Nyers
    Azt érezni kell!
  • SSBeeci
    na yo8 @ll, majd holnap küzdök...cső-csavar-csapágy
  • Gfreiter
    Egyáltalán hol látjuk, hogy SF-ek vagyunk? Én eddig sehol nem láttam, h Gfreiter SF!
  • SSBeeci
    #19964..ben említettem én is...
  • SSBeeci
    És utána még két idegesítően pontos lövés...és sznájper leszel mint állat
  • Nyers
    Egyéni vélemény, de a régi jobban tetszett!
  • Brutal
    Igen azt tudom...
    De azt nem tudtam hogy az SF szinthez kell a sniper lövészet is...
    Ajjajj
  • Daniel_F
    Az SF pályákon nem mindenki lehet SF, mert nincs annyi hely. Ha nincs SF hely, be kell érned IF-ként. Kb. 40%/60% az SF/IF arány.
  • Gfreiter
    A sniperhez nem, ahhoz 36 kell, de amúgy 23 a minimum.
  • SSBeeci
    hmmm, az advanced marksman-hoz (asszem jól írtam)36 kell!!és akkor még hátra van a sniper lövészet!!!
  • Gfreiter
    Köfi mefter!!! :)))
  • Brutal
    Azon 33 pontom volt az alapkiképzésen...
    Az elég szerinted?
  • Gfreiter
    Tán én nem? Te mondtad :)) Jéé, észresevettem, hogy már a 800-adikat taposom. Vén róka fagyok mán... Mán fogaim finfenek..
  • Nyers
    Sztem új katonákat nehezen integrál az Army. Mesélek egy sztorit! Egyik haveromnak ajánlottam a gammát, letöltötte és elkezdett játszani! Frankóul tetszett neki a dolog, "tök realisztikus, szép, stb ..., előtte CS-t " de nem tudott beilleszkedni! Nem tudta megcsinálni expertre a lövöldözést, a menetek elején lepuffantották - szegény noob - na meg aztán 10 perc pihi, megunta és leszerelt! Most ismét CS-zik! LOL Na amiről meséltem az egyfelől jó, mert, hogy nehéz, de másfelől roszz! A vélemény: az AA-ban mindenkinek meg kell fizetnie a tanulópénzt! Kitartás, utána jön a jutalomjáték!
  • SSBeeci
    akko X..esetleg még lökiképzés függő lenne??Nemtom...
  • Gfreiter
    Igen, pont akartam én is mondani, hogy úgy volt, h lesz 2 single pálya... Hát én csak a kúszóst nevezném pályának.
  • SSBeeci
    Gfre csávóóóó..hehe, neked meg gratula a 800-hoz hihi
  • Brutal
    Gondolom 15 mint ahogy itt olvastam....
    De én már 16 is vagyok....
  • pet70000
    Bocsesz, peddig csak úgy benéztem!!
    Van itt aki jobban megérdemelte volna!!!!!
  • Gfreiter
    Azé gratula :))
  • SSBeeci
    Mert honor függő is a dolog
  • Gfreiter
    ÁÁÁÁ... most hülyét csináltál belőlem!! Mindenki azt fogja hinni, hogy asziszem, hogy 20000 20001 után következik...
  • Nyers
    Gratula! Ön a szerencsés nyertes!
  • SSBeeci
    Pedig ha yol emlékszem volt szó gép elleni tréning pályákról...
  • Brutal
    Kieg haderő= lyukas bakancs + sisak
  • Gfreiter
    Ajaj, vészesen közeleg a 20000!! Na, ki lesz a szerencsés?
  • pet70000
    20000
  • Brutal
    Ha egy SF pályára mész be akkor az is számit hogy minek állsz be?
    Gondolok itt arra hogy megcsináltam a kiképzést mégis ilyen kieg,haderő voltam
  • Gfreiter
    Nem mondok olyan csúnyaságot, h nekem kicsit csalódás volt... Én aszittem a kúszás után jön az izgi része.
  • SSBeeci
    ...lol
    Amúgy szevasz Bro!!
    És tényleg...ha nem árulják el a titkot, hogy rakjak össze magamnak csúzlit...hááát...még mindíg ott nézném a sok kiegészítőt
  • Nyers
    Ja, még több kiképzést! Utólag is meg lehetne foltozni itt-ott!
  • Brutal
    Ha logikusan megnézed akkor semmit nem tudtál meg az SF training-ről max. annyit vágtam le a dologból,hogy mindenki tud legalább egy nyelven beszélni és sokat kell a sárban heverészniük:))))
  • Gfreiter
    Ezé nem vagyok jó egyelőre, mert én a rejtőzködést, lapítást, kúszás-mászást szeretem. Egyébként tényleg lehetett volna egy ilyen fegyverbemutató tréningje. Hát idejük igazán volt rá!
  • Nyers
    Rátapintottál a lényegre! Azért egy igazi dzsungelharcos-pályát el tudnék viselni!